galerie

rebelle | 15-03-2007 | gezwel

het gaat vandaag goed, ben twee keer naar de wc geweest en voel me dan niet opgeblazen maar zo vaak voel ik meeen walvis.Ik ben best flink,heb daar totaal geen moeite mee, maar dat gezwel tussen mijn heupen en borsten vind ik vaak zo walgelijk dat ik mijn oog nergens anders op kan richten. Heb ik me mooi aangekleedt, zie ik alleen die dikke vette rol. Gelukkig wordt het wel steeds minder en heb ik al 5 jaar niet meer gelijnd of overdreven gesport. Want ik heb geen zin meer om me af te beulen, als ik nu ook wat vaker met een milder blik naar mezelf kon kijken....

Petra | 01-04-2007 | Pijnlijk

Het is voor veel mensen best pijnlijk als je een vetrol een gezwel noemt. Ik akn me voorstellen dat je niet blij bent met een vetrol, maar met een vetrol blijf je wel in leven en met een gezwel weet je dat niet zo zeker.

rebelle | 19-04-2007 | rol

ja ik heb weleens een artikel van haar gelezen, maar helaas helpt niet. En dat ik het een gezwel noem is om aan te geven hoe tries ik erover denk. Juist omdat het inderdaad niets je gezondheid te maken heeft

Jasmin | 23-04-2007 | gezeik

"Mannen zijn dol op buiken, en terecht! Alleen onzekere mannen denken dat ze een vrouw met een platte buik aan hun zijde nodig hebben. En bij dát soort mannen hoef je toch niet te zijn voor een vervullend sensueel leven. Believe me."

Sorry maar wat een totale bullshit. Niet alle mannen vinden hetzelfde mooi en gelukkig maar. Smaken verschillen. Niet alle mannen vinden hetzelfde mooi en je kunt niemand dwingen om iets mooi te vinden.

Ik had vroeger een dik buikje, nu een platte buik, door veel en vaak trainen, en matig zijn met eten. Ik heb dit aan mijn eigen inzet te danken en vind dat ik hier gewoon trots op mag zijn, ik laat me niet demoniseren als "anorexia-figuur" wat onzekere mannen nodig hebbenterwijl ze eigenlijk diep in hun hart allemaal op blubber-buiken zouden vallen?? Hou toch op.

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]