galerie

Olga | 26-03-2007 | vaginaterreur

Geweldig Sunny, jouw documentaire! Wat me vooral trof is de vaginaterreur. Wat verschrikkelijk dat vrouwen in Amerika, en misschien hier ook wel, elkaar aanpraten dat een vagina strak en haarloos moet zijn. Het valt me al tijden op in de sauna dat vrouwen massaal hun schaamhaar afscheren. Waar is dat in godsnaam voor nodig? Willen we soms op kleine meisjes lijken? En nu zag ik in Beperkt Houdbaar ook nog dat drommen meisjes het nodig vinden hun binnenste schaamlippen te laten halveren. Verschrikkelijk. Iedereen heeft de mond vol over genitale verminking van Somalische meisjes, maar dit is zeker van een heel andere orde. Ik vind het echt belachelijk. Een beetje slimme vrouw doet hier toch niet aan mee? Waar gaat dit heen? Gaan we straks ook onze oren eraf laten snijden, omdat oren niet eshetisch zijn? Of de balzak van mannen, dat rare bungelende ding? Vrouwen van Nederland, laten we hier met z'n allen tegen protesteren! Ik pleit voor een t-shirt of button met de tekst: MIJN VAGINA IS NOG PUUR NATUUR.

gerrit | 10-04-2007 | schaamlippen knippen

Ik vind het zonde dat er vrouwen zijn die hun schaamlippen laten knippen. Schaamhaar afscheren ddat is iets wat je zo weer kunt laten aan groeien dus dat er mensen zijn die dit doen heb ik geen moeite mee, na een paar weken is dit toch weer hersteld.(tenminste als je het dan gewoon weer laat groeien) Maar schaamlip correcties? De natuur hoeft niet gecorrigeerd te worden! (misschien enkele uitzonderingen daar gelaten). Maar juist van die mooie uitpuilende schaamlippen zijn zo mooi. Bedenken ze dat je er beter bij zou horen als je ze aflaat snijnden. Ik snap dit niet. Maar ik snap ook niet dat er vrouwen zijn die hun lieve kleine borsten laten vergroten. Ze zeggen wel voor ieder wat wils, maar dan moet de mode niet doorslaan, want dan is er voor mij niet meer iets wat ik mooi vind.

Mvg Gerrit

Bart | 23-04-2007 | vaginaterreur

Mijn vriendin heeft grote binnenste schaamlippen en ik vind het juist mooi en ook heerlijk. Zij zou er ook nooit iets aan willen laten doen.

Mvrgr,

Bart

Martha | 05-05-2007 | Juist lange schaamlippen

In een ander land in Afrika, ik ben de naam even kwijt, willen vrouwen juist lange schaamlippen hebben omdat ze dat mooi vinden en omdat je dan als vrouw betere orgasmes krijgt. Leuk idee he!

emke | 10-05-2007 | schokkend

Ik vind de overeenkomsten met vrouwenbesnijdenis juist schokkend: je vagina aanpassen om culturele redenen. Omdat je anders vies bent, en lelijk en maatschappelijk minder geaccepteerd. Precies dezelfde redenen voor het chirurgisch laten anpassen van je lichaam. Ik vind het gewoon ziek.

eva | 12-05-2007 | verstand kwijtgeraakt

Ik kan dat beamen dat jedankzij grote schaamlippen fantastische orgasmes hebt, ik zou ze cht missen als ze afgesneden werden...... mensen die meedoen aan deze gekkigheid zijn volgens mij hun verstand kwijtgeraakt..

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]