Warning: XSLTProcessor::transformToXml() [xsltprocessor.transformtoxml]: xmlXPathTranslateFunction: Invalid UTF8 string in /var/www/clients/client2/web18/private/wps25/WPS_DOM_parser.php on line 223
BEPERKTHOUDBAAR.INFO - The people VS. the beauty Industry

galerie

marieke | 23-03-2007 | Te lang?! Of wordt het een sterk punt

Ik ben voor een vrouw vrij lang; 1.87 m. Gelukkig ben ik niet mager en daardoor lijk ik niet lang. Maar.. gewoon broeken kopen dat lukt niet zomaar. Lengtemaat 36 en wel de vrouwelijke vormen hebben, is kennelijk heel bijzonder. ik roep dan ook altijd dat mannen lange benen mooi vinden, omdat vrouwen met die lange benen geen normale broeken/rokken kunnen vinden!!! Dus je moet wel naakt!

Iedereen denkt dat je met 1.87m wel een modellencarriere kan beginnen, maar niets is minder waar. Stewardess/model: vergeet het maar. Dat zijn allemaal 'kleine' dametjes.

Het grootste nadeel van lang zijnervoer ikin mijn pubertijd. riendinnen die met elkaar kletsen in een discotheek of kroeg kon ik nauwelijks verstaan omdat dat zich allemaal minimaal 10 cm lager afspeelt. Gevolg: ik ging gebukt! En dat is echt lelijk zo'n kromme houding.

Gelukkig ervaar ik nu de voordelen van mijn lengte. Ik val op, ik sta mijn mannetje doordat ik oogkontakt op gelijke hoogte heb met veel mannen en lengte straalt gezag uit.

Ik maak van mijn lelijke punt dus maar een sterk punt. Dit advies heb ik ooit van een kale man gekregen. Hij werd kaal voor zijn 30ste: door helemaal kaal door het leven te gaan en er een markant hoofd van te maken, is zijn ergernis juist zijn Unique Selling Point geworden. Ik doe hetzelfde met mijn lengte!!

Liedwien | 24-03-2007 | broeken

Herkenbaar metdie broeken. ik ben niet zo lang als jij maar ik heb ook lengtemaat 36 met broeken. Ik vind het ook een ontzettend gedoe om een fatsoenlijke broek te vinden die fijn zit! waaat een gezeur. Als ik een goeie heb koop ik er vaak meteen 2 van.
Zelfde met schoenen trouwens, leuk model schoen in maat 42 schiet ook niet echt op.

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]