galerie

A | 12-10-2008 | grote buitenste schaamlippen

Zijn er ook meisjes/vrouwen, die net als ik, geen last hebben van uitstekende binnenste schaamlippen maar juist van erg grote, en 'dikke' buitenste schaamlippen? In bikini of ondergoed valt ditzeer op, het hangt echt. Ik word er erg onzeker door, en zonderkorte broekover mijn bikinibroekje vind je mij niet op het strand...

groetjes,

Sem | 21-10-2008 | geen schaamstreek is gelijk

He A.

Ik ken het, zowel mijn buitenste als binnenste schaamlippen zijn vrij groot. Ik heb me er ooit ook onzeker door gevoeld. DIt kwam mede door al die strake schaamstreken die je op tv en in bladen ziet. Degene die je hier te zijn krijgt zijn echter ver van gemiddelt.

Het is heel normaal als je binnenste schaamlippen 3 centimeter of meer uitsteken of als je buitenste schaamlippen wat dikker zijn.

Wanneer ik een strakke broek aan heb, heb ik inderdaad hetzelfde als jij, maar maak je niet druk, dit valt geen mens op. Mannen vinden het vaak mooi als een vrouw wat grotere schaamlippen heeft zowel binnen als buitenste. EEn echte man wil geen kutje van een 10 jarig meisje. Geloof mij, ik heb dit zelf ondervonden. Ik heb het ook aan mijn vriend gevraagd en die zegt dat hij het prachtig vind en dat hij zijn vrienden daar helemaal niet op letten. Mannen letten eerder op een leuke uitstraling en zelfverzekerdheid dan op de vormen vanjou schaamstreek.

Zoals ik al zei ook ik heb me er ooit onzeker door gevoelt. IK dacht dat mannen het niet mooi zouden vinden. Tot ik van vrienden hoorden dat hier helemaal niet op gelet wordt. Daarnaast moet je jezelf ook voor ogen houden dat iemand die echt van je houdt je schaamlippen mooi vind zoals ze zijn.

IK hoop dat je hier wat aan hebt. Kijk ook eens op internetsites of google op grote schaamlippen.

liefs Sem

Wim | 12-11-2008 | Sem ziet het juist

Hoy Sem en A,

Wat Sem hier over mannen schrijft kan ik alleen maar beamen. Het ontmoeten van de vrouw waar ik in mijn leven mee verder wilde bestaat niet uit korte termijn schoonheid, omdat die beperkt houdbaar is. Wat langer blijft is of je in je leven bereid bent om bij windstilte en in zware storm met elkaar te blijven delen. Dat is voor mij vele malen belangrijker dan de grootte van schaamlippen.

Liefs Wim

Joanne | 13-11-2008 | Geweldig!!

Ik heb er nooit naar durven vragen uit schaamte en onzekerheid, dus ik ben super blij dat ik dit hier lees,bedankt!

duf | 17-05-2009 | We willen er toch zo goed mogelijk uitzien

We willen er toch zo goed mogelijk uitzien, ook als we onze kleren uittrekken. Je mag de natuur toch wel een handje helpen. Labiaplastiek is best te betalen. En wie zecht dat je niet mooi ouder kunt worden. Gewoon goed op jezelf passen, en de genen moeten ook meezitten. Als ik de meeste vrouwen van mijn leeftijd zie; mijn hemel wat een zootje!!

Zootje | 28-05-2009 | wat is er goed uitzien

Duf,
Jij wilt er graag zo goed mogelijk uitzien en dat is prima.
Weet jij waarom dat belangrijk voor je is? Daar gaat nou juist deze hele site over.

Je stelt dat labiaplastiek niets meer is dan de natuur een handje helpen. Dat lijkt mij een enorme bagatellisering van dergelijke ingrepen. Een ingreep kan misgaan, er kan infectie optreden en narcose brengt ook risico's met zich mee en wat als je nog steeds ongelukkig bent na de operatie?

Hoe dan ook, mijn vagina is in de loop der jaren behoorlijk veranderd, vooral na de geboorten van mijn kinderen. Bij de eerste bevalling ben ik ingeknipt en bij de tweede gescheurd. Het is allemaal gehecht maar het was toch echt anders, rommeliger geworden. Dat vond ik heel moeilijk en ik heb geleerd om de veranderingen te accepteren. Daar heb ik jaren over gedaan.
Mijn vagina doet het goed en ik beleef plezier met haar. Geen mes die daar verandering in aan mag brengen.

Nog even Duf: Uit jouw verhaal begrijp ik dat je het moeilijk vindt dat vrouwen zijn zoals ze zijn. Jij vindt dat vrouwen van jouw leeftijd eruitzien als een zootje. Dat getuigt van weinig respect voor vrouwen die er anders uitzien en andere keuzes maken in het leven dan jij.

Dat wou ik even kwijt,

Groet van Zootje

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]