Warning: XSLTProcessor::transformToXml() [xsltprocessor.transformtoxml]: output conversion failed due to conv error, bytes 0xC3 0x3F 0xC2 0xA9 in /var/www/clients/client2/web18/private/wps25/WPS_DOM_parser.php on line 223
BEPERKTHOUDBAAR.INFO - The people VS. the beauty Industry

galerie

Mariet | 05-03-2007 | Klein lichaam met grote voeten

Klein lichaam met grote voeten ...

aardige vrouw | 09-03-2007 | grote voeten

ik kon niet zo goed zien hoe groot je voeten zijn, maat 40 is best groot, maar ik vond je zo'n ontzettend leuk gezicht hebben! stralende lach! echt fantastisch! je bent gewoon een leuke vrouw!

Soraya | 09-03-2007 | niks mis met grote voeten

Ik weet niet wat men tegenwoordig verstaat onder grote voeten, maar ik vind dat er niets mis is met mijn maat 40. Ik merk wel, zoals mariet al zei, dat veel schoenen die in de winkels liggen gewoon te smal zijn. Ik koop tegenwoordig alleen nog maar schoenen in alternatieve winkels omdat die gewoon wel lekker aan m'n voeten zitten en niemand opkijkt als ik om een maat groter vraag.

Je hebt trouwens een gewoon en normaal hoofd Mariet, het past prima bij de rest van je lichaam. Wees blij met je voeten omdat ze je elke dag weer dragen naar de bestemmingen waar je heen wilt :) Koester ze, want ze horen bij jou en maken jou tot wie je bent!

Mirjam | 09-03-2007 | schoenenwinkels

Ik heb best normale voeten, maar in winkels vind ik heel moeilijk schoenen die lekker zitten. Gewoon, schoenen waar je tenen niet in worden bekneld, waar je op kan lopen zonder dat bij elke stap je enkels omzwikken. Dan zie ik in winkels van die tut-schoenen die na een halve boswandeling al uit elkaar liggen... Moe word ik ervan. zucht... Maar niet depressief (niet over mijn voeten) want ik realiseer me dat het aan de schoenen ligt en niet aan mijn voeten.

Dapper dat je zo'n filpje op internet zet!

mieke | 09-03-2007 | huh? grote voeten?

wat een leuk filmpje! ik vind je voeten helemaal niet opvallend groot.

je ziet er prachtig uit, en met zo'n vrolijk, open en spontaangezicht kijkt toch niemand naar je voeten? :) lekker genieten van je zwangerschap!

Lidewij | 09-03-2007 | voeten

sorry hoor, maar ik heb schoenmaat 41-42. Is dat groot dan? Voor een NL vrouw? Ik had al schoenmaat 40 toen ik 18 was ofzo.
Het enige dat ik daaraan irritant vind is dat je in dit landmet de LANGSTE mensen van europa,je moetzo'n maat nogsteeds naar de kelder van de winkel moeten dat ik daar dan de keuze hebuitongeveer 3 niet mooie schoenen.

En Margriet, ik zie absoluut niks raars of uit proportie aan jouw lichaam hoor, prima in orde lijkt mij.

Suzanne | 09-03-2007 | voeten

Hoi Mariet,

Het eerste dat ik dacht toen ik het filmpje bekeek was, wat eenmooie zwangerevrouw in zo'n leuk jurkje! En voeten groot met maat 40? Ik heb zelf maat 41 sinds ik 15 jaar was en vreselijk vond ik het. Vooral omdat die pubertijd - dus vrouwelijke vormen - eindeloos op zich lieten wachten. en ik mij een klein meisje met enorme voeten voelde. Nu zijn die vormen er alweer jaren en tracht ik mij staande te houden tegenover onzekerheden al dan niet aangepraat door de media, maar goed terug naar de voeten. Jij hebt het over dat je voeten groot zijn. Ik vind dat wel meevallen. Ok, er zijn genoeg dames met kleinere voeten, maar ook heel veel met even grote of grotere. Je zegt ook dat ze breed zijn. Mijn voeten zijn juist heel smal en geen wreef en dat is ook niet heel mooi en vooral heel lastig met goed passende schoenen vinden.Toen ik met mijn oudste dochter haar eerste paar schoentjes ging kopen, bleek dat tussen de tientallen paren - uiteraard verantwoorde- schoentjes, er maar één paar goed te zittenom haar voetje. Ik zou met een soort moraal van het verhaal willen eindigen dat een gezond goed werkend lijf al een geschenk is. Vervolgens hebben we de mogelijkheid net zo lang op zoek te gaantot die ene goede schoen gevonden is, die weook nog kunnenkopen, en waarmee we ons dan als het goed is blij voelen omdat ie goed bij je past.Natuurlijk mag je mopperen over je voeten maar niet te lang hoor...

