galerie

Ikke | 13-03-2007 | buik

Ik heb helaas het programma niet gezien. Toch zou ik als ik morgen genoeg geld heb gelijk naar een kliniek rennen om een buikwandcorrectie te doen...waarom? mijn kind lag in een stuit en ik heb daar dus een walgelijke buik aan over gehouden, mijn navel is niet eens zichtbaar die zit tussen "twee" buiken in. Mensen vragen me blij of ik weer zwanger ben e.d. Het ziet er gewoon afschuwelijk uit, het is een mega grote zwemband. (die 2de buik onderste gedeelte van mijn buik kan ik wel mee leven) maar ik kan niet leven met zo`n enorme ribbel die over mijn broeken hangt. Ik ben nog maar 31 jaar maar voel me vreselijk door die buik. Ik lig er heel regelmatig om te huilen. (ik zit nu ook met tranen achter mijn pc) Zwemmen durf ik niet meer. Moet ik dan maar stoer gaan zeggen ik zit er niet mee, terwijl ik hier eigenlijk geestelijk héél erg onder lijdt.

Anna | 13-03-2007 | buik

hallo, de documentaire kan je gewoon zien op deze site (zie knop rechts boven), en over dergelijke ingrepen gaat deze documentaire niet, als het in de documentaire gaat over plastisch chirurgische ingrepen gaat het over puur esthetische ingrepen, sterkte!

ikke | 13-03-2007 | buik

dit is voor veel mensen ook een esthetische ingreep.

Hanneke | 04-07-2007 | twee buiken

Dag lieve ikke!

Er is één heel groot verschil: jij hebt een ingreep gehad, die helaas nodig was, en waardoor je lichaam veranderd, gemutileerd is. Het wegwerken van een ontsierend litteken na een brandwond, vindt ook niemand idioot.
Als je vindt dat ingrepen alleen te rechtvaardige zijn als er sprake is van 'medische noodzaak', kan ik me voorstellen dat je het er moeilijk mee hebt. Maar als je de zaak anders beschouwt, namelijk dat de eerste ingreep (je keizersnee) niet afdoende is "voltooid" ( je hebt immers een ontsierend litteken, en daardoor een lijf waarin je je niet erg thuisvoelt), dan is het misschien makkelijker voor je weer terug te gaan naar de chirurg.

Heel veel sterkte!

Hanneke

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]