galerie

mareike | 03-04-2007 | borsten

Ik ben 55, heb uitgezakte billen, grote borsten, een buikje en een maagje, rimpels in mijn gezicht ( en ja dat gaat snel als je rookt) vlekken op mijn handen en benen, een kalknagel, pijn onder mijn rechtervoet, slik al 20 jaar anti depressiva na een postnatale depressie die maar niet overging, doe aan buikdansen, treed wel eens op, ben flink grijs aan het worden maar verf mijn haar nog altijd blond, mijn haar knip ik ook niet af en hangt nog steeds op mijn rug, lijdt aan slapeloosheid vanwege de overgang en de daarbij behorende opvliegers waardoor de makeup verdwijnt maar mij ogen lachen en ik heb dubbel plezier in mijn leven want een hele hoop soelaas is van me afgevallen nu ik ouder, wijzer, zelfstandiger ben. Ik ben en voel me nog steeds sexy en je zou kunnen zeggen vanachter ben ik luceum en van voor museum ( wat een afschuwelijke uitdrukking) maar ik geniet.

Dat wat ik heb verworven door een moeilijk leven heb ik,daar kan geen schoonheid tegenop. Met frisgewassen haar en mooie makeup in fijne kleren ,ga ik nog steeds met genoegen de straat op en trek me niets aan van de mooie meiden in de bladen en de steden. Ik heb geen behoefte aan botox, liposuctie, schaamlipverandering, aan mij geen mes als het niet nodig is.

Ik ben trots op mijn littekens(rimpels) van de ziel. Ik LEEF!!!!!!!

Jojanneke | 28-08-2007 | Mooii!

Ik ben zelf een begin dertiger, met een zwangerschapsbuikje dat niet weg wil. Maar je hebt helemaal gelijk.

Weet je welke 'oudere' vrouwen ik het meest bewonder? Degenen die lachen, vriendelijk en lief en leuk zijn naar de mensen om haar heen, haar omgeving en buren leuk is, lekker vrolijke kleren aantrekt, lekkere dingen kan koken en gewoon leuke dingen in het leven doet, voor zichzelf en voor anderen omdat zí'j dat leuk vind.

De 'lelijke'oudere vrouwen zijn voor mij de chaggerijnen, de kletsebetsers achter je rug om, degenen die te vormelijk en stijf er uit zien, degenen die anderen het geluk niet gunnen.

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]