Warning: XSLTProcessor::transformToXml() [xsltprocessor.transformtoxml]: output conversion failed due to conv error, bytes 0xC3 0x3F 0xC2 0xAB in /var/www/clients/client2/web18/private/wps25/WPS_DOM_parser.php on line 223
BEPERKTHOUDBAAR.INFO - The people VS. the beauty Industry

galerie

Simone | 25-03-2007 | te kleine borsten

ik ben 17 jaar en op zich best tevreden met mijn lichaam, want ik ben slank, heb geen vetrolletjes, moedervlekken etc. maar mijn borsten zijn veel te klein. cup AA zit nog ruim! soms is dat wel fijn, met sporten bijvoorbeeld, maar met kleren passen is het echt een ramp! ik ben zo plat, dat alle leuke truitjes bij mijn borsten los hangen. verder ben ik ook bang dat jongens dit niet leuk vinden, want die houden toch van zachte en ronde borsten? gelukkig maakt het voor de functie ervan niets uit.

Sarah | 25-03-2007 | Kleine borsten

Beste Simone,

Ik heb ook borsten die kleiner zijn dan maat AA. Al mijn hele leven en ik ben nu 41. ik heb vele jongens en mannen gekend die mijn borsten mooi vonden. Het maakt ze niets uit of ze vinden kleine borsten juist speciaal mooi. Maak je er nooit zorgen over! Het is inderdaad handig met sporten. En ja, met kleren kan het soms lastig zijn. Zeker als de mode strak is zoals nu. Maar ik kan meestal wel iets vinden dat niet zo strak zit of ik doe er een jasje over zodat het minder opvalt. Geniet van je borsten en schaam je er niet voor!

nathalie | 25-03-2007 | gwen stefani

hallo simone,
het is mij wel eens opgevallen dat gwen stefani ook hele kleine borsten heeft. Het leuke vond ik dat ze ze niet onder stoelen of banken stopte, maar in videoclipsjuist in bikini's enzo liep. Ik weet alleen niet of ze dat nu nog doet. ik had laatst het idee dat ze voor een clip wat vulling heeft gebruikt. jammer, want ik vond hetlekkereigenwijs van haardat zij niet meeging in die grote-borsten-parade op MTV en dat ze bewees dat kleine borsten er ook heel prima uit kunnen zien.

niet meer tobben, hè.

Melanie | 26-03-2007 | AAAAAAA!

Hee Simone!

Ik ben 24 jaar en heb ook bijna geen borst, jammer voor mooie setjes ondergoed die er bijna niet zijn in AA... helaas! Ik houd heel erg van kledingen baal ook heel erg dat het was los zit daar, wel vind ik mijn borsten naakt niet heelerg, maar met kleding is het vreselijk lastig. Ook een mooie decolete is er niet bij, zoals alle vrouwen, ook de vrouwen hier op de site allemaal laten zien!!! Ik draag wel strakke truitjes strakke dingen, want ik heb een mooie buik en die wil ik juist laten zien!! IK draag bepaaldeA75 bh's (niet alle zijn geschikt!!) voorgevormd waar mijn platte tietjes in zwemmen, deze bh's was ik niet zodat ze mooi voorgevormd blijven! Ik heb namelijk ook nog een holle rug en mijn buik die ik bijna niet heb komt naakt of zonder A75 bh 'boven' mijn tietjes uit. Met deze oplossing niet, en kan ik meer doen met kleding!! Ben je helemaal slank, en heb je een mooie curve (lijn)? Jij kan bijna alles aan kwa kleding!!Leg accenten op je mooie schouders(boothalsen) Juist strakke kleiding, skinny jeans!!!

