galerie

Lia | 27-03-2007 | onzeker over te grote borsten

Het kan ook andersom.Ik heb cup 80 D en overweeg een borstverkleining,cup B of C.
Ik ben niet helemaal tevreden en niet echt trots op mijn borsten.Ook oog ik er dikker door,heb maat 40/42 en ben 1,75 lang.Ik heb mezelf op een foto gezien en tot mijn grote schrik leek er net alsof ik maat 46 had"quelle horreur".Mijn vriend vind ze dan wel okay zoals ze zijn maar ik zie gewoonte dik eruit en mijn borsten zijnte groot.In ieder geval nooit siliconen in mijn lijf en ik wil niet meer als zeikerd worden gezien door sommigen.In deze maatschappij is het okay als je onzeker bent over je kleine borsten maar als je grote hebt dan moet je maar niet zeiken en het gewoon ermee doen en blablabla...Waarom vergeten sommigen dat ook vrouwen met een grotere voorgevel onzeker kunnen zijn en niet alleen vrouwen met een kleinere voorgevel?

Voor een excolega was ik die blonde met die grote borsten en ze roddelde over mij en vertelde mij dat kleinere borsten meer voordelen hebben dan grote.Ik ben meer dan een borst namelijk een mens met gevoelens en kwaliteiten.Ik ben niet stomm.In iedere borst zit toch iets moois of niet soms?Ergends schaam ik me een beetje voor mijn lullige probleem.Er zei namelijk iemand tegen mij dat ik moest stoppen met zeiken omdat alle vrouwen grote borsten willen.Maar dat kloppt niet.Ik lees op veel fora mee en lees vaak ook dat er veel vrouwen blij zijn met hun kleine cupmaat en ik gun het een ieder van harte om blij te zijn met hun borsten al valt dat niet mee.Maar ik wens me wel meer begrip voor mijn situatie.

mareike | 03-04-2007 | borsten

kom op. 80 D is prachtig. heb ik ook. Ik ben er trots op. Steek ze nog eens extra vooruit. ook al ben ik 55.

Wees trots op je borsten!

Lia | 04-04-2007 | bedankt!

Hoi mareike,bedankt voor je antwoord!Lief van je!

Er is maar een probleem.Als ik mijn borsten vooruit steek dan lijken ze nog groter en zullen mensen denken dat ik op wil scheppen of dat ik een E-of F-cup heb.Ik wil ergends nog steedsgraag een borstverkleining.Dat staat me gewoon mooier.Vrouwen met kleine borsten hoeven geen beha te dragen maar ik dus wel en soms ben ik er jaloers op.

Maar nogmals bedankt voor je antwoord!

nike | 12-04-2007 | Borsten!

Heb een beetje t zelfde probleem, ben 22 heb maat 36 en cub 70 E. Door mannen ben ik sinds m'n 13de niet meer normaal aangekeken/ beoordeeld. Het kan z'n voordelen hebben maar voor mij is t een nadeel. Sinds 2 jaar heb ik er wat meer vreede mee, voorheen liep ik altijd gebogen zodat t je t wat minder ziet. Hoor vaak dat je borsten er niet meer uit zien na een operatie dus weerhoud me. M'nvrienden en familievinden dat k me aanstel en m'n huisarts neemt me ook niet al te sirrieus. Hij vind dat ik er nog maar eens goed over na moet denken heb namelijk geen last van m'n rug enz.

Denk dat als je je niet prettig voeld je het gewoon moet doen!

Lia | 17-04-2007 | Nike

Hoi Nike,ik dank je voor je reactie!Wat vervelend dat je niet serieus wordt genomen.Mensen moesten maar eens weten.Ze denken dan altijd:"Oh go,geweldig grote borsten en dat je niet moet zeiken omdat "alle vrouwen" grote borsten willen hebben.Maar dat is VETTE ONZIN.Heb je zelf ook al een borstverkleining overwogen?En hoe is het nu ermee?Je hebt het recht om met respect te worden behandeld met wat voor cupmaat dan ook.Sterkte!

nadine | 31-07-2007 | halloLia

Hallo Lia,

Ik weet niet of je dit nog leest...

Jouw collega die over jou en je borsten roddelt, is een echt kutwijf!

Je zou wel gek zijn je te opereren voor of door haar!

Borsten vooruit hoor, ben je besodemieterd!

veel liefs, Nadine

Nadine | 31-07-2007 | Nike

Nee, Nike, je moet het NIET gewoon doen.

Je moet nu je hersens heel goed gaan gebruiken en het LATEN!!!!

Lia | 27-08-2007 | Hoi Nadine

Hoi,hoi,Nadine,komt wel een beetje laat mijn reactie maar zij komt:Gelukkig is dit wijf in kwestie een excollega.Ik zie haar niet meer.De reden dat ik onzeker ben over mijn borsten heeft ermee te maken dat ik het volgende gelezen heb.

Voordelen van kleine borsten:

* Je oogt slanker(en ik niet dus,heb maat 40/42 bij 1.75 en oog dikker en dat wil ik niet)

*kleine borsten gaan niet hangen(ik heb later van die treurig bungelende stukken vlees en dat ga ik niet accepteren.Dan laat ik ze liften maar voor mezelf)

* je zou jonger ogen(maar ik wordt nog steeds regelmatig 10 jaar jonger geschat)

* je hoef geen beha aan(nou ik dus wel en ben soms jaloers op vrouwen die geen beha aanhoeven te doen,ik gun hun de kleine borsten van harte en die wil ik dus ook hebben,misschien een paar kilo afvallen???ik weet het niet).

Dat zijn de redenen dus.En ik moest het wel kwijt.

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]