galerie

Kim | 17-03-2007 | ontevreden

Mijn borsten zijn mijn grootste onzekerheid. Ik vind ze niet mooi, totaal niet mooi. Liever zie ik ze niet. nnAls ik een borstlift zou kunnen betalen, zou ik het doen.. maar dan wel pas nadat ik kinderen heb gekregen. Ik vind het belangrijker mijn kinderen borstmelk te kunnen geven, dan mooie borsten te hebben. Maar van borstvoeding gaan borsten nog meer hangen, en dan zou ik er echt ongelukkig van worden denk ik. Hopelijk niet.

Wieke de Haan | 17-03-2007 | Borstvoeding

Beste Kim

Graag wil ik even reageren: ik heb vier kinderen 9 maanden borstvoeding gegeven, dus in totaal drie jaar gevoed en ik ben heel tevreden met m'n borsten. Een goede bh, veel sporten en leuke dingen doen is erg belangrijk. Ook het idee dat je kinderen veel minder vatbaar zullen zijn voor allergiƫn en zelfs intelligenter dan flesgevoede kinderen! Ik had het lijfelijke contact voor geen goud willen missen!

ushi | 04-04-2007 | borsten

Beste Kim,

mijn borsten waren voor mij altijd vreselijk. Al op mijn 18de hingen ze. Topless zonnen? Voor mij niet weggelegd. Sauna? no way! Afschuwelijk die dames in een lingeriewinkel, die dan het gordijn opentrekken en vragen of het gaat! Ik wilde niet gezien worden en me zelf het liefst ook niet zien. Ik heb drie kinderenborstvoeding gegeven(allemaal meer dan een jaar), daarvan werd het niet erger, trouwens. Mijn man vond meoverigens altijd mooi zo als ik was!) 2 jaar geleden (ik ben nu al 49) heb ik al mijn moed (en een hoop geld) bij elkaar geraapt en mijn borsten laten liften. Geen silicone erbij (zo als de chirurg wilde), maar gewoon mijn eigen vlees omhoog laten halen. Van buiten zie je helemaal niets, mijn cup is gewoon B gebleven. Ze zijn nu wel zo alsIK ze altijd wilde hebben, maar die ingreep was wel behoorlijk pittig (het is een grote operatie) en mijn eigen lichaam was niet meer van mij in het begin. Al ben je dan wel blij met het resultaat, het lijkt toch niet jezelf... Ondertussen kijk ik nog steds elke ochtendverbaasd naar mijn borsten, al zijn ze weer een beetje gezakt. Ik begrijp jou helemaal, maarje krijgt ook een hoop ellende na zo een operatie. (Toch ben ik blij, dat ik me niet meer hoef te schamen als ik me uitkleed)

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]