galerie

ronald | 03-11-2007 | Witte buldjes rond mijn eikelrand

Hallo,

Ik ben een jongen van 16 jaar sinds dat ik ca 13 ben heb ik pearly penile papules (oftewel witte bultjes heel heel klein) rond mijn eikelrand. Ik schaam me hier heel erg voor ik heb nog nooit seksueel contact gehad maar durf dit voorlopig ook nog niet.Nou is mijn vraag wat vinden jullie vrouwen hier van. Ik hoor graag van jullie.

Groetjes Ronald

roze | 03-11-2007 | gewoon

Besteronald,

Ik denk dat wij als vrouwen in de eerste instantie zullen denken: Wow wat is dat? Aangezien je ook zou kunnen denken dat het iets anders is, maar dat soort dingen moet je gewoon vertellen. Als ik wist wat het was, zou ik er geen moeite mee hebben.

cheekybabes | 12-11-2007 | witte bultjes rond eikelrand

Beste Ronald,

Ikheb redelijk wat piemels gezien, en zoiets kleins als dat doet er echt niet toe op het moment surpreme. ik snap dat je je er onzeker over kan voelen, maar dat is niet nodig. als je er niet over begint heeft het meisje in kwestie het waarschijnlijk niet eens door! Iedereen heeft namelijk wel iets in dat gebied qua vorm (van heel erg krom totredelijk recht of extreem puntig ed). Ik heb jongens meegemaakt met een heel kleine en heel kromme en heel puntige en zij verslijten hem ook niet met pissen zeg maar ;). Zeker in een relatie doet zoiets er niet toe. Ik heb ook vaak genoeg een ingegroeide haar of puist op mijn poes gehad, op dat moment nemen andere dingen de overhand;)

En mocht je, in het meest extreme geval met eens kans van ongeveer 1 op 1000 net op die ene bitch in je omgeving vallen, die net als bij een vriend van mij die een heel kleine heeft, roept: Wie dacht je daarmee te kunnen behagen? Zeg dan maar net als die vriend van mij: MIJ. Want was je piemel normaal geweest had ze namelijk ook zoiets geroepen, want dat zit dan in het karakter van die griet.

Mocht je onzekerheid na het lezen hiervan nog steeds niet zover geminderd zijn dat je de stap durft te nemen, ga dan eens met iemand praten want het kan ook ergens anders aan liggen dat je onzeker bent.

Liefs

sic | 18-11-2007 | penis

Hallo Ronald,
Ik ben het wel met cheekybabes eens. Penissen zien er allemaal anders uit, en de meeste vrouwen maakt het volgens mij niet echt uit hoe hij eruit ziet. Tis leuk als een man er wel leuk uitziet, maar ach geslachtsdelen zijn toch nooit echt mooi, daar knap ik niet op af ofzo.

Ik zou het er wel even bijzeggen wat het is tegen het meisje in kwestie, zodat ze niet denkt dat je genitale wratten hebt ofzo, maar ik denk dat het dan geen probleem is.

meta | 05-01-2008 | Hoi Ronald

Op het moment dat jij onzeker bent over je penis zul je dat ook meenemen in je contact met vrouwen.Wees tevreden met jezelf en bedenk dat alle piemels (net zoals alle vagina's) er anders uitzien.Onzekerheid is menselijk maar koop je niks voor.Vele vrouwenharten gaan sneller kloppen voor een zelfverzekerde man.Als eral iets lichamelijks is waar vrouwen echt waarde aan hechten zal dat hygiene zijn.

Mocht een vrouw jou ooit onzeker maken over je piemel dan is ze het niet waard om mee verder te gaan.

Anika | 10-01-2008 | pearly penile papules

HeyRonald,

Eigenlijk dacht ik dat dat er bij hoorde. Alle piemels hebben littekens, bultjes en/of oneffenheden (een keer op de fietsenstang gevallen, tussen de rits gekomen etc.). Weet niet of er een perfecte piemel bestaat (echt, geen plastic of rubber). Zolang dat soort dingengeen symptomen van een SOAwaren, heb ik me er geen moment aan geergerd.

Mark | 04-05-2008 | No problem

Ik heb ze ook en had er geen klachten over gehoord ;)

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]