galerie

Emilia | 16-03-2007 | schaamlippen

Ik heb de documentaire (pas later) gezien en was geschokt! Ik wist nietdat het veranderen van je uiterlijk al zo ver gaat dat vrouwen zelfs hun schaamlippen laten verwijderen. Afgezien van het feit dat ik het resultaat niet mooi vind (kreeg de associatie met een kaalgeplukte kip) - over smaak valt niet te twisten - vraag ik me af of de mannen die dit bedacht hebben (kan me bijna niet voorstellen dat dit vrouwen zijn geweest) en zij die deze operaties uitvoeren wel eens gezien hebben hoe "lelijk" hun scrotums zijn! Misschien een idee voor vrouwen om hier een industrie voor op te zetten en dik geld mee te gaan verdienen...............

esmee | 18-03-2007 | schaamlippen

ik vind het schokkend om te lezen wat hoogleraar esthetische chirurgie van der Lei in de VPRO gids zegt over schaamlippen ('het is estethisch absoluut niet mooi'). Normale vrouwen moeten van hem dus gaan voldoen aan gefotoshopte beelden uit de playboy.Hijpleitvoor vrouwenbesnijdenis.

Watvindt deze hoogleraar eigenlijk van de estethiek van scrotums en penissen?

Heeft hij daar al een oplossingvoor bedacht? Amputatie bij de geboorte stel ik voor.

Ben | 22-03-2007 | wat u niet wilt dat u geschied....

HAha.

Wraak de beste gedachte? Denken jullie dat mannen hier achter zitten. Als een samenzwering? We zitten gevangen in het systeem, kijk naar de modebladvrouwtjes, allemaal "gewillige" slaven van het schoonheidsbeeld. Toch ergens de kern waar het idee vandaan lijkt te komen. "Lijkt", want natuurlijk beïnvloed alles zichzelf in een cirkel. Ik denk ook wel dat er een paarmannen achter die "ideale" kut zitten, maar dat zijn niet alle mannen, dames. Om dan meteen modder te gaan gooien naar ons geslacht, moet dat dan?Net zoals de tweedeklasser die een brugklasser gaat pesten, omdat hij zelf als brugger door een tweedeklasser is gepest. "Mn fiets is gestolen, ik ga een andere stelen". Etc.Heel goed.

Ben (man,25)

betty | 17-04-2007 | schaamlippen

volstrekt akkoord wanneer beginnen we met een anti-scrotumcampagne? ik doe mee

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]