just myself | 09-03-2007 | maat 41

Grote voeten?? maat 41/42...daar zit ik met mn 1m77 aan. We zijn het langste volk op de wereld (denk ik) en daar horen ook wel grote voeten bij om dat te ondersteunen ;)

Verder heb ik ook erg brede voeten en een hoge wreef..ik had een keer mn enkel gebroken en toen ik in het ziekehuis lag vroeg de dokter of allebei mn voeten gebroken waren (?) hij vond ze er raar uitzien..maar goed..het zal wel denk ik..ik kan er helemaal niks aan doen sat ze er zo uitzien want het zit in de familie.de genen die mensen vaak vergeten omdat ze niet aan het ideaal beeld kunnen voldoen.

Echt leuke schoenen kan ik niet aan omdat mn voeten gewoon te grof zijn voor die tere schoentjes die na 2x de straat gezien te hebben al spontaan uit elkaar vallen omdat ze niet practisch zijn :) Ik heb nooit echt problemen met mn voeten gehad..alleen als ik soms op het laatste moment schoenen nodig heb en ik te weinig tijd heb de ene winkel uit en de andere in te gaan om goede passende schoenen te vinden vervloek ik ze wel eens.

Brigitte | 09-03-2007 | grote voeten

geloof dat Paris Hilton maat 46 heeft

Corien | 09-03-2007 | 41 is OK

Ik heb maat 41, heel smallemet een lage wreef - net een soort chimpanseepootjes. Ook steunzolen gehad. Volgens mij is er iets aan de schoenmaten gesleuteld, want ik had vroeger ook wel eens 42.

Vroeger veel gepest om van alles en nog wat.Gelukkig heb ik me op tijd gerealiseerd dat dat ook een effect kon hebben zoals de gefotoshopte beelden in magazines.

Ik heb grote voeten en handen (effe meten ... 19,5 cm van pols tot top), zeker voor een vrouw, en ik ben er hartstikke trots op. Ik laat me niet door anderen vertellen dat ik op welke manier dan ook ' niet goed' ben.

En weet je wat leuk is? Sinds ik blij ben met mezelf straalt het ook van mijn gezicht af. En dat ... dat zorgt er weer voor dat mensen vaker naar me glimlachen, waardoor ik me gelukkig voel.

Ellen | 10-03-2007 | voeten

Ik vind voeten sowieso de lelijkste onderdelen van welk lichaam dan ook.... Had het er laatst in de klas over en ik ben hier blijkbaar niet de enige in. Daarom denken we ook dat niemand moet zeuren om zijn eigen voeten, want alle voeten zijn lelijk.... no big deal.... nou ja... zo denken wij er dan dus over...

Sabien | 10-03-2007 | voeten

ik heb kleine voeten, maar wel grote middeltenen. ze steken uit boven de grote teen. vroeger persoonlijk veel 'last' van gehad omdat ze zo lelijk uitstaken, maar tegenwoordig laat ik ze vrolijk meejubelen. eigenlijk juist wel geinig vind ik, zo'n uitstekende teen!

caja | 10-03-2007 | de gewone voeten van mariet

grappig das nu precies waar het om gaat jij benoemd ze als groot..je ziet ze door je bril als groot..

ik zie ze niet bij deze..ik zie een gezonde vrouw die haar voeten nu zelfs wel goed kan gebruiken om haar baby te dragen:)

alle vrouwelijke vertrouwenskracht toegewenst voor je bevalling

gwen | 11-03-2007 | grote voeten

Grote voeten?
Nou dat valt wel mee toch?Het valt in ieder geval niet op. Heb zelf maat 41/42 en steunzolen. Ja je moet wat langer zoeken dan iemand die maatje 38 heeft, maar dat is toch geen probleem.

Hennie | 12-03-2007 | maat 40, groot?

Maat 40, is dat nou zo groot? Ik vond het er op het filmpje niet zo groot uitzien.

