galerie

Sabrina | 19-06-2009 | Mijn lichaam

Hallo, nou ik ben dus Sabrina en ben 22 jaar oud. Ik zou eigenlijk wel graag de meningen van anderen willen weten. Omdat zover ik mij kan heugen ben ik altijd wel ontvreden geweest over mezelf, ja ik heb ook wel mijn dagen dat ik mij super goed voel. Alleen zoals vandaag voel ik me echt mega dik en vooral lelijk, niemand die dus echt kan zeggen van ach kom op je bent mooi zoals je bent. Ik heb vanaf mijn 11e tot 18e jaar anorexia gehad en nog steeds merk ik wel dat het op de achtegrond ligt. Vooral periodes als deze en ik mij slecht in mijn lichaam voel. Ook weet ik wel van binnen dat ik er erg gevoelig voor ben "mooie"mensen te bekijken op internet, nieuwsgierig ben naar allerlei Pro ana sites en noem maar op. Ik weet dat het allemaal onzin is, ik weet ook wel dat ik mooi ben zoals ik ben, maar waarom voel ik mij dan vaak zo klote in mijn lichaam. Nee dit is geen 1 of andere vorm van aandacht trekken, want ik heb gewoon een super goed leven met een hele lieve vriend die ik al 8 jaar ken. Maar toch, ik wou dat het gevoel weg kon en ik mij nu eindelijk eens helemaal happy voelde in mijn lichaam zoals het is!

Sabrina | 19-06-2009 | Mijn lichaam

Hoop dat hij deze foto wel pakt, zo ben ik dan.

XXX Sabrina

julian K | 22-06-2009 | zo ben je

Hoi Sabrina,

Goed dat je besloten heb hier je verhaal te plaatsen, en ik hoop dat het nog zal lukken een foto te plaatsen. Misschien is het te groot, dat kan best met die moderne camera's tegenwoordig.

Heb je hiervoor wel eens psychologische hulp (therapie) gevraagd? Je kunt altijd een orienterend gesprek aanvragen, en dan kom je er vanzelf wel achter of dat iets is voor jou of niet. Het is niet makkelijk om angsten te overwinnen, maar als jij vastberaden bent om daarmee af te rekenen dan is het best mogelijk dat je daar met een beetje hulp in zal slagen.

Monique | 02-07-2009 | gewicht

Hallo Sabrina, Hoe lang ben je en wat is je gewicht? Misschien ben je echt wel te zwaar. Het gaat erom dat je een gezond gewicht bereikt en je daar fijn bij leert te voelen. En lelijk? Het is juist leuk om lelijk te zijn, dan val je op, iedereen is tegenwoordig maar mooi en daar kijkt dus niemand meer van op. Een echte lelijkerd trekt de aandacht dus ben je lelijk? gebruik het! Lelijkerds zijn helemaal hip!!!! Ikzelf heb zwaar overgewicht, ik weeg 150 kilo bij 1.60 en ik ben ook nog eens erg mooi dus da's zwaar klote zal ik maar zeggen. Maar jij raakt die kilo'tjes vast wel kwijt!

Marieke | 12-01-2010 | Gewicht/lelijkerds.

Wat een ontzettend bizarre reacties lees is hier: wat is je gewicht? Is dat een serieuze vraag!? Of ze misschien ├ęcht te zwaar is!?

Kom zeg, wat een onzin. Ontevreden zijn heeft weinig te maken met kilo's. Al lijkt het soms anders.

Lief zijn voor je lijf :)

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]