galerie

Frank | 17-03-2007 | Vrouwen trekken zich het te veel aan

Beste vrouwen,

Principieel heb ik helemaal niets tegen plastische chirurgie, lekker boeiend dat vrouwen van overbetaalde mannen hun uiterlijk alteren om er in hun sociale kringen 'aantrekkelijker' uit te zien. (Patty Brard ofzo?...NOT)

Ik vraag mij af, waarom vrouwen zich er zo veel mee bezig houden dat andere er mooier uit zien dan zichzelf. Ik ben een (ijdele)jongen van 16 jaar en heb net de documentaire BEPERKT HOUDBAAR gezien. Ik moet zeggen dat ik de documentaire maakster, sorry naam vergeten, erg deprimerend vind. Ze laat zich zomaar afbekken door die zwarte doctor, en gaat er niet eens op in. En natuurlijk is het overdreven dat een meisje van 15 zich bezig houdt met haar gesteldheid van haar labia-minor...

Toch heb ik nog steeds mijn punt niet helemaal gemaakt: Vooral na het zien van de documentaire, weten jullie dat dus de fotos die jullie in jullie 'glossy magazines' zien allemaal geshopt zijn. waarom zouden jullie dan nog in G-naam erover piekeren dat zij er mooier uitzien? Jullie weten toch dat het nep is?

Ik doe dit niet om iemand te beledigen, maar niemand heeft mij tot nu toe nog voorzien van een normaal eerlijk antwoord waarom jullie je overal iets van aantrekken...

Groetjes van Frank

Lidewij | 24-03-2007 | uitleg poging

hm, nog maar eens een poging wagen.

Waarom vrouwen zich er iets van aantrekken, is omdat de invloed van beelden die je jarennlang , 24/7 naar je hoofd krijgt , om je heen hebt, om je heen hoort, en ziet, groter is dan je denkt, en zelf zou willen. Ze nestelen zich in je systeem en je bent voortdurend bezig met je eraan meten of je ervan af wennden. Je kun er niet 'niet' mee leven, het is deel van onze maatschappij op dit moment. Je kunt je er niet aan ontrekken als vrouw. Daarbij schept de media de illusie dat mannen onsalleen zo willen zoals dat beeld is.Aangezien wijde verantwoordelijkheid hebben en d biologische drang om de soiort te laten voortbestaan hebben we wel een man nodig die daarbij helpt.Om een an te vinden moet je er dus zo uitzien als het ideaalbeeld (denk je). Het kost veel overredingskracht een vrouw na zoveel jaar enoplages van playboys die dingen uit haar hoofd te praten, ookal wil ze jemaa watgraag geloven.
Als je iets maar vaak genoeg ziet en zegt, dan wordt het vanzelf een waarheid. De kracht vooral van beelden, die constant afwijken van wat je om je heen ziet, vormt op een gegeven moment onzekerheid over dat wat je zelf bent.

Gedachten-experiment:
Je moet je een beetje voorstellen dat alle mannen die jij om je heen ziet, in reclame, tijdschriften, in films en op foto's, allemaal een enorme penis hebben. Ik noem maar iets, als vb., waarvan ik denk dat het misschien net zon rareonzekerheid van mannen is.
Die penis is consequent groter dan dat wat jij hebt. Sterker nog, die penis van jou lijkt klein, afwijkend van wat je altijd op tv enzo ziet. Je koopt bladen en daar staat ie weer. Je blijft de bladen kopen omdat er a)weinig alternatief is en b) de grote penis zinspeelt op wat je eigenlijk erghens diep van binnen misschien wel zou willen hebben (macht, groot, goed, sterk, mannelijkheid, enz.)
Als je je mail opent, krijg je spam of je hem wilt vergroten. (Nooit of je hem wilt verkleinen). Dit vergeet je niet ECHT, al denk je het als je het weggooit.
Het komt in je hoofd op de grote stapel tercht. die bevestigt dat jij eigenlijk afwijkt van een ideaalbeeld. De stapel groeit aan. Ook de vrouwen die je in de bladen en op tv ziet en hoort, menen dan een grote penis belangrijk, mooi en goed is. Je wodrt eeder aangenomen bij banen van je dromen als je een grote penis hebt, en je persoonlijke kwaliteite worden ineens beterbeoordeelt. Er zijn internationaleewdstrijden wie de grootse heeft en die wint dan een prijs met veel toeters en bellen eromheen.
Dat een man die dat heeft, beter is, komt n alles naar voren op de billboards in elke bushalte, en op elke radioreclame die je hoort als je in je auto rijdt. Dat dat, de grote penis, eigenlijk het nastreven waard is. Ook kopen de vrouwen in jouw wereldgraag die bladen waarin mannen met grote penissen staan, en praten ze onderling over in termen van "ik heb een leker ding gezien, die had echt een grote lul, etcetera" en dat "die andere kerel echteen sukkel hadwant die had maar zon kleintje."Ze fluiten mannen met grote lullen na en die met kleine niet of minder. Dat vinden de vrouwen de gewoonste zaak van de wereld en de gezondheidsindustrie hamererop dat het eigenlijk ook heel ongeznd isom zo'n kleine penis te hebben.Het zou bijvje sexuele prestatie erg kunnen belemmeren. Geen man die het tegendeel bewijst of het tegenspreekt.


Ok?
Stel je voor dat dit dw werkelijkheid was (vreemd genoegniet eens zo sincefiction als ik het o tewruglees maar enfin),
Stel je daarbij voor datJIJ degene bent diede kinderen baart en het dus zaak is dat je toch een vrouw vindt voordat je geen kinderen meer krijgen kan. Maar de vrouwen die de boventoon voeren in het sociale verkeer, die lijken allemaal een man met een grote penis te willen. Dus wat doe je? Je probeert of je hem groter krijgt met allerlei truucs en middelthjes die de reclamese n bladen je aanpraten. Misschien laat je hem wel medisch vergroten.
Terwijl dit zo alles de revue passeert WEET je dat al die mannen in de bladen en op tv een uitvergrootte penis hebben, en dat ze alle pornofilms casten op die 1% neger, die van zichzelf zon enorme lul heeft. Je ziet dus nooit een man die eruit ziet zoals jij en je vrienden.
Niet veel mannen die DEONDANKS zo sterk in hun schoenen staan dat dit alles al in hun puberteit langs ze heengaat en zestug blijven volhouden dat zij zewlf prima in orde zijn.
Zelfs als ze al eens zijn afgewezen voor een baan of door vrouwen, omdathun penis niet groot genoeg was.Kun je je enigzins voorstellen nudat je op een gegeven moment onzeker kan gaan voelen in zon wereld en dat je je vertegen wilt verzetten door je hardop uit te spreken hierover? en kun je je indenken, dat we ons afvragen of het wellicht ook kwalijk is, dat bladen, reclames, tv, voortdurend beelden laten zien (ook aan de mannen) van vrouwen die in praktjk niet bestaan? Wie heeft bedacht dat we voortdurend in een nepwereld moeten rondkijken waarin ons voorgespiegeld wordt dat dat andere beter is?

Anne | 18-03-2008 | waarom wij ons overal iets van aan trekken

Wij trekken ons overal iets van aan omdat we onzeker zijn en door de media, je zietniets anders dan idealen, je vergelijkt en vind het andere mooier (omdat het volgens de media zo hoort) en wilt ook zo worden.

Voila, ik hoop dat je nu iets meer van ons snapt?

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]