galerie

Sadije | 13-03-2007 | Jac(k)kie

Vreemd genoeg was ik niet verbaasd over de plastisch chirurg in LA.

Wat ik het meest van stupiditeit getuigende vond, was de redactie van Jackie. Wat zijn dat voor, ogenschijnlijk volwassen en geschoolde, vrouwen die zonder blikken of blozen kunnen concluderen dat als je van onrealistische beelden onzeker wordt, dat het dan wel aan jou moet liggen en dan doodleuk meteen de kans grijpen om onder het mes te gaan. Gevolgd door de slapste onderbouwing van een standpunt ooit: ik wil geen lelijke en dikke mensen zien.Lelijk en dik volgens wie? Ze zag er niet zo inzichtvol en verlicht uit dat ik de neiging had om haar mening klakkeloos over te nemen. En als blijkbaar alleen 'hele domme en/of onzeker' mensen zich erdoor laten beinvloeden, waarom wordt er zelf geopereeerd en blindgestaard op de billen van Gisele Bundchen?

Niet verantwoordelijk zijn voor ellende in de wereld is een ding, eraan bijdragen is een tweede.

X Sadije

ps: journalistiek bedrijven had ook bij talloze andere bladengekund...een leeg 13 in dozijn blaadje verrijkt niemands leven, al maak je m zelf.

pps: 'ondanks' mn beharing, zweetklieren en normale vagina voel ik me en mooi en sexy, en zoals de vrouw op de beurs al zei: en en is toch altijd beter dan of of!!!

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]