galerie

maurice | 13-12-2007 | designervagina

Tis misschien een druppel op een gloeiende plaat maar ik hoop met deze Boomerang-kaart een steentje bij te dragen aan die designervagina-gekte

http://www.boomerang.nl/werk/reflecto/designervagina/

sjoerd | 04-01-2008 | zorgen om uiterlijk vagina

Dames,

Ik heb al aardig wat vagina's betast, geproefd en van dichtbij bekeken. Ik kan je vertellen dat het uiterlijk voor mij absoluut het minst belangrijke is. Waar jullie je meer mee bezig zouden moeten houden is hygiene. Het stinkt vaak en proeft vaak naar oud zweet. Dat is serieus veel belangrijker.

Iets anders wat bij mij ook vaker heeft gespeeld is de vindbaarheid van de clitoris. bij elke vrouw is de klit weer anders. Soms gaat het de betreffende vrouw om een plekje, wat ik niet kan onderscheiden van het plekje een halve centimeter verder. En dat masturbeert/beft heel lastig, terwijl stimulatie van de clitoris toch een verplicht nummer is tijdens het voorspel, nietwaar?

Elke vrouw is verschillend. Het is voor een man dus ook niet onverwacht dat haar edele delen ook anders zijn. Bij elke vrouw is het weer opnieuw een complete kennismaking. Verder gaat het om je poes, je vulva, je kut, geef het maar een naam. Een beetje hetrofiele man valt er per defenitie op. Ongeacht hoe ze er verder uitziet. Het gaat om een kut en in principe kan het dus niet beter.

Trouwens, nu ik er es over nadenk: uitstekende binnenlippen zijn trouwens best lekker. Daar kan je met je mond hele lekkere dingen mee doen. Voor allebei lekker!

Ik zou echt nog een paar keer hard nadenken voor ik de schaar in zou laten zetten! Maak je poes goed schoon en ga er dan mee op het gezicht van je vriendje zitten. Als hij daar nou echt van baalt, dan zou ik eerst nog voor een second opinion gaan en als dat ook niet goed gaat, dan zou ik weer wat forums op gaan zoeken.

Succes!

Sjoerd

Mekk | 08-01-2008 | designer (???) vagina

Die moeder in de docu mag zichzelf wel eens laten nakijken.Dooreen psychiater wel te verstaan. Ongelofelijk. Ik vind het zo erg dat gezonde (en MOOIE) vrouwen zichzelf laten strak trekken (bv. van onder) om aan het playboy ideaalte voldoen. Alsof je daar al aan wil voldoen en aan KAN voldoen. Niet dus.Deze vrouwen zijn allemaal geshopt, gebruind, strakgetrokken.Nep.Daarnaast vind ik zo'n strak getrokkenvagina niet eens meer een vagina. Het is meer een spleet. Ik heb geen behoefte aan een spleet. Ik wil graag puur natuur zijn, zoals het hoort! Iedereen is anders, maar dat is toch eigenlijk iets wat zo mooi is aan ons, aan ieder mens. Iedereen heeft iets anders en ieder heeft zijn eigen mooie dingen. Wanneer gaan we dat van ons zelf nou een accepteren? Wanneer kunnen vrouwen nou eindelijk tegen zichzelf zeggen: 'Ik ben mooi, ik ben goed zoals ik ben!' We moeten ons niet zo druk maken over wat anderen van ons vinden, want vaak ben je veel te hard voor jezelf.Liefde voor jezelf is belangrijk, want dat is waar je het uiteindelijk mee moet doen, jezelf.Het is heus niet dat ik altijd zo zelfverzekerd ben (helemaal niet) maar wij vrouwen moeten onszelf gewoon toespreken. Je moet jezelf gelukkig maken, want wat je tegen jezelf zegt is wat je gaat geloven!Mijn boodschap: hou van jezelf, iedereen heeft iets moois!!!Liefs!ps: Hierboven, lees het van een man. Ik denk namelijk dat de meeste mannen echt niet letten op de grote van een schaamlip, een kwapje vet en volgens mij weten de meeste mannen niet eens waar cellulitis zich bevind. Waar maken we ons ook al weer druk om?!

peter | 18-04-2009 | grote binnenste schaamlippen

ik vind grote schaamlippen het mooiste wat er is,k'wou dat ik zo"n vrindin had.ik hou van vrouwen,maar echte vrouwen,geen geretoucheerde barbies.een vrouw is als een een roos,de mooiste bloem,maar zij heeft doornen en dat maakt haar misterieus,aantrekkelijk en minder vlot bereikbaar,het is wat ze is ,zo natuurlijk,dames,jullie zijn mooi,en voor veel mannen,waaronder ik,seksueel zeer aantrekkelijk en opwindend,ooh woman,you"re soooo beautyfull !!!!! ,waarom schaam je je ervoor?peter xxx

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]