galerie

G. | 07-01-2008 | Kleine borsten

Ik ben bijna 20 jaar oud, ben uiterst tevreden met mezelf en mijn lichaam,heb mooie benen,mooie billen,en mooi gezicht,buik etc etc. Naarmate mn zelfbeeld veranderd is en ik van mezelf begon te houden,merkte ik ook dat de mensen om me heen veranderde in positief opzicht.

Nu is t enige dat ik kleine borsten heb,ik denk wel een Aa cupje,ik waardeer mn borsten wel en vind ze ook niet lelijk,maar als ze gewoon een cup maat groter zouden zijn,zou ik me wat vrouwelijker voelen. En dat is het punt.. ik wil ook wel gewoon naar het strand gaan zonder een opvalling of whatever. Nu ben ik al wel verder dat ik eha aan trek waardoor wel te zien is dat ik kleine borsten heb maar iig wel iets.beter dan niets.(ook met opvulling)

Enige waar mensen je op kunnen pakken,zijn je zwakste plekken..nou zijn mn borsten dus niet erg groot, en als ik dan opmerkingen hoor.. tja ze brengen me niet down..t geeft me juist meer UP..en ik kijk de persoon in kwestie ook blij aan..ik speel het drama niet mee ;) dus ben ook erg trots op mezelf..

Mijn zelfverzekerheid staat los van mn borsten.. ik heb mss kleine borsten omdat ik er soms nogal onzeker over was..en waarom? OMDAT JE GAAT VERGELIJKEN. stay true to urself!

Ik weet wel dat ik daardoor problemen heb om mezelf bloot te geven LETTERLIJK... omdat je dan niet eerlijk bent over de borstomvang naar evt partner.. (die ik nog niet heb gehad)..maar ik zie in dat ik eerst aan mezelf INNERLIJK ga werken dan pas UITERLIJK ;)

Ik vind een borstvergroting wel ideaal,alleen het is een erg hoog bedrag,dus wie weet dat ik t ooit wel overweeg,weet dan wel met wat voor motief ik het doe en niet om ergens bij te horen! Daarom zoek ik eerst andere hulpmiddelen,ik ga naar sportschool volg krachttraining kom wat kilo s aan en wie weet nemen mn borsten in omvang ook wel toe :) iig ik zie t zonnig in voor 2oo8.

LOVE YOURSELF! ..en hou van je lichaam ...

julian K | 12-01-2008 | let the sun shine in

heerlijk hoe sommige meiden als ze begin 20 zijn een self-boost krijgen, klaar zijn met het lieve meisje-meisje te zijn, assertiever worden, en de wereld aan hun voeten hebben. Leg je visitekaartje maar neer, G! Of zit ik er helemaal naast?

Beetje GROTE bek, maar je hebt gewoon gelijk.

Jammer dat je alleen de cupmaat noemt. Wat is je lengte en ondermaat? t Gaat om het geheel toch? Als ik eens iets over meiden met kleine borsten mag zeggen...Mijn ervaring was dat de meeste ook vroeger veel geturnd hadden (brede rug) en tel dat op bij het feit dat je minder gewicht aan je bovenlijf hebt, en veel minder last hebt van pijn als je borsten teveel heen en weer vliegen. Dat leidt toch weer tot ander soort sex....Maak van de nood een deugd. Ook wat kleding betreft. Denk aan kleding wat je met een C of groter niet zo gauw zal aantrekken.

Me | 12-01-2008 | klaar met lieve meisje?

Gadverdamme wat een tenenkrommende reactie...kots*

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]