galerie

Gaby | 15-03-2007 | Zacht

Tsja, de buik.. Ik doe niets aan sport en dat is aan mijn buik dan ook wel te zien. Zelf vind ik dat'ie best iets strakker mag, maar mijn vriend vind 'm zo helemaal geweldig. 'Zo lekker zacht,' zegt'ie dan :)

We zouden het schoonheidsideaal minstens een blauw oog slaan door alleen maar positief te denken over onszelf..

Puk | 24-03-2007 | Buikje

Precies!

Wantdie buik.. die buik die hoort erbij en die kun je maar beter accepteren. Ik ben 2,5 jaar geleden 8 kilo afgevallen en toen was ie wat platter maar ikzelf wastoen echt niet vrolijk op dat worteltjes dieet.Snel moe, chagerijnig etc etc. Heb een jaar geen koekje aan durven raken zonder bang te zijn voorhet jojo-effect.Nu is er weer 3 kilo bij en kan ik weer wat extra's nemen en reken ik niet meer uit hoevel calorien ik op een dag heb gegetenenzit ik niet meer te dubben overwat beter is, 20 smeerkaas of light-jam?? Dat is een stuk fijner leven moet ik zeggen!

Ik ben mijn lichaam meer gaan waarderen, ik ben haast nooit ziek en ik kan hard lopen en schaatsen en ik ben trots op mijn lichaam dat ik dat kan. Ik zou dan ook nooit overwegen om iets aan mijn lichaam te laten doen. Gatver, ze zouden maar zo'n stofzuiger in je buik planten.. neehoor, dan maar liever mijn zachte onderbuikje.. :) Ik de integriteit van mijn lichaam niet aantasten!

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]