Ik zie zelf vaak bij de herenschoenen hele mooie modellen staan of mooie sneakers! Echt prachtige, die ik als vrouw graag zou willen dragen. Maar die zijn nooit kleiner dan maat 39. Die kan jij lekker wel dragen. Geniet ervan!

Lonneke | 14-03-2007 | LOL, maat 40 groot

Sinds wanneer is maat 40 groot? Is het niemand ooit opgevallen dat deze schoenen nou werkelijk altijd het eerst op zijn? Lange mensen hebben nou eenmaal een groter oppervlak nodig om op te staan, anders vallen ze om ( denk ik dan maar).

Je hebt pas echt een probleem als je, zoals een vriend van de familie, maat 58 hebt en aangewezen bent op 1 schoenenwinkel in amsterdam, die die maat dan verkoopt....vor 150-200-300 euro, keuze uit zwart en bruin.

Liset | 14-03-2007 | schoenen

Ik merk, net als een aantal van jullie, inderdaad ook dat de vorm van vrouwenschoenen helemaal niet meer klopt met de echte vorm. Volgens mij horen schoenzolen enigszins naar binnen te lopen bij de tenen. Dat doen ze al jaren niet meer of je moet naar een speciaalzaak.

Ik vermoed dat het iets met het productieproces te maken heeft; goedkoper te maken wanneer de zool rechtdoor loppt want minder moeilijke bochten met de stikmachine te nemen.

Intussen koop ik dus al jaren maar helemaal geen schoenen meer. (Gelukkig zijn mijn oude schoenen oerdegelijk en dragen ze me nog steeds ;-) )

Yvonne | 18-03-2007 | Grote Voeten

Ik ben 14 jaar, en ik heb maat 40/41. Mijn voeten zijn heel lelijk (lees: grote aders, dikke enkels en een rare knobbel!), maar om eerlijk te zijn heb ik nog nooit mooie voeten gezien! Ik heb totaal geen last met schoenen kopen ofzo,ik vind dat het aanbod voor 'grote maten' (ik vind 40-45 dus echt NIET groot) heel erg ruim is hoor! Ik vind het gek dat je je echt zo druk kunt maken om je voeten! Ik bedoel... het zijn maar voeten!!! Je loopt er alleen op, that's all! Dan accentueer je toch gewoon je pluspunten?

Lydia | 19-03-2007 | grote voeten

Ik heb zelf schoenmaat 43, als sinds mijn dertiende. Maat 40 is echt niet groot, het is een hele normale maat. Ik werk zelf in een schoenenzaak waar westandaard drie maten presenteren in de winkel (met de rest in het magazijn), en 40 is een van die maten die er altijd staat.Tegenwoordig zijn bij veel schoenenzaken al verschillende modellen in 42 te vinden (hoewel niet overal en vaak nog te weinig). Pas bij maat 43 of groterwordt het echt een probleem, tenzij je natuurlijk naar een speciaalzaak gaat, maar daar is het dan vaak weer aan de prijzige kant.

Andrea | 20-03-2007 | Grote Voeten

Grote voeten met maat 40? Ik kon het niet zien in het filmpje, en maat 40 is een hele normale maat waarvoor je prima in de Nederlandse schoenenwinkel terecht kan.
Tjah, ik denk dat je een stuk moeilijker schoenen zult vinden als je maat 42-43 hebt.
Ik merk dat dit behoorlijk lastig is. In gewone schoenenwinkels hebben ze bijna nooit écht leuke schoenen in mijn maat en het is toch wel een ergernis als ik schoenen nodig heb. Overigens kun je bijvoorbeeld wel gewoon leuke en stoere Dr. Martens krijgen in grotere maten en sportieve gympen zouden niet té moeilijk moeten zijn (ik heb leuke herengympen die helemaal niet misstaan).
Maar, ik accepteerdie voetenmaar gewoon. Er valt niets aan te doen en ik hoef niet te veranderen, die schoenenwinkels zouden gewoon eens wat grotere maten moeten inkopen voor het langste volk in Europa!
Ik vind het wel vervelend bij het schoenenshoppen, maar aan de andere kant is 't ook wel in verhouding. Ik bén groot (1.82) en grote voeten passen daar wel bij.
Ik vind dat echt een van de laatste dingen om je druk om te maken.

Sifra | 20-03-2007 | grote voeten?!

