galerie

Hans | 29-09-2007 | Borsten: laat ze alsjeblieft zo!

Dames,

Overweeg alstublieft de gedachte dat het probleem vooral tussen de oren zit en niet bij uw borsten!

Alle borsten die ik in mijn 30-jarige leven heb mogen aanschouwen, slap, stevig, klein, groot, waren allemaal prachtig en vrouwelijk, zonder uitzondering. Als de gezondheid het toestaat, laat ze alstublieft zoals ze zijn! Ik heb er alle begrip voor dat iemand met rugklachten een borstverkleining wil, maar het opvullen van borsten met "plastic" is naar mijn mening eeuwig zonde van het natuurlijke origineel.

Iedereen die een borstvergroting overweegt, zou ik in elk geval willen vragen een volledig seizoen "How to look good naked" te kijken. Zie:

http://www.channel4.com/life/microsites/H/htlgn/

Groet,

Hans

imme | 03-10-2007 | @hans

fijn dat je er zo over denkt hans, maar ik vrees dat je een uitstervend ras bent? veel jongere jongens kènnen alleen maar plastic borsten, mijn kinderen schrikken gewoon als ze sommige 'echte' borsten zien, terwijl die toch echt heel gewoon zijn. Maarja, wat wil je, ze worden overvoerd met nep: nep is de norm, hoe vreselijk het ook is. Ik hoop dat het over een tijdje enorm stoer en hip is om *niets* te durven laten doen!

Saskia (21) | 06-10-2007 | @hans

Wat een super leuke reactie en ook super dat je dit zo opschrijft...ik denk dat het belangrijk is dat mannen meedoen in het tegengeluid op de negatieve stereotyperingen van vrouwen (en mannen). Dus mannen, doe mee!

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]