galerie

geri | 14-03-2007 | labiaplastiek

eindelijk kan ik labiacorrectie laten doen. wilde dit al 20 jaar eerder laten doen maar nooit gedurfd. dit moet kunnen als het je irriteert. en veel vrouwen generen zich daarvoor en het is nog lastig ook met fietsen.

groetjes

yvonne | 15-03-2007 | labiaplastiek

Beste Geri, Denk goed na voor je dit doet! Als je een flink deel van je schaamlippen laat weghalen, laat je ook een groot deel van je gevoeligheid wegsnijden. In de schaamlippen zitten zenuwen en zwellichamen die erg belangrijk zijn bij sexuele opwinding. Ook kun je er lekker op sabbelen.Volgens mij staan ze ook indirect in verband met de clitoris. Als je nog verder wilt gaan, zoals in de documentaire, nl. stukjes huid weghalen bij de clitoris: dit hoort bij de gevoeligste stukjes van de vagina en die haal je dan weg. Even voor de duidelijkheid: ik heb zelf grote schaamlippen en ik ben er trots op.

Waarom wil je het eigenlijk laten doen? Grote of uitstekende schaamlippen zijn helemaal niet lelijk, integendeel! Kijk maar eens op internet, daar zijn allerlei foto's te vinden van grote en kleine schaamlippen, in allerlei mooie kleuren en vormen. Allerlei mooie tinten roze, rozerood, bruin, zwart, enzovoort. Leuke krullen en golven, dikker of dunner. Soms kun je er bloemen of vlinders in zien. Allerlei verschillende vormen van schoonheid. Ik heb al van diverse mannen gehoord hoe gruwelijk ze dit soort operaties vinden. Je vernietigt je schoonheid en een flink deel van je gevoeligheid. Wist je trouwens dat bij vrouwenbesnijdenis in Somaliƫ ook de schaamlippen worden weggesneden omdat die "lelijk" zouden zijn?

Kijk uit voor de documentaire, want je wordt gemanipuleerd waar je bij staat! De kosmetisch chirurg kraakt alles af wat hij weg kan snijden, want dat levert hem duizenden dollars op. Hij beweert dat uitstekende schaamlippen abnormaal zijn (leugen) en dat labioplastiek grotere sexuele bevrediging oplevert (nog vuilere leugen). Hij laat vrouwen die voor onderzoek komen een serie foto's zien die hij eerst zelf heeft geselecteerd en vervolgens van commentaar voorziet. Daarmee suggereert hij dat uitstekende schaamlippen "abnormaal" of "lelijk"zijn (leugen). De vrouwen uit de documentaire zijn eerst door hem gehersenspoeld.voor ze hun verhaal vertellen en krijgen $3000 als beloning.

Dan het fietsen. Er zijn allerlei oplossingen voor problemen bij het fietsen. Er zijn speciale zadels met een gat erin, om schaamlippen resp. zaadballen te ontlasten (bijv. van Terry). Er zijn voorgevormde fietsbroeken, speciaal voor grote schaamlippen. Je kunt ook proberen ze een beetje naar binnen te duwen, dan wordt het een kussentje. Volgens mij is het fietsargument (duikt telkens weer op) een excuus voor iets anders. Er is toch geen man zo gek om zijn ballen weg te halen wegens zadelpijn! Waarom zegt een vrouw dit dan? Ik denk dat je iets moet doen aan je zelfwaardering. Leer anders naar jezelf te kijken. Leer van je vagina te houden zoals die is: je eigen unieke vormen, kleuren en gevoeligheid. De schoonheid daarvan.

chrisje | 17-03-2007 | labiaplastiek

Hallo,

Wat vond ik het fijn om de documentaire te zien en het verhaal van yvonne te lezen.
Op mijn 16e jaar heb ik labiaplastiek overwogen. Beweegredenen hiervoor waren inderdaad ook het pijn bij fietsen, maar vooral de onzekerheid over de grootte van mijn schaamlippen. Ik durfde toendertijd de stap niet te nemen. Nu, 4 jaar later ben ik blij dat ik deze stap ook daadwerkelijk niet heb genomen.
Door het zien van de documentaire besef ik hoe absurd het is dat vrouwen dit tegenwoordig laten doen. En waarom?! Omdat de media een onwerkelijk beeld schept over hoe een vagina er uit zou moeten zien?! Men zou zich meer bewust moeten worden van de invloed die media op hen uitoefent. Wat plastische chirurgie op dit soort punten betreft vind ik het spijtig dat de medische wetenschap zover ontwikkeld is.
Ook al kan ik mijzelf alsnog niet helemaal accepteren, de documentaire en vele reacties op deze site geven mij een boost en ik hoop ook een hoop andere vrouwen!
Lekker laten hangen!

wussel | 16-04-2008 | grote schaamlippen mooie schaamlippen

mooie foto he

deze kwam ik tegen op large-labia-productions.kom het is een speciale site voor vrouwen met grote schaamlippen hier gelukkig wel vrouwen die trots zijn op hun autentieke lichaam geloof me dames er zijn heel, heel veel mannnen die grote schaamlippen juist super aantrekkelijk vinden waaronder ik en vele collega's van mij, ik zit in de bouw en ik gooi het onderwerp wel eens in de groep, genoeg poistiefe reacties, kijk eens op startpagina dochters bij het onderwerp seksualiteit/discussie en type maar eens schaamlippen in zul je versteld staan van de reacties

jammer genoeg word er in nederland nog steeds veel te commercieel gedacht over plastische chirurgie jammer al die meelopers.

groeten rob

Marieke | 29-03-2009 | Overtuigd

Na het zien van bovenstaande foto ben ik overtuigd juist wel een labia plastische operatie te doen.............

Marieke | 29-03-2009 | same

Maar dat was ik toch al van plan. Wat is er mis met het corrigeren van iets dat je niet mooi vindt aan jezelf en dat je relatief eenvoudig kan laten behandelen als je iets (zoals in bij mij het geval is) zat kan betalen. Ik loop toch ook in kleding waar ik me mooi in voel en ga naar de sportschool om strak te blijven. What's the difference?

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]