galerie

Evelien | 08-03-2007 | algemeen

Ik heb zojuist de test gedaan en daar komt uit dat ik een matig tot negatief lichaamszelfbeeld zou hebben. Wel grappig, want ik voel me met mijn 1.78 en gemiddeld 60 kg wel redelijk gezegend. Voor mij is het eerder een probleem niet af te vallen dan om té dik te worden. Door een blessure ben ik nagenoeg nog niet in staat vollop te sporten; dit is al een aantal jaren zo, daarom vind ik mezelf wat slapjes en mager. Maar dat kan zo weer veranderen. Mijn gezicht vind ik over het algemeen wel mooi, maar door vermoeidheid (werk) en verdriet af en toe teken ik snel. Dat vind ik jammer maar ik zou me nooit laten inspuiten of optrekken. Ik zag de actrices van vroeger van Dynasty via Google en ik vind het horror dat dat de toekomst moet zijn. Geef mij maar Brigitte Bardot die met karakter ouder wordt en mijn lieve mamsie. Werk ook in de theater- en tv wereld en dit hele fenomeen vind ik verontrustend. Wanneer is deze gekte begonnen en hoe stoopen we het? Ik vind mijn vriendinnen die gemidddeld 5 of 10 kilo zwaarder zijn veel mooier en er staan als een huis. Maar ik vreet me (gezond) een ongeluk en zal nooit zo worden. Dat is een beetje mijn frustratie. Op de foto vierde ik mijn 36e verjaardag tijdens het schoolreisje met mijn leerlingen (die zichzelf ook soms al te dik vinden...zo jammer).

Lia | 27-08-2007 | leuk figuur

Hoi,hoi,ik vind dat je een mooi figuur hebt.je bent dan wel wat fijner gebouwd maar dat kan ook heel mooi zijn.Ik wuou dat ik jouw figuur had meid.Ik ben 1.75 lang,weeg 72 kilo en heb maat 40/42 en niet bepaald de slankste.

Lia | 27-08-2007 | leuk figuur 2

Het mooie aan mijn lijf is dat ik veel spieren heb maar toch zou ik graag iets slanker willen zijn.Geniet van je lijf!ik gun het je van harte.

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]