galerie

Bing Krossby | 11-10-2009 | Th bst man, you get!

Mijn naam is Ian, 35 years jong! Woon in Ernhem Galderlend. Zoek een hl lieve jonge meid! Kies mij! En jij wil noooooit meer van me weg!

Tongkus!

lees commentaar [1] | reageer

..... | 10-10-2009 | hangen

hoi ik ben 20 jaar en mijn borsten hangen ongeveer tot mijn elleboog iedereen klaagt altijd dat hun borstenniet groot genoeg zijn maar ik heb cup C ongeveer en ze hangennu al ik vraag me af hoe dit eruitziet over een paar jaar

ik bedoel hangen ik ben 20

lees commentaar [2] | reageer

Tjits | 07-10-2009 | Afschuwelijke buik

Hoi,

Ik ben 23 jaar (1.70m)en lijd al geruim 16 jaar aan anorexia. Dat betekent dat mijn gewicht enorm schommelt ook. Door mijn ex ben ik tussen mijn 18e en 20e van 43 kg naar 80 kg gegaan, voor iemand met anorexia een hel dus. Nu zit ik weer op 43 kg en ik heb een gruwelijke hekel aan mijn buik. De rest kan nog wel, nou ja dat is nog te bedekken met kleding. maar ik snap al die kerels waar ik mee naar bed ben geweest toen ik ook nog zwaarder woog (en zelfs toen ik het "ideaalgewicht", opgesteld door de artsen, van 60 kg had) echt niet. Zij vonden dat ik een sexy buikje heb. Nou, no way!! IK BEN GEWOON MODDERVET! En mijn buik is het vreselijkste van alles!! Zo moge dat even gezegd zijn dus...

lees commentaar [3] | reageer

charlie | 03-09-2009 | Lieve donkere chocoladebruine zwarte man aanbid blanke vrouwen

Lieve chocoladebruine donkere zwarte man aanbid blanke vrouw!

Hoi,

Ik merk dat er een discussie hier op gang is over blanke vrouwen die een zwarte man aanbidden,wel bij mij is het omgekeerd,ik aanbid namelijk blanke vrouwen.Hier een creatieveling die ook een oor heeft voor de wensen van en vrouw.Ik luister graag naar jou wensen,en geloof me ik kan heel veel waarmaken.

Ik ben een natuurliefhebber en hou van leuke dingens doen.
Met mij heb je een gezellige gesprekpartner,een schouder om tegen te leunen en een passionele liefdes partner.

Verkies je ware liefde dan ben je bij mij aan het juiste adres.
Ik verwen graag,maar wil geen betaalde liefde of zo,kben namelijk te kostbaar en principieus daarvoor.
Ik ben gewoon opzoek naar een lieve,stoute avontuurlijke blanke vrouw.
Reageer maar en misschien word t wat.Als je tips voor me hebt schroom dan niet te reageren.
Als je me kinky genoeg vindt laat het ook weten,want deze zwarte man voelt zich altijd gevleid door blanke vrouwen.Misschien kunnen wesamen discreet chillen of misschien iets serieus als we mekaar goed kunnen aanvoelen,als je weet wat ik bedoel.

Als je me leert kennen,en als je me kan temmen,dan zijn wij voor mekaar gemaakt.
Reageer maar snel schatjes,Je bent op zoek naar een leuke zelfverzekerde zwarte man.

Dankjewel.

P.S.: Wat een uitdaging he.
"Een chocoladebruine donkere zwarteman op zoek naar een blanke vrouw".

lees commentaar [1] | reageer

Britt | 13-08-2009 | Teveel mtv

Aan de ene kant ben ik een heel burgelijk meisje, bedrijfsleider, huisje, verloofde, luxe vakanties,

maar ik heb wat aparte hobbys..... strippen,sexfilmpjes maken als het maar heeeeeeel veeeel sex is.Mijn grote schaamlippen maken mij een tikkeltje onzeker waardoor 100% genieten gewoon niet altijdlukt, terwijl ik het heel graag wil.

