galerie

Zomaar wat gedachtes | 25-09-2007 | Opvallend

Mij valt een aantal dingen op:
*Waarom vinden we besnijdenissen niet kunnen en estetische schaamlipcorrecties wel? Beiden worden in feite gedaan door beslissingen die van buitenaf worden opgelegd...Alleen realiseert de 'vrijwillige' groep dat waarschijnlijk niet.

*Vrouwen weten niet hoe de gemiddelde vagina eruit ziet, mannen kunnen daar veel beter over oordelen: zij zien ze namelijk wel de revue passeren...

*Waarom laten mannen zich nooit een zakvergroting of zaklift aanpraten? Worden er net zoveel penisvergrotingen gedaan als ingrepen op de vagina?

* Waarom kijken vrouwen over het algemeen altijd zo vijandig/keurend naar elkaar en nooit als 'zusters'? Altijd maar die competitie...Hebben mannen al hun competitiegevoelens op de sportvelden gebotvierd en zich meer weerbaar gemaakt voor commentaar van anderen door toedoen van het gezamenlijk douchen bij teamsporten? Het percentage mannen dat te dik is, is groter dan het percentage vrouwen dat te dik is...!

* Dezelfde industrie die je wijst op je imperfecties verdient tegelijkertijd miljarden aan jouw onzekerheden. De eerste de beste verkoper in een willekeurige winkel geloof je toch ook niet zondermeer. Hij heeft ook een dubbele agenda, evanals de beauty-industrie. Waar is de kritische houding?

*Je mag je kind niet lichamelijk toetakelen maar er zijn veel moeders die hun dochters (ongewild) geestelijk kwaad berokkenen doordat ze zelf altijd maar met hun gewicht bezig zijn. Uit familieonderzoek blijkt dat naast psychosociale factoren ook een genetische aanleg bepalend kan zijn voor het al dan niet ontwikkelen van eetstoornissen zoals Anorexia Nervosa.

Mijn gedachten | 25-09-2007 | Hoe ik er over denk

- Besnijdenissen zijn zo goed als altijd opgelegd onder dwang. Dat correcties vaak worden uitgevoerd bij labiele mensen is waarschijnlijk waar, er zou wat mij betreft een betere controle op moeten komen, maar ik vind het nog steeds in de categorie 'vrijwillig' vallen. Alleen al qua wetgeving is hier denk ik niks aan te doen.

- Ik zie als man echt niet voortdurend vagina's voorbij komen. Op internet of mijn computer wel als ik dat wil, heel verschillende. Gezien internet zo wijd verspreid is tegenwoordig zouden vrouwen hier bij interesse ook makkelijk gebruik van kunnen maken, er zijn ook talloze informatieve site's hierover.

- Ik denk dat mannen minder met hun uiterlijk bezig zijn, of zich er iig. sneller bij neer leggen hoe Moeder Natuur hen geschapen heeft.

- Volgens mij hebben mannen niet zo veel competitiegevoel wat uiterlijkheden betreft. Ook bemoeien ze zich eigenlijk niet met elkaars uiterlijk. Misschien af en toe een complimentje over nieuwe kleren, maar nooit iets negatiefