Warning: XSLTProcessor::transformToXml() [xsltprocessor.transformtoxml]: xmlXPathTranslateFunction: Invalid UTF8 string in /var/www/clients/client2/web18/private/wps25/WPS_DOM_parser.php on line 223
BEPERKTHOUDBAAR.INFO - The people VS. the beauty Industry

galerie

Ruth | 17-03-2007 | algemeen

Hebben jullie ook dat je ergens ook wel weet dat je een 'leuk' figuur hebt, maar dat het toch niet doordringt en je toch ontevreden blijft? Ook inderdaad doordat ik zulke prachtmeiden op tv e.d. zie, zodat ik mezelf echt acuut een stuk minder vind....

Lidewij | 24-03-2007 | meiden op tv

Tja.. wat is prachtig? Symmetrische gezichten van die meiden of dat hun haar zo gekapt is dat het niet beweegt en nooit inhun gezicht waait,waar ze zoveel make-up op dragen dat je geen huid ziet zoals een huid er nu eenmaal uitziet met hier en daar onregelmatigheden?

Ik vind die meiden op tv geen prachtmeiden eigenlijk. Ik vind ze meesal vooral heel nietszeggend, gewoon saai, en allemaal hetzelfde. Glimlipgloss, laaggjeshaar, foundation en te krappe truitjes of jasjes en elke r uitspreken als een ewwwww.

Misschien zet jij jezelf ernaast met in gedachten: ik moet er ook zo uitzien.
Als je lipgloss opdoet, je haar in laagjes knipt, er een bus haarlak in spuit, en dezelfde truitjes en jasjes aandoet en ook Goois gaat pwwwaten dan zie je er precies zo uit hoor. Hier in Utrecht loopt een hele sytroom van dat volk rond.
Prachtige meiden, zoals je zou kunnen noemen, allemaal onder het kopieƫrapparaat doorgelopen.

Als ik mezelf ernaast denk vind ik mezelf niet minder, misschien anders. Ik vind die meiden saai, ik wil er ook niet zo uitzien nooit die behoefte gehad ook. Ik houd er absoluut van mezelf mooi te maken, maar dan wel op een manier die past bij mij.

Ik weet niet, welke meiden jij pracchtige meiden vindt natuurlijk. Symmetrisch noemt men inderdaad knapper. Maar is knapper ook mooier? Ik vind gezichten die iets specifieks hebben veel interessanter, en daarmee mooier.

Misschien is dat het?

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]