ik stel mijn labiacorrectie steeds uit. maar jarenlang zit het me dwars

helaashad ik op jonge leeftijd vroeg en veel sexwaardoor velen jongens hun maagdelijkheid verloorde aan mij. Omdat wij redelijk jong waren gingen er helaas lelijke verhalen rond wat ik jarenlang heb moeten aanhoren. je weet hoe kleine jongetjes zijn, wat later natuurlijk wel weer bijtrekt.

ik zal de labiacorrectie nooit uit me hoofd krijgen, soms denk ik er wekenlang aan. het is dom maar misschien moet ik het dan toch maar doen.misschien zit ik voor mezelf dan wat lekkerder in mijn lijf.

lees commentaar [1] | reageer

johan | 04-08-2009 | overige

Ik ben een man van 54 en heb redelijk wat ervaring met vrouwen. Het is onbegrijpelijk wat ik van vrouwen te horen heb gekregen wat er allemaal niet aan hun lichaam zou voldoen. Alsof er een maatstaf voor is, en welke maatstaf zou ik dan moeten hebben? Nog niet zo lang geleden had ik een relatie met een vrouw ouder dan ik. En natuurlijk komt er dan een moment dat je elkaar in adams' kostuum ziet, en ik kan u zeggen dat ook bij mij, de jaren hun werk gedaan hebben. Wat voor mij geld, geldt natuurlijk niet voor iedereen, maar rimpels, borsten die zijn hangen, etc etc, horen er gewoon bij, en ik geniet daarvan, omdat dat betekent dat er een leven achter dat "vel" zit, een leven wat geleefd heeft. Als kind zijnde vind je "oud" vies, en als puber moet je er ook niet aan denken (toen), dat je ouders "het" nog deden. Een rimpel , een vouw, en ik ga nu op veel tenen staan, I know, is mooi, mooi, als je de liefde bedrijft, dat je elkaar dit gunt, het aanschouwen, het geven van rust en vertrouwen aan elkaar, body language, met zoveel jaren lichamstaal ervaringen. Vrouwen die zich laten "helpen", zijn in mijn beleving,niet altijd,trieste gevallen. In ieder geval verwacht en wil ik zelfs niet eens een strak lichaam zoals toen mijn vrouw vroeger was, dit hoort er nu eenmaal bij, en als je de rust en het vertrouwen kunt geven en krijgen, dan geniet je tot in het kleinste detail. En dan doet het uiterlijk niet zo veel meer aan toe.

lees commentaar [0] | reageer

Sabrina | 19-06-2009 | Mijn lichaam

Hallo, nou ik ben dus Sabrina en ben 22 jaar oud. Ik zou eigenlijk wel graag de meningen van anderen willen weten. Omdat zover ik mij kan heugen ben ik altijd wel ontvreden geweest over mezelf, ja ik heb ook wel mijn dagen dat ik mij super goed voel. Alleen zoals vandaag voel ik me echt mega dik en vooral lelijk, niemand die dus echt kan zeggen van ach kom op je bent mooi zoals je bent. Ik heb vanaf mijn 11e tot 18e jaar anorexia gehad en nog steeds merk ik wel dat het op de achtegrond ligt. Vooral periodes als deze en ik mij slecht in mijn lichaam voel. Ook weet ik wel van binnen dat ik er erg gevoelig voor ben "mooie"mensen te bekijken op internet, nieuwsgierig ben naar allerlei Pro ana sites en noem maar op. Ik weet dat het allemaal onzin is, ik weet ook wel dat ik mooi ben zoals ik ben, maar waarom voel ik mij dan vaak zo klote in mijn lichaam. Nee dit is geen 1 of andere vorm van aandacht trekken, want ik heb gewoon een super goed leven met een hele lieve vriend die ik al 8 jaar ken. Maar toch, ik wou dat het gevoel weg kon en ik mij nu eindelijk eens helemaal happy voelde in mijn lichaam zoals het is!

lees commentaar [4] | reageer

piesje | 05-06-2009 | Denk aan je glimlach!!!

Wanneer mijn Deense yogadocente zegt 'Husk smil!' (wat zoveel betekent als 'denk aan je glimlach!') wordt er altijd iets getriggerd in me. Glimlachen is voor mij een van de belangrijkste dingen in het leven.

