galerie

Britt | 13-08-2009 | Teveel mtv

Aan de ene kant ben ik een heel burgelijk meisje, bedrijfsleider, huisje, verloofde, luxe vakanties,

maar ik heb wat aparte hobbys..... strippen,sexfilmpjes maken als het maar heeeeeeel veeeel sex is.Mijn grote schaamlippen maken mij een tikkeltje onzeker waardoor 100% genieten gewoon niet altijdlukt, terwijl ik het heel graag wil.

ik stel mijn labiacorrectie steeds uit. maar jarenlang zit het me dwars

helaashad ik op jonge leeftijd vroeg en veel sexwaardoor velen jongens hun maagdelijkheid verloorde aan mij. Omdat wij redelijk jong waren gingen er helaas lelijke verhalen rond wat ik jarenlang heb moeten aanhoren. je weet hoe kleine jongetjes zijn, wat later natuurlijk wel weer bijtrekt.

ik zal de labiacorrectie nooit uit me hoofd krijgen, soms denk ik er wekenlang aan. het is dom maar misschien moet ik het dan toch maar doen.misschien zit ik voor mezelf dan wat lekkerder in mijn lijf.

julian K | 19-08-2009 | you re a star

Hi Britt,

Je hebt leuke hobbies, misschien (een beetje) apart, maar zeker niet vreemd. Ik als man vind het leuk om te kijken. Vrouwen vinden het leuk om gezien en gewaardeerd te worden, zich sexy te kleden en te verleiden. Zo kun je als stelletje hele leuke speelavondjes hebben. Ik stel het wat zwart-wit, want er zit een man in elke vrouw en een vrouw in elke man.

Op zich begrijp ik dat je je zorgen maakt over je schaamlippen. Het feit dat er zoiets als schaamlipcorrectie bestaat, impliceert al dat er iets mee mis zou zijn. Dan kun je gaan twijfelen over jezelf en je kwetsbaar voelen. Misschien vind je het zelf ook niet echt mooi. Smaken verschillen. Ik vind het juist prachtig, en vreselijk opwindend. Het is bijvoorbeeld ook de reden waarom je ze niet zult aantreffen in de Playboy. Dit blad is in het scala van blootbaden de meest kuise, en om die reden het meest verkrijgbaar/gedistribueerd (bv bij de Albert Heijn). Een kale poes met grote schaamlippen heeft volgens de Nederlandse hoofdredacteur een nogal 'verwoestend' effect op mannen, en dat past niet bij het soft-erotische karakter van het mannenblad. Plat gezegd, dat is tè geil, te pornografisch. Vroeger kon het 'zaakje' nog wel verborgen worden achter een bos schaamhaar, maar sinds de jaren negentig is schaamhaar 'uit de mode'. Ik ben dan ook van mening dat de hele hype rond schaamlipcorrectie meer met kuisheid heeft te maken dan met erotiek.

Je hoeft je in ieder geval geen zorgen te maken dat je er niet 'normaal' uit zou zien, want de helft van de vrouwen (als het niet meer is) heeft uitstekende binnenste schaamlippen. Waar mannen bang zijn om 'te klein' te zijn, zo maken vrouwen zich zorgen 'te groot' te zijn. Vrouwen zijn bescheidener en 'verfijnd' of subtiel ingesteld, waar mannen weer juist van expliciet en 'uitdrukkelijk' houden. Het is voor vrouwen altijd zoeken naar de grens tussen sexy en ordi/sletterig. Hoewel je kunt stellen dat vrouwen van oudsher meer sexueel onderdrukt worden dan (en door) mannen, is er ook een norm (bescheiden, subtiel) die vrouwen elkaar opdringen. Een vrouw met grote borsten in een klein strak truitje zal over het algemeen meer negativiteit van vrouwen ervaren dan van mannen (misschien dat haar vriendje/vader protesteert, dat dan weer wel). Tegelijkertijd wil je als vrouw méér zijn dan alleen iets sexueels. Pfff, jullie hebben het er maar moeilijk mee! Terwijl jongens (evolutionair gezien) toch grotere slettebakken zijn dan vrouwen.

Waarom vertel ik dit allemaal? Nou, ik kan zeggen dat ik het wèl mooi vind, en ik hoop dat ik je daar een plezier mee doe. (ik weet niet hoe je er uit ziet, dus ik zeg het in zijn algemeenheid). Als jij het net zo mooi zou vinden als ik, dan zou je een correctie wel uit je hoofd laten. Maar ik kan je niet iets mooi laten vinden wat je zelf niet mooi vind. Beauty is in the eyes of the beholder. En toch: waarom vind ik, en met mij vele andere mannenhet geweldig, maakt het ons woest als een stier, en hebben zoveel vrouwen er moeite mee? Dat is eigenlijk wat ik wil zeggen, denk eens na over waarom wij eigenlijk vinden wat we vinden.

En dat je de correctie nog vele jaren uit mag stellen!

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]