galerie

Joke | 24-03-2007 | te lange onderbenen voor normale stoelen

Ik kan moeilijk stoelen vinden die bij mij passen. Bureaustoelen op de hoogste stand zijn wel ok, maar zowel 'gewone' en 'design' eettafelstoelen zijn veeeeeels te laag. Zo krijg ik last van mijn rug.
Ik zou graag willen dat de Klup van Lange Mensen of andere site meer info zou kunnen geven over winkels met hoge stoelen etc.

Wim | 25-03-2007 | stoelen op maat

Hoy Joke,

Ik ben meubelmaker en maak designstoelen op maat.

Zie http://www.allerhanden.com/

pieter | 09-09-2007 | het omgekeerde: korte benen

bij mij eerder het omgekeerde, ik heb relatief korte benen en een vrij lange rug, samen een gemiddelde lichaamslengte. in een stoel is het geen echt probleem, maar in een auto wel en bij kleding zoeken. De helft van de auto's heeft de achteruitkijkspiegel te laag wardoor ik auto's van rechts komend niet zou zien en shirts zijn al gauw te kort en worden zelfs in grotere maten niet langer. Dit zijn voor mij wel praktische problemen, maar niet onoverkomelijk.

Voor mijn zelfwaarderingdoet het weinig, ik ben het me pas later echt bewust geworden. Bovendienbesef ik nu dat mijn moeder vroeger door mijherhaaldelijk te zeggen dat ik knap was, een stevig fundament heeft gelegd voor mijn zelfwaardering, waarvoor ik haar nu dankbaar ben.

Misschien is dit een les voor anderen, leg die calvinistische terughoudendheid af en pomp het bij uw kinderen erin dat ze knap en mooi en aantrekkelijk zijn. Op latere leeftijd is dat niet meer zo makkelijkop te vijzelen.

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]