Mannen:ik praat heel veel met mannen over wat ze als iedeaal tiet zien, kleine tietjes maakt ze niks uit! sommige vinden het juist lekker! Sommige houden wel van grote kan ook maar die mannen wil je toch niet! haha

Ik sport veel, heerlijk die kleine tietjes, maar idd een A75 had ik liever gewild. Oja je bent pas 17 je borsten kunnen nog groeien. ;)

Lia | 27-03-2007 | te grote borsten

Het kan ook andersom.Ik heb cup 80 D en overweeg een borstverkleining,cup B of C.
Ik ben niet helemaal tevreden en niet echt trots op mijn borsten.Ook oog ik er dikker door,heb maat 40/42 en ben 1,75 lang.Ik heb mezelf op een foto gezien en tot mijn grote schrik leek er net alsof ik maat 46 had"quelle horreur".Mijn vriend vind ze dan wel okay zoals ze zijn maar wat heb ik eran als ik te dik eruitzie en mijn borsten te groot zijn?In ieder geval geen siliconen in mijn lijf en ik wordt het langzam zat om als zeikerd te worden gezien door sommigen.In deze maatschappij is het okay als je onzeker bent over je kleine borsten maar als je grote hebt dan moet je maar niet zeiken.Waarom vergeten sommigen dat ook vrouwen met een grotere voorgevel onzeker kunnen zijn en niet alleen vrouwen met een kleinere voorgevel?

Lia | 27-03-2007 | te grote borsten

Voor een excolega was ik die blonde met diegrote titten en ze roddelde over mij en vertelde mij dat kleinere borsten meer voordelen hebben dan grote.Ik ben meer dan een borst namelijk een mens met gevoelens.In iedere borst zit toch iets moois of niet soms?Ergendsschaam ikme een beetje voor mijn lullige probleem.Er zei namelijk iemand tegen mij dat ik moest stoppen met zeiken omdat alle vrouwen grote borsten willen.Maar dat kloppt niet.Ik lees op veel fora mee en lees vaak ook dat er veel vrouwen blij zijn met hun kleinere cupmaat en ik gun het een ieder van harte om blij te zijn met hun borsten al valt dat niet mee.Maar ik wens me wel meer begrip voor mijn situatie.

Lia | 27-03-2007 | grote borsten posting hoort niet hier

Hallo allemaal,zie net dat ik de posting fout hier heb neergezet.Bij deze sorry dus!Zal hem gelijk ergends anders neerzetten.Mijn excuses!

Gerrit | 10-04-2007 | Te kleine borsten ?

Hoi alle dames met te kleine borsten, of eigenlijk zeg ik het verkeerd want je kunt geen te kleine borsten hebben. Tenminste wat mij betreft niet. Ik vind eerder dat je te grote borsten kunt hebben. Aa tot en met een kleine c is prima, daar boven valt alles voor mij af. Ik zou eerder op een vrouw vallen met een paar kleine borsten als op een met grote borsten. cup a en b perfect, kleine cup c kan ook nog net. Daar boven is het aan mij niet besteed. Dus het is allemaal gewoon een kwestie van smaak. En nepborsten vind ik helemaal niets, ik snap ook niet dat er vrouwen zijn die daar trots op kunnen zijn (ook hier heb je natuurlijk een beperkte groep die vanuit medisch oogpunt niet onder mijn bedoelde groep valt, maar ik doel hier op de groep die een borstvergroting heeft laten doen uit de pure wens om gewoon grotereborsten te willen)Dan krijg je een beetje het idee van een beetje van mij en veel van de dokter.

Ik hou van kleine borsten!!!!!!!!!!!

Mvg Gerrit

Lia | 11-04-2007 | van natuur cup D

Beste Gerrit,ik heb het pech om van nature cupmaat D te hebben.Ik heb daar niet voor gekozen en ze zijn echt.Als ik had kunnen kiezen dan had ik voor cupmaatB gekozen.Ik overweeg een borstverkleining.Ik wil het zo graag.

Simone | 11-04-2007 | Niet meer onzeker!

Beste mensen, heel erg bedankt voor alle reacties!

Ik ben nu niet meer onzeker over mijn mini-borsten en verder vind ik het elke keer weer handig om cup AA te hebben tijdens het hockeyen.

