galerie

Annemarie | 19-05-2009 | billen en benen... wees er blij mee!

Ik ben 1.78 en was altijd rond de 58 kilo. Dun, denk ik nu. Twee jaar geleden ben ik van de trap gevallen en heb ik mijnbovenbeen verbrijzeld. Resultaat: maandenlang in een rolstoel. En nu? Nu ben ik dikker dan ik vroeger was omdat ik niet meer kan sporten, en eten héél lekker is als troost. Cellulitis tot m'n knieën en wiebelbillen.

Aan de ene kant ben ik ongelooflijk blij dat ik weer kan lopen en lachen en dansen. En aan de andere kant knijp ik in mijn vetrolletjes en dril ik mijn hobbelbillen voor de spiegel, om er vervolgens een beetje sip van te worden en nog een zak chips open te trekken... Ik moet het nog een beetje eens worden met dit nieuwe en andere lichaam, maar ik ben op weg. Niet alleen maar komkommers eten om die laatste kilo's weg te werken, maar ook gewoon kleding kopen in een iets grotere maat, omdat ik er dan verdomd goed uitzie.

Met weemoed denk ik terug aan mijn lijf van vroeger, maar vooral omdat het toen gezond was. En ik niet hoefde na te denken over een sprintje trekken om de tram te halen. Wees blij met wat je hebt, en dat het werkt. En als je ontevreden bent.. doe er iets aan, lichamelijk of psychisch. Of koop gewoon een mooie nieuwe broek waarin je cellulitis niet te zien is, maar wèl die mooie welving. Geniet van je gezonde lijf! Dat had ik vroeger veel meer moeten doen!

franc | 14-06-2010 | blij met mij

AMEN!

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]