Verbaasd was ik na het kijken van dit filmpje. Maat 40 groot.. die maat had ik toen ik 10/11 jaar was! Ik heb zelf schoenmaat 44 (bij een lengte van 1,88m) en ben er best tevreden mee! Natuurlijk is het lastiger om schoenen te vinden in deze maat, maar als je weet waar je moet zoeken is er keus genoeg! Maat 40 is volgens mij een heel normale schoenmaat, zowel mijn zusje als mijn moeder hebben maat 40 en zij kunnen altijd en overal leuke schoenen vinden.

Verder vraag ik mij af wat "mooie voeten" zijn. Volgens mij zijn er weinig mensen die hun voeten mooi vinden en dat hoeft toch ook niet? Als ze je maar dragen waar je heen wilt! Er zijn wel belangrijkere dingen om je druk over tge maken.

Marleen | 23-03-2007 | Op grote voet ??

Ik weet niet hoe lang je bent, kan dat ook niet uit het filmpje opmaken, maar maat 40 is tegenwoordig voor een vrouw van meer dan 1.65 echt niet supergroot, hoor. Een klein hakje haalt het grootste effect van die lengte wel weg, en dan zie je er prima uit.

Wees liever trots op die prachtige buik van je ! Daar zul je straks nog heel wat kilometers achteraan moeten lopen, en dan mag je blij zijn dat je geen maat 36 hebt !

marieke | 23-03-2007 | niet groot hoor

grappig dat jij vind dat je grote voeten hebt. ik heb mt 42. En ja, dat is groot want sommige winkels verkopen dat niet. Gelukkig leven steeds meer NL vrouwen op grote voet.

Sympathiek om over die steunzolen te praten. Gelukkig zie je die niet in je schoenen en is het gewoon een geheimpje dat je hier hebt gedeeld!

Joke | 24-03-2007 | maat 43 met steunzolen

Ook ik heb maat 43 met steunzolen. Hoge hakken vind ik mooi, maar ook daar kan ik niet op lopen. Schoenen vinden is een crime. Laarzen helemaal: heb namelijk dunne kuiten en de makers denken dat je met maat 43 wel hele dikke kuiten moet hebben.

Anita | 29-03-2007 | Zullen we ruilen?

Het klinkt misschien gek maar ik zou willen dat ik met je kon ruilen!

Ik weet als geen ander wat het is om op grote voet te leven!

Ik snap dus dat je baalt, maar troost je met deze gedachte: Het kan altijd nog gekker: Ik heb schoenmaat 45!!

Ik leef met je mee!!!

ries | 10-04-2007 | niks mis mee

voor mij maakt het niet hoe groot voeten zijn van een dame en met het filmpje is niks mis

lizzy | 12-04-2007 | voeten.

Ik heb eerlijk gezegt best vage voeten, maar ben er best trots op omdat ze zo'anders'zijn. Ik ben 1.63 lang en heb maat 40. Verder heb ik platvoeten en kan ik mijn tenen heel ver uit elkaar zetten. Ik vind het niet zo erg.. ze zitten eenmaal in schoenen meestal. Maarre.. schoenen vinden in de breette.. en de meeste pumps passen niet.. dat is wel minder. Maar ik zou zeggen, wees trots op je voeten.. hoe ze erook uitzien, je kan eenmaal niet zonder ze.

marja | 20-04-2007 | slippers

Ik heb hele normale voeten, gewoon standaard maatje 39... En toch, al die leuke slippers en open schoentjes die je nu weer in de winkel ziet; ik pas er echt niet in! Zijn mijn voeten nou zo breed, of maken ze de schoenen tegenwoordig echt belachelijk smal?

jolanda | 24-04-2007 | is dit filmpje een grap ofzo?

Kom op zeg. Ben net een uurtje aan het surfen op deze site en is dit een 1 april grap ofzo. Mijn vóeten zijn een maatje te groot. Nou ja zeg. Niets mis met die voeten.

Andrea | 27-04-2007 | Pffff

Nou, gisteren maar eens even schoenen shoppen hoor.
Helaas, ik werd alweer frustie toen ik bij de Schoenenreus stond. Ik zag bij de reguliere maten allemaal leuke schoentjes. Sandaaltjes, slippers, leuke instappers...
Maar toen plotseling....waar is het rek met maat 42? Na even te hebben gezocht had ik 't rekje toch gevonden. Een paar planken met lelijke en ook nog eens dure schoenen...dat vind ik nou belachelijk.
Ook vrouwen met wat grotere voeten willen graag een elegante schoen dragen hoor! We willen dus géén witte vormeloze lompe oma-sandaal..is dat nu zó lastig?!

Maar, zoals ik dus al eerder schreef, maat 39 is een hele normale maat. Zit er niet te veel mee in. Er zijn ook belangrijkere dingen om je druk over te maken.
En tenminste ga je niet schoenwinkels in en uit op zoek naar schoenen die ook -passen-.

Francisca | 27-04-2007 | kleine voeten

Ach, het kan ook omgekeerd (al vindt ik maat 40 bij een normale lichaamslengte niet groot). Ik ben 1.90m en heb schoenmaat 39, met een hoge wreef en gekanteld hielbot. Grote problemen dus om passende schoenen te vinden en bij mijn lengte is maatje 39 eigenlijk echt te klein...

Inge | 03-05-2007 | Verstoord lichaamsbeeld

Denken dat je te grote voeten hebt, terwijl de winkels vol liggen met schoenen in deze maat. Dat is net zoals iemand met confectiemaat 36en zichzelf te dik vindt. Typisch geval van een verstoord lichaamsbeeld. Jammerdat zo'n mooie vrouw zo negatief kan denken over zoietszinloos als schoenmaat. Die energie kun je echt beter ergens anders aan besteden.

sarah | 10-05-2007 | grote voeten

Ikzelf heb maat 42 en vind het verschrikkelijk om (mooie) schoenen te vinden. Het beperkte aantal dat wordt aangeboden zijn vaak echt lelijke schoenen.Ik vind het erg dat er niet meer wordt op in gepeeld door producenten.

Ingrid | 14-05-2007 | Wat nou grote voeten?

Mooi filmpje,

Mooie vrouw,

Mooie lach.

Dat is wat ik zie.

lisa | 30-05-2007 | grote voeten

hallo ik ben 24 en heb maat 41 en ben 1.78 m, zeker heb ik iets grotere voeten dan normaal maar ik heb nu niet meer het idee dat het abnormaal is.

ik geloof dat voeten steeds groter worden, veel vrouwen die ik ken hebben ook maat 40 of 41.

Maar ik begrijp dat je ermee zit, ik durfde vroeger geen open schoenen aan omdat iemand me verteld heeft dat ik rare lange tenen had. Ook heb ik extreem holle voeten met een hele hoge wreef. Mijn voetzolen raken de grond niet in het midden, alleen de bal en de hak dus: gevolg rugpijn en vaak kramp in mijn voeten. Ik droeg vrijwel alleen sneakers, op iets verfijnds voelde ik me toch een beetje als een travestiet (ik heb ook nog grotere handen dan mijn 100 kilo zware 1.95 meter lange vriendje).

Toen ik 19 was vond ik in een doos oude schoenen van mijn moeder, ook maat 41. De meest geweldige muiltjes, laarzen en pumps allemaal in mijn maat!!! Mijn moeder durfde dat dus gewoon allemaal wel!

Sindsdien ben ik van mijn voeten gaan houden en van schoenen, ik heb geloof ik meer dan 50 paar (allemaal tweedehands of van mijn moeder of hele bijzondere)

Ok het is een beetje een obsessie maar ik ben zo trots op mijn voeten, sinds ik ze laat zien krijg ik zoveel complimenten. en ik heb ze zo lang verstopt vanwege een of twee opmerkingen!

Hel bijzonder was dat toen ik in india was mensen voor het eerst zeiden dat ze zo mooi waren, juist vanwege het holle en het lange. Dat was echt voor het eerst.

Ik loop af en toe in heel pijnlijke schoenen omdat ik het mooi vind, dat is best raar eigenlijk, maar ik voel me wel heel goed op hoge hakken en soms niet en dan zijn het gewoon weer sneakers, of ballerina's, of sandalen. heus er zijn tot en met maat 41 heel veel mooie schoenen te krijgen.

Adidas gaat met zijn vrouwensneakers tot en met 42 en een heleboel ander sportmerken ook. Voor leuke schoenen waar je dagen heerlijk op loopt koop ik aerosoles, die zijn ook breed genoeg en superleuk. invito gaat tot en met 42 en cinderella heeft ook wel wat tot en met 44.

Bottom line, ik hou nu echt van mijn voeten ook al doe ik ze soms een beetje pijn. En als iemand er nog iets van zegt dan denk ik gewoon: ik val tenminste niet snel om.

Man met maat 48 | 09-10-2007 |