Nu alleen nog kleren zien te vinden die niet los hangen van voren...

Groetjes, Simone

lizzy. | 12-04-2007 | kleine borsten

ik heb ook kleine borsten en ben ook 17, ik heb een vriend en hij zegt dat hij er tevreden mee is...

er zijn nog wel mannen over die van kleine borsten houden.

Jos | 19-04-2007 | Te kleine borsten

Ik vind het echt heel jammer dat vrouwen met kleine(re) borsten daar vaak problemen mee hebben en denken dat alle mannen het lieft maat DD of zo zien. Bijna altijd proberen vrouwen met kleine(re) borsten dit te verdoezelen, dat vind ik heel jammer.

Ik behoor ook tot het type dat grote borsten niet echt kan waarderen. Cup AA tot B, dat vind ik geweldig, C is mij al echt te veel.

Dames met cup AA tot B wees er trots op!

Jos

Lia | 20-04-2007 | borstverkleining

Ik ga onder het mes voor een borstverkleining.Dan zie ik eindelijk perfect eruit.Ik heb ook niets met grote borsten.Wou altijd al kleinere hebben.Dat staat gewoon beter bij me.Dames wees trots op je borsten!Grote borsten zijn ook niet alles.

Gogo | 21-04-2007 | cupje Aaaaah!!!

lieve simone!

ik herken me in je verhaal. op m'n zes-, zeventiende was 't confronterend om te zien dat al m'n vriendinnen met hun moeders bh-s gingen uitzoeken terwijl ik nog altijd in dezelfde hemdjes paste als toen ik tien jaaren nog helemáál 'n wasbord was. Inmiddels ben ik 10 jaar verder en op een enkele botte opmerking van 'n dronkenidioot na (maar ja, daar ontkomt niemand aan) heb ik nóóit iets negatiefs over m'n A-tietjes gehoord (integendeel! wat betreft mannelijke aandacht niks te klagen, tiet of geen tiet). die schattige poffertjes hebben ook voordelen: kleding die bij groter geschapen vriendinnen van me hoerig staat, kan ik makkelijk hebben (hallo, er is tochweinig te zien). en als er in de kroeg/disco/wherever 'n man op je af komt weet je in elk geval dat 't niet is om in je décolleté te kwijlen. soms vind ik 't best jammer dat ikde curves van 'n twaalfjarig meisje heb maar ach, als m'n vriendje me voor de honderdste keer vertelt hoe sexy hij me vindt (zie Jos & Gerrit - ze bestaan!) kan ik niet anders dan besluiten me daarbij neer te leggen. en niet verder te zeuren. en tevreden te zijn.

liefs en all the best!

jo | 24-04-2007 | kleine

Hey Simone, ik ben nu zelf 18,5 en ik heb ook hele kleine. ik denk dat ik ook AA heb. Maar ik hou me altijd nog vast aan het verhaal dat je borsten op je 18e ook nog kunnen groeien en dat mijn lichaam mijn leeftijd een beetje vergeten is ofzo ;) Het is idd soms heel erg kut met kleding en met de mode. Maarja, de ene keer zijn kleine borstjes in en de andere keer grote, dus daar moet je nooit naar luisteren. Wel kun je zorgen dat ze optisch iets groter lijken, ik ken namelijk mensen die van mij denken dat ik toch zeker een cup B heb (wat ik zelf het mooist vind). Dus mensen met grote borsten kunnen vaak een colletje niet hebben, omdat ze dan heel erg huge lijken. Wij dus wel, dus neem een soort coltruitje wat voor de rest wel strak zit, anders ziet het er ook niet uit. Ook nog een tip: een strak truitje met een vest erover wat aansluit en dan de rits van de vest tot net onder je borsten dichtdoen. En wat ook helpt, het is al gezegd, maar bijvoorbeeld de nadruk leggen op dingen van je die je heel mooi vind. Ik vind bijvoorbeeld van mezelf dat ik een klein, maar mooi kontje heb. Dus ik heb altijd het kleinste maatje en ik vind dat heel mooi uitkomen. En voor de rest ben ik redelijk lang dus ik wil me lengte wel mooi laten uitkomen. Of ik leg de nadruk op mijn gezicht. Neem niet iets als truitjes waar precies op je borsten een speciale tekst staat in het groot, zoiets als 'Biertje?'

Nou, dat was het wel weer. Trouwens ook ik heb een vriend waarvan ik eerst dacht dat hij wel zou schrikken als hij mijn borsten zou zien, en hij dacht ook zelfs eerst door bh enzo dat ze groter waren, maar nu vindt hij ze ontzettend mooi en is hij er ook heel blij mee! En ik heb geen soft vriendje wat dat betreft, hij is heel eerlijk dusjaa.

sandra | 09-05-2007 | klein

jeeej ik ben niet de enige ;) niet dat ik dat verwacht had h oor, maar toch is een bevestiging wel relax. helemaal fijn om te weten dat mannen t niet als negatief ervaren over t algemeen (niet echt ervaring nog met jongens, ben ook 17 by the way) ik ben er nooit echt onzeker over geweest ofzo ookal heb ook ook niet eens aa. toch is t jammer dat je sexy lingerie wel kan overslaan maarja geen bh is misschien wel net zo sexy :P ik heb niets om me voor te schamen vind ik want wat is tegenwoordig nog normaal? dat iedereen "de mode" mooi vind? iedereen heeft toch zo zn eigen smaak blijkt wel weer. gewooj jezelf zijn en jezelf accepteren en je niets aantrekken van die belachelijke niet natuurlijke ideaalbeelden die worden bedacht door geldwolven. straal zelfvertrouwen uit en men zal accepteren wie je bent!

Vlaamse griet | 19-07-2007 | wait and see

Hej Simone, ik wou toch ook nog even reageren. Zelf heb ik ondertussen een mooie volle B. Maar toen ik 16 was, had ik een kleine A. Niets mis mee, maar nu ben ik 22 en mijn borsten zijn dus een volledige cup gegroeid over de jaren! Dit om maar aan te tonen dat je zeker je lichaam de tijd moet geven en dat het geen fabeltjes zijn dat borsten nog kunnen groeien. Geen garantie natuurlijk. Het kan wel goed zijn dat mijn pilgebruik er voor iets tussenzit, nochthans gebruik ik die al van mijn 17 en is het diegene met de minste bijwerkingen. Of ik ben gewoon een laatbloeier, kan wel.

Ook al beslissen je borsten om niet meer te groeien ... Ik heb een goede vriendin met hele kleine en ze heeft nooit een gebrek gehad aanmannelijke aandacht. Als je zelfzeker overkomt en je mooiste kantjes weet te accentueren en de minder mooie niet perse verdoezelt ...wait and see. Zij draagt héél vaak vhalsjes en uitgesneden topjes, heel mooi!

felivosje | 26-08-2007 | borsten

schat, je bent 17! toen ik 17 was had ik kleine puntborstjes, ik droeg ook geen bh's, want dat was niet nodig, en die bleven nooit goed zitten. ik benaltijd erg gefrustreerd geweest over mijn kleine cupmaatje, zeker ook omdat mijn beste vriendin maat F had! naast haar voelde ik me erg onvrouwelijk hoor.

gelukkig worden je borsten, net als je lichaam, naarmate je ouder wordtgroter en zwaarder. inmiddelsben ik 43 en heb ikprachtige volle borsten cup C/D. ik kan je verzekeren dat je blij mag zijn met die kleintjes, jij hebt straks niet van die hangers, maar waarschijnlijk net zulke volle mooie staande borsten als ik. laatst kwam er in de sauna iemand naar me toe en die vroeg: "zijn die echt?"

ja dus, die zijn echt!

Muri