galerie

Nijneke | 02-04-2009 | Boedha buikje ^^

Ik was altijd maatje 34 en vond mezelf te dik, totdat ik nieuwe medicijnen kreeg. Ik werd in een korte tijd een stuk steviger. Ik ging van 52 kg naar 70 en daarna naar de 84 en daar ben ik gebleven. Nu heb ik geleerd dat ik prachtig was toen, en nu nog steeds. Je bent nooit mager genoeg in je eigen ogen.
Veel mensen zeggen: even tien kilootjes eraf, en dan ben ik een ideale vrouw, maar na die tien kilo vind je wel weer ergens anders een vetje wat er ook afmoet!

Ik ben trots op hoe ik eruit zie en als ik in de middeleeuwen had geleefd was ik een van de mooiste vrouwen geweest, alleen omdat het ideaalbeeld daar anders was. Ik heb een buikje, ik heb mooi gevormde benen, ik heb een behoorlijke voorgevel, niets waar mannen niet blij van worden, mijn proporties zijn ideaal! toch erger ik me ook wel eens aan dat zwembandje, maar alsnog, ik ben zoals ik ben! Welke man wil graag een prikkelig bottenmeisje knuffelen? zo'n meisje met wie je niet gezellig uit eten kan omdat zij dan alleen maar droge slablaadjes en water neemt?

Wees gelukkig met je lichaam, en doe er wat aan als je je er niet prettig in voelt. Doe dan niet zozeer iets aan je lichaam, maar begin bij je geest.
Kijk niet naar de weegschaal, niet naar de spiegel maar zoek vergelijkings materiaal!
Vraag aan een goede vriend of vriendin: lijk ik op die vrouw? of laat ze iemand aanwijzen die jouw figuur ongeveer heeft.
Zoek iets aan jezelf waar je trots op mag zijn!
En wees gewoon trots.

Be proud at what your mama gave you!

Eefje | 09-03-2010 | GOEDZO!

Helemaal mee eens!!!

ik ben heel lang 1.82 en weeg 84 kilo, ik sta sochtens in de spiegel in me ondergoed en dan denk ik weleens Oh My God wat ben ik dik, maar als ik dan aan een van mijn vrienden vraag hoe ik eruit zie krijg ik altijd te horen dat ik een mooi figuur heb, en mijn mannelijke vrienden zeggen dat ze eerder verkering met mij nemen dan met een anorexia fotomodel, en een van mijn vrienden heeft een hele dunne vriendin gehad en zij dat hij haar helemaal niet aantrekkelijk vond omdat hij haar ribben en heupen zag. :D

mannen vallen niet op gratepakhuizen

en als ik me klote voel dan kijk ik op straat altijd naar mensen die dikker zijn dan ik dan voel ik me beter :D

Lia | 26-08-2010 | slank

Ik ben van maat 40/42 afgevallen naar maat 38 en voel me daar fijn bij.Ik ben liever slank dan stevig maar dunner hoef voor mij ook niet.Ik weeg 65 kilo,een gezond gewicht dus bij mijn lengte.Verder sport ik veel,eet ik gezond en natuurlijk snoep ik ook af en toe maar dan met mate.

Lia | 26-08-2010 | maat 34

Ik ben trouwens 1.75 en maat 34 hoef voor mij niet.Dan zou ik te dun zijn.Zoals nu vind ik het perfect.

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]