Lang was ik ontevreden over mijn lichaam: het was nooit strak en dun genoeg (met maat 34...niet echt realistisch!). Maar mede dankzij yoga ben ik nu blij met mij. En dat is te zien! Die bedenkelijke, zorgelijke frons heeft plaats gemaakt voor een stralende lach. En daar word je honderd keer mooier van dan alle dieten en make-up bij elkaar!

Het meisje dat op deze pagina vertelde niet meer te willen glimlachen vanwege de rimpels wil ik dus van harte toewensen: LACH!!!!

lees commentaar [0] | reageer

Annemarie | 19-05-2009 | billen en benen... wees er blij mee!

Ik ben 1.78 en was altijd rond de 58 kilo. Dun, denk ik nu. Twee jaar geleden ben ik van de trap gevallen en heb ik mijnbovenbeen verbrijzeld. Resultaat: maandenlang in een rolstoel. En nu? Nu ben ik dikker dan ik vroeger was omdat ik niet meer kan sporten, en eten hl lekker is als troost. Cellulitis tot m'n knien en wiebelbillen.

Aan de ene kant ben ik ongelooflijk blij dat ik weer kan lopen en lachen en dansen. En aan de andere kant knijp ik in mijn vetrolletjes en dril ik mijn hobbelbillen voor de spiegel, om er vervolgens een beetje sip van te worden en nog een zak chips open te trekken... Ik moet het nog een beetje eens worden met dit nieuwe en andere lichaam, maar ik ben op weg. Niet alleen maar komkommers eten om die laatste kilo's weg te werken, maar ook gewoon kleding kopen in een iets grotere maat, omdat ik er dan verdomd goed uitzie.

Met weemoed denk ik terug aan mijn lijf van vroeger, maar vooral omdat het toen gezond was. En ik niet hoefde na te denken over een sprintje trekken om de tram te halen. Wees blij met wat je hebt, en dat het werkt. En als je ontevreden bent.. doe er iets aan, lichamelijk of psychisch. Of koop gewoon een mooie nieuwe broek waarin je cellulitis niet te zien is, maar wl die mooie welving. Geniet van je gezonde lijf! Dat had ik vroeger veel meer moeten doen!

lees commentaar [1] | reageer

Nijneke | 02-04-2009 | Boedha buikje ^^

Ik was altijd maatje 34 en vond mezelf te dik, totdat ik nieuwe medicijnen kreeg. Ik werd in een korte tijd een stuk steviger. Ik ging van 52 kg naar 70 en daarna naar de 84 en daar ben ik gebleven. Nu heb ik geleerd dat ik prachtig was toen, en nu nog steeds. Je bent nooit mager genoeg in je eigen ogen.
Veel mensen zeggen: even tien kilootjes eraf, en dan ben ik een ideale vrouw, maar na die tien kilo vind je wel weer ergens anders een vetje wat er ook afmoet!

Ik ben trots op hoe ik eruit zie en als ik in de middeleeuwen had geleefd was ik een van de mooiste vrouwen geweest, alleen omdat het ideaalbeeld daar anders was. Ik heb een buikje, ik heb mooi gevormde benen, ik heb een behoorlijke voorgevel, niets waar mannen niet blij van worden, mijn proporties zijn ideaal! toch erger ik me ook wel eens aan dat zwembandje, maar alsnog, ik ben zoals ik ben! Welke man wil graag een prikkelig bottenmeisje knuffelen? zo'n meisje met wie je niet gezellig uit eten kan omdat zij dan alleen maar droge slablaadjes en water neemt?

Wees gelukkig met je lichaam, en doe er wat aan als je je er niet prettig in voelt. Doe dan niet zozeer iets aan je lichaam, maar begin bij je geest.
Kijk niet naar de weegschaal, niet naar de spiegel maar zoek vergelijkings materiaal!
Vraag aan een goede vriend of vriendin: lijk ik op die vrouw? of laat ze iemand aanwijzen die jouw figuur ongeveer heeft.
Zoek iets aan jezelf waar je trots op mag zijn!
En wees gewoon trots.

Be proud at what your mama gave you!

lees commentaar [3] | reageer


[login]