galerie

Tjits | 07-10-2009 | Afschuwelijke buik

Hoi,

Ik ben 23 jaar (1.70m)en lijd al geruim 16 jaar aan anorexia. Dat betekent dat mijn gewicht enorm schommelt ook. Door mijn ex ben ik tussen mijn 18e en 20e van 43 kg naar 80 kg gegaan, voor iemand met anorexia een hel dus. Nu zit ik weer op 43 kg en ik heb een gruwelijke hekel aan mijn buik. De rest kan nog wel, nou ja dat is nog te bedekken met kleding. maar ik snap al die kerels waar ik mee naar bed ben geweest toen ik ook nog zwaarder woog (en zelfs toen ik het "ideaalgewicht", opgesteld door de artsen, van 60 kg had) echt niet. Zij vonden dat ik een sexy buikje heb. Nou, no way!! IK BEN GEWOON MODDERVET! En mijn buik is het vreselijkste van alles!! Zo moge dat even gezegd zijn dus...

ABC | 08-10-2009 | ben ik denk ik niet met je eens.

Kilo's zeggen niet alles, bouw en spieren hebben er ook mee te maken. Ik heb je nooit gezien en ben er niet op uit om je te beoordelen, maar laat ik dit toch maar eens doen op basis van je verhaal.

60 kg (of meer) op 1.70m klinkt me veel aantrekkelijker dan je 43 kg. Ik zou iemand met dat gewicht veel te dun vinden en NIET sexueel aantrekkelijk vinden.

In plaats van je moddervet te vinden zou ik je waarschijnlijk GRAATMAGER vinden!

Nu weet ik dat anorexia een ernstige aandoening is, en dat jouw perceptie van je lichaam heel anders is, dan hoe anderen je zullen beoordelen, maar ik dacht ik zeg het toch even als kerel.

Succes.

Barbara | 21-12-2009 | zelfbeeld

Ga alsjeblieft hulp zoeken meid!Je hebt een vertekend zelfbeeld.Een bmi van 20 is veel gezonder.Sterkte!

Sam | 15-09-2013 | Schommelen

Als je gewicht heel erg schommelt is het moeilijker om er naar wens uit te zien. als je namelijk ineens weer gaat eten, na een tijd op dieet, zal dit vet zich veel sneller laten zien.. daarom wordt je sneller 'dik' als je gewicht schommelt en zul je dus sneller een buikje, love handles krijgen. als je gewoon op 55 kilo blijft zitten en dan je buik en rug gaat trainen, zul je zien dat het beter gaat!

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]