galerie

Anoniempje | 26-03-2007 | twee buiken

Al sinds ik klein was heb ik een buikje. Wat ik ook doe, een platte buik lijkt onhaalbaar voor mij. Ik heb namelijk ook een gedeelte buik boven de navel en een gedeelte onder de navel. Wat je steeds zie in bladen, posters en reclame zijn strakke, platte buiken. volgens mij voldoen er maar weinig vrouwen aan dit beeld. Ik erger me aan reclames met vrouwen in bikini's of nog minder. Van mij mag je een mooie buik best laten zien, maar ik word er niet goed van dat dit wordt neergezet als een ideaalbeeld met de vrouw alleen maar als lustobject of als object om de omzetcijfers te doen stijgen. Het wordt tijd dat we daar eens mee ophouden. Gelukkig ben ik nuchter genoeg, maar steeds als ik weer zo'n buik zie word ik geconfronteerd met het feit dat mijn buik dus blijkbaar niet mooi is. Dat is gewoon niet prettig.

Ariane | 31-03-2007 | platte buiken

Hallo anoniempje, ik ben een meisje van 18 en om mij heen zie ik steeds meer meisjes die roepen dat ze een "platte buik" willen. Waarom dat zo is weet ik ook niet echt, aangezien zelfs magere mensen meestal geen platte buik hebben. (mijn vriendje is 1.83 en weegt ongeveer 58 kilo alhoewel hij eet als een paard, maar zelfs hij heeft een mooi, ietwat rond onderbuikje wat ik altijd erg aantrekkelijk vind)

Ik ben zelf ook bepaald niet dik maar mijn buik heeft een mooie ronding aan de voorkant, dit zijn geen dikke vetrollen of zoiets maar gewoon een lichte curve. Ik vind zelf mijn buik eigelijk stiekum veel mooier dan plaatjes van mensen met zon hele platte buik, ik vind het er altijd een beetje gek uitzien, als iemand stijl plat omhoog loopt vanaf de benen.

Dus ik zou zeggen, wees trots op je (echte!) buik, en kijk niet naar de vreemd vormgegeven modellen, want als je naar echte mensen kijkt heeft bijna niemand zon buik, en het is dan toch gek om zoiets te willen.

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]