galerie

Inge | 13-03-2007 | niet perfect?!

Wateen ongelooflijke top docu! Zou je die arts niet zn nek om willen draaien metzn zelfingenomen lachje! Wat een kwal, alsof hij denkt dat hij God is en de vrouw opnieuw kan scheppen. En over drie jaar ligt hij lekker met zn gat op het strand. Lekker centen verdienen aan onzekere vrouwen waar niets mis mee is. Bah!

Ik ben niet perfect! So what?

Schoonheid is vergankelijk. Maar ik hoop straks als ik oud en gerimpeld ben en alles is door de zwaarte kracht gaan hangen dat ik mijn schoonheid heb ingeruild voor wijsheid.

Dat mijn lijf niet meer hetzelfde is als 5 jaar geleden. Ja even slikken en accepteren. Uit mijnbuik zijn 2 gezonde kinderen gekomen die ik met oerkracht er zelf uitgeperst heb. Daarna heb ik lang bortsvoeding gegeven, want het kon en het ging. Mijn lijf een superkanjer kon dit aan. Mijn borsten zijn absoluut niet maar hetzelfde ze voldoen niet aan het "schoonheidsideaal" Maar ik ben er blij mee. Ze hebben een topprestatie geleverd.

Ik probeer me geestelijk te verreiken, vind ik veel belangrijker. Daar ligt mijn prioriteit!!!!

henny bos | 27-08-2007 | borsten

bravo ik heb nu je reactie pas gelezen, en je hebt volkomen gelijk en ik kan je vertellen uit eigen ervaring, ben nu 53 dat je inderdaad wijzer wordt, heb ook 2 zoons met borstvoeding, alleen heb ik nu nog 1 borst door amputatie, nou en, het zit van binnen en heel belangrijk is je geest, groetjes henny

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]