galerie

donkere vrouw | 28-10-2007 | Zijn er eigenlijk wel blanke mannen die op donkere vrouwen vallen en daar ook echt een relatie (niet alleen sex) mee willen?

Is een donkere vrouw minder aantrekkelijkdan een blanke vrouw?

blanke man | 28-10-2007 | reactie

Hoi Donkere vrouw,

puur wat uiterlijk betreft zijn er niet zo veel zwarte vrouwen die ik echt mooi vind en op zou vallen, hoewel ikaf en toewel degelijk een mooie zwarte vrouw zie. Aziatische vrouwen (dan bedoel ik in dit geval Chinees/Japans of Koreaans) val ik over het algemeen niet op qua uiterlijk, ik vind ze meestal niet aantrekkelijk.

Wat betreft een serieuze relatie met een donkere vrouw; het is niet zo dat ik er bij voorbaat niet aan zou willen beginnen. Wel denk ik dat zwarte vrouwen in Nederland vaak vanuit een andere achtergrond/cultuur komen dan de gemiddelde Nederlandse meid. Hierdoor zouden bepaalde dingen misschien wel wat wennen zijn als een relatie serieus zou worden, misschien wat betreft gebruiken/familie/manieren/gewoonten. Ik zou in ieder geval zeker moeten wennen aan dingen als ik het bijv. met een moslim meid aan zou leggen. Maar goed, ik zou er in alle bovenstaande gevallen in principe voor open staan.

julian K | 30-10-2007 | sommige wel

en andere niet

Barbara | 30-10-2007 | Potje

Op ieder potje past een dekseltje...Ik weet wel zeker dat je iemand tegen komt die je neemt zoals je bent.Succes meid en geef de moed niet op!

CorvuS | 31-10-2007 | Persoonlijk

Ik val niet op donkere vrouwen over het algemeen .Ik sta er wel voor open,nu ik erover nadenk, denk ik dat ik op evenveel donkere als lichte types val. Dan is het denk ik vooral het cultuurverschil dat het net iets lastiger maakt om met een donkere vrouw contact te leggen.

@Barbara, ik begrijp nietwaarom jij er nou meteen vanuit moet gaan dat deze topic-starter op zoek is naar een man alleen maar omdat ze een vraag stelt. De vraag is best interessant, jouw antwoord getuigd er niet van dat je de vraag serieus neemt.

CorvuS | 01-11-2007 | Oneens

Er staat nergens in mijn bericht dat ik zeg dat zij op zoek is naar een man of dat ik haar niet serieus neem,onzin!Dat maak JIJ ervan.Wat ik probeerde te zeggen is dat iedereen uniek is en daarmee bijzonder.Ik bedoelde het goed en wilde haar een steun in haar rug geven.En iedereen is op zijn/haar manier aantrekkelijk.Nu duidelijk???Ik moet me tenslotte uitdrukken in een taal die niet mijn moedertaal is.Weet je hoe moeilijk het is voor me om perfect Nederlands te schrijven en te zeggen wat ik bedoel?Ik doe echt mijn best hoor.

black beauty | 01-11-2007 | beeldvorming

Jammer dat er zoveel beeldvorming heerst onder de blanke mannen die best wel eventueel op een donkere vrouw zouden kunnen vallen. Aan iemands huidskleur kun jeNIET zien wat iemands cultuur is. Er zijn heel veel donkere vrouwen die in NL geboren en opgegroeid zijn, of geadopteerd zijn door Nederlanders. jammer dat de mannen zeggen dat het "cultuurverschil" evt een probleem zou zijn. Of er een cultuurverschil is, dat is onafhankelijk van huidskleur. Ik ben geadopteerd en daardoor niet minder "kaaskop". Verder heb ik veel donkere vrienden en vriendinnen met buitenlandse ouders maar doordat zij hier zijn opgegroeid zijn ze qua cultuur heel erg Nederlands.

blanke man | 01-11-2007 | hey black beauty, check dit :-)

Nee, je kunt dat niet ALTIJD zien, maar vaak komen zwarte mensen hier in NL uit de antillen/suriname etc. Die hebben gewoon vaak<-- !een cultuur/familie/vrienden/gewoontes die wat 'anders' zijn dan van nederlandse meiden (en dan bedoel ik geen zwaar gelovige of asociale tokkies ofzo).

Een manier van praten zegt al heel veel hoor. Als een meisje praat van hee swa!! alles flex bradaa?? Ik heb een zulke mooie prade schoenen gekocht weeeeetjaah! dan denk ik, nee over die fase ben ik wel heen, ik zou nu graag iemand willen die gewoon algemeen beschaafd nederlands kan praten. Maar goed, als ze een beetje opleiding heeft, en slim is, dan maakt dat een heeeel groot verschil.

julian K | 02-11-2007 | subtekst

Zo nu en dan een 'barbarisme', heeft ook wel zijn charmes, Barbara. Je Nederlands is heel goed hoor, daar zou ik me geen zorgen over maken.

Inderdaad, een tekst kan iets impliciet uitdrukken, waarbij het expliciete dmv een subtiele suggestie onderdrukt of ondermijnd word. De kunst van deze verdwijntruck bestaat zowel uit het konijn in de hoed laten verdwijnen, als hetzelfde konijn weer uit de hoed toveren.

De konijntjes die jij uit de hoed tovert, zijn bijzonder lief, al vraag ik mij af of het wel hetzelfde konijntje betreft. Als vrouw weet je wellicht beter hoe deze hartekreet te beantwoorden.

Blanke man en Corvus redeneren puur vanuit hun eigen persoontje, en veranderen de vraag in "val ik op 'donkere types' en waarom (niet)?" Dàt vind Corvus een hele interessante vraag, denk ik.Volgens mij bedoelt hij dat hij eigenlijk wel op donkere types valt, en hij er ook wel open voor staat, maar dat hij vanwege cultuurverschillen moeilijk contact legt. Oftewel hij is kennelijk zelden in de (uitgaans-)gelegenheid.

Het is misschien geen bevestiging, maar ze proberen wel te helpen een verklaring te vinden, wat misschien een aanknopingspunt voor Donkere Vrouw zou kunnen zijn om haar doel te bereiken. Ik ben het in zoverre met Corvus eens, dat ik (jammer genoeg) veel te weinig donkere vrouwen (ok dan, black beauties!) tegen kom waar ik ga stappen, en dat is niet in verhouding tot de donkere mannen die er komen. En de meeste donkere mannen die ik ken hebben een blanke vriendin. (en 1 heeft een blank vriendje!)...

BlankeManzegt vooral veel over zichzelf, hij beeldt zichindat het topic over hem gaat...

blanke man | 02-11-2007 | :-S

De zoveelste nutteloze analyse van julian k...(als het tenminste geen plaatjes van pikken en kutten zijn)..

julian K | 02-11-2007 | blanke man

En, hoeveel foto's van pikken en kutten heb je geteld?

Ik heb niet de illusie dat jij iets hebt aan mijn analyses, Blanke Man. Je wilt wel de indruk wekken dat je 'open staat', maar dat doe je gewoon niet.

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]