galerie

ROBINA STEEMAN | 01-03-2009 | MIJN PARNER VERNEDERD MIJN NAAKTE LICHAAM

JE BENT MOOI HOE JE BENT , MAAR ELS JE PARTER JOU VERGELIJKT MET IDIAALE VROUWEN EN DAN NOG RECHT IN UW GEZICHT JOU VERNEDERD DAT JIJ NIET MOOI BENT ?ELKE KEER JOU VERNEDERD MET ZIEN VAN JE NAAKTE LICHAAM ? WAAR ZIJN WIJ DAN MET BEZIG. JAREN HEB IK MOETEN VERDRAGEN ALS IK MIJ BLOOT GAF DAT IK NIET MOOI BEN ? ELKE KEER DAT IK IETS VAN MIJN LICHAAM NAAKT LAAT ZIEN VERNEDERD HIJ MIJ ? NI MOOI TE MAGER BORSTEN TE KLEIN, DAAR WOU HIJ ZELF NIET AANKOMEN, HANDEN TE BOERIG ? GAT TE BREED ?NI MOOI IN EEN STRING ENZ...DAN MOET EEN VROUW HAAR NAAKT BIJ HUN PARNER GOED VOELEN .

julian K | 01-03-2009 | perplex

Partner??? In welk opzicht dan?

Mariska | 01-03-2009 | Robina

Je verhaal is niet echt duidenlijk.. Ik snap wel dat erg boos bent, kun je het iets duidelijker uit te leggen?

Maar als jouw vriend je niet mooi vind zoals jij bent, dan is hij jou niet waard..

iemand | 23-03-2009 | pff

je hoeft niet zo te schreeuwen! Ik ben niet blind! (caps!)

Ogen of Hart | 02-08-2009 | MIJN PARNER VERNEDERD MIJN NAAKTE LICHAAM

Robina,

Meiske meiske, er is er geen mooier dan dat jij bent. Een lievere lach heb ik nog nooit ontmoet. Je stem is zoeter dan honing. Je verhalen zijn sprookjes voor mijn oren. En als je de dagelijkse dracht aan mijn voeten werpt dan smelt ik als een plumppudding ineen behalve dat ene korte lontja onder mijn navel. Dan ontstaat er een vuur dat alleen door ons gedooft kan worden.

Dat en nog veel meer zou ik je zeggen als ik in love met jou zou zijn. Maar nog eerder zou ik je laten merken dat je de mooiste bent door niet meer van je af te kunnen blijven.

Het kan geen kwaad om eens in jouw relatie te kijken of jouw adonis wel echt van JOU houd. Het lijkt er op dat hij meer geniet van wat hij niet heeft, (en waarschijnlijk niet krijgt), dan dat hij werkelijkvan je houd.

Wil je hem echt begeren, geeft hem alles wat je hebt maar laat niet zijn hoe je er uit ziet, laat het hem voelen hoe lekker en aangenaam jou lichaam is met jouw diepe gevoelens er in. Laat je liefde de erotie leiden en niet wat er te zien is.

Hart en Ziel

C. | 17-09-2009 | Be Proud

Don't worry, be proud who you are. Smile because you're beautiful!

C. | 17-09-2009 | Be Proud

Door wie je ook gepest bent of bent vernederd, daar moet je je niets van aantrekken! Ieder mens heeft iets moois in zich en daar moet je trots op zijn. Als je je bloot geeft en iemand zeg tegen je dat je niet mooi bent: Pech voor diegene, want je bent zoals je bent! Je bent jezelf en natuurlijk. Laat je niet veranderen voor een ander. Je moet mensen om je heen hebben de waarderen om wie je bent en hoe je doet. Echte vrienden zullen je daarin altijd steunen. Ik schirk af en toe van wat ik allemaal lees en wil iedereen helpen, maar dat kan ik natuurlijk niet! Iedereen is mooi op zijn eigen manier. XxxXx

Gabrielle | 24-02-2010 | kk

Upload een foto van jezelf, dan kan ik oordelen!

sarah | 19-10-2011 | communiceren

Hai,

Heb je het er wel eens met hem over gehad, dat hij je onzeker maakt als ie dat soort dingen zegt en dat dat jou en wellicht jullie relatie, in elk geval lijkt mij je seksualiteit niet helpt?

En dat het misschien fijn zou zijn als ie kan benoemen wat ie wel mooi vind en waar die wel van houdt en uberhaupt dat ie gewoon leert je af en toe een complimentje te geven. Zeg wat je wel fijn zou vinden om te horen.

Het is veelal makkelijker commentaar te geven dan oprechtte complimenten.

Ik heb kort haar, mijn lief wil het heel graag weer lang, maar het is nu eenmaal kort en ik vind het fijn zo, op een gegeven ogenblik zou ik het bijna weer laten groeien door zijn gemier en daardoor mijn onzekerheid, dus heb ik gezegd: nou hou je op, klaar het is zoals het is en ga maar af en toe genieten van het uitzicht van een weelderige bos haar als je die voorbij ziet komen, maar mijn haar blijft zo. Nou klaar en af en toe maak ik of hij er grapjes over. Ik ken zijn verlangen, zijn wens en accepteer die en hij accepteerd mij. Klaar.

Dus maak eens een grapje, breek het eens open en kijk dan wat er gebeurt hoe zijn liefde voor jou omhoog komt. En als je dan merkt deze man ziet mij echt niet en voelt en ervaart mij niet in mijn volle glorie, dan zou ik bij mezelf gaan afvragen in hoeverre ik bij hem wil zijn en hij goed voor mij is.

Lelijk doen naar een ander is ook je boven iemand stellen uit eigen onzekerheid of uit controle of macht, daarnaast kan iemand een oprechte mening hebben, maar zoals je het beschrijft klinkt het ronduit lomp en niet doordacht.

Succes, ik hoop dat de dingen uitwerken voor je.

Groet Sarah

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]