galerie

barbara tshipanda | 08-10-2007 | mama Bergmann

Oy, lieve mooie meid, weet jij eigenlijk wel hoe anderen tegen je aankijken? OK, is vrij onbelangrijk. Was het niet Havannah in het homostraatje op zondagmiddag,of hier en daar een concert in Paradiso? Maar ik weet dat ik je vroeger vaak heb gezien. Wij zijn moeders, bijgaand foto van mijn zoontje. De toekomst, heb inmiddels 3 kids en jij 2. En toen ik je op TV zag dacht ik, heej, die meid ken ik, dat is dat mooie meisje van toen wij altijd gingen stappen. Ze is een echte grote meid geworden, nog steeds even mooi, maar dan krachtiger. In alles wat we zeggen en doen ligt een deel van onze eigen onzekerheid, maar wat de looks betreft hoef je je echt geen zorgen te maken, ik keek in ieder geval altijd naar je op. Al was je wel klein, geloof ik...

sunny | 09-10-2007 | barbara

hoi, ja inderdaad daar kwam ik ook, wie was jij dan? ik ben heel slecht in het herinneren van namen.. je bent vergeten die foto bij te voegen.

maar lief wat je zegt over toen en nu. ik voel me best wel prima hoor, maar ik denk dat iedereen momenten van onzekerheid kent en zichzelf objectiviserend bekijken..

groeten,

sunny

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]