galerie

Monique | 11-03-2007 | Altijd zorgen over die buik: en nu weer wat .....

Al vanaf mijn 15e jaar ben ik me bewust van het feit dat ik geen platte buik heb. Vanaf die leeftijd ben ik aan de lijn gegaan, mar al woog ik 46 kilo, die buik bleef. Logisch, dat was mijn bouw, maar hoe kom je daar achter? Ik ben nu 42. Die buik heeft me jarenlang beperkt. Maar inmiddels heeft iedereen zo'n buik en de afgelopen jaren zie ik zelfs mensen met zo;n buik een heupbroek dragen. Ik heb me met de buik verzoend. Helaas gaat nu het hele lichaam in verval. Dat heb je als je ouder wordt. Dijen met cellulitis. Mijn mooie gezicht gaat wat hangen.

Het wordt tijd dat ik eens ga leren tevreden te zijn met mijn lijf. De documentaire van Sunny Bergman heeft me daarbij wel geholpen. Daar stond ze met haar mooie Hollandse figuur. Hetzelfde figuur dat ik ook heb. En die rotzak begon eens op te noemen wat er allemaal aan verbouwd moest worden om aan zijn maandomzet te komen. Ik denk dat ik er niet meer aan mee doe. Het wordt tijd om eens blij te zijn met mijn lijf.

BTW: kan iemand iets aan de glamourbladen-juffen doen? Die zijn hevig beroepsgedeformeerd. Alleen mooie plaatjes schieten waar we dan bewonderend naar mogen kijken? Welnee joh.

Nicky | 16-03-2007 | antwoord glamourbladen.

Bovenaan deze pagina staat 4. actie nemen: Druk daarna op de plaktoets. En bestel aktieplakband om reclames van glamourbladen af te kruisen.SuccesLekker werkje, zeer bevredigend.

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]