galerie

dwarsleasie | 28-01-2008 | leven is hard

het leven is zo hard ik ben nu 26 jaar 3 jaar geleden ben ik van de vlizotrapgat gevallen en mn rug gebrogekn zenuw beschadigd ik ben 5 jaar getrouwd mn benen waren verlamd nu gaat het wel ik kan beetje bij beetje lopen maar heb geen vrienden meer mn familie heeft me links gelaten mn man is vreemd gegaan en ik ik zit met mn eigen te worstelen ben zo verdrietig onlangs dat mn man vreemd is gegaan hou ik toch van hem diep uitmn hart ik weet niet waarom ik heb hem gezegd ik wil scheiden maar dat wilt hij ook niet mischien uit medelijden ik vindt mn lichaam ook niet mooi heb geen zelf vertrouwen meer weet niet wat ik moet doen ik wil afvallen dan kan ik beter lopen maar het lukt me niet weet iemand mischien er raad over ik wil weer sociale contacten hebben

Amanda | 28-01-2008 | Wat vervelend allemaal

Ik kan em voorstellen dat je behoorlijk in de put zit over wat je allemaal is overkomen, maar laat je dat vooral niet tegenhouden.

De situatie met je man kan alleen jij een goede beslissing over maken.

Met afvallen kan ik je gratis helpen via mijn website www.amandasdiet.info

Sociale contacten maak je toch altijd het beste als je je ervoor opensteld en eens lekker uitgaat ofzo. Ook via het internet kan je al een hoop mensen vinden, je moet alleen altijd wat voorzichtiger zijn natuurlijk. Via mijn website kunnen we ook mailen als je daar behoefte aan hebt. Ik ben zelf voor 70% afgekeurd op mijn rug en hoewel ik maar een week gedeeltelijk verlamd ben geweest begrijp ik je situatie in ieder geval een beetje.

Wim | 04-02-2008 | Sociale contacten

Lieve Dwarsleasie,

Als je man vreemd gaat wil dit niet zeggen dat hij niet van je houdt. Grijp daarom niet te snel naar scheiden. Zijn houden van naar jou zal meer moeten blijken uit het feit dat hij echt belangstelling heeft voor de problemen waar jij nu mee zit. Als hij echt van je houdt doet hij daar wat mee. Hij kan het niet voor je overnemen, jou wel steunen en aanmoedigen. Ook kan hij naar je verhalen luisteren en jou serieus nemen. Wat heb je tot nu toe verteld aan je man over je problemen? Hoe gaat hij hier mee om?Kan hij geduld voor jou opbrengen? Want dat moet je maar net kunnen. Heb je het idee dat hij jou vindt zeuren? Ik kan je aanraden om meer met hem te gaan praten. Hij is een van de weinigen die jou nu houvast kan bieden.

Een ander idee kan zijn om ergens een cursus te gaan doen van wat je leuk vindt, schilderen, tekenen, bloemschikken of zo. Haal in de bibliotheek bv. een foldertje voor dit soort cursussen. Je ontmoet daar mensen die dezelfde belangstelling hebben als jij en dat maakt de sociale contacten makkelijker. Bovendien zie je elkaar live en kun je makkelijker inschatten of je iemand echt boeiend en te vertrouwen vindt.

Ik begrijp dat je leven nu even niet stroomt. Blijf in jezelf geloven. Je hebt in het leven één langdurige vriendin. Die ben jezelf, hou haar te vriend. Koester haar, zorg goed voor haar.

Ik wens je veel sterkte.

Groet Wim

Jans | 13-03-2008 | te vriendin

Hou jezelf te vriendin, niet te vriend:-)

Ik kan je verder niet helpen, sorry, het is alsof ik mijn moeder lees die al 30 jaar dezelfde litanie over me uitstort en nooit eens van haar fat ass afkomt, hoop dat jij dat wel doet en snel, begin dan in vredesnaam met het glas naar de glasbak te brengen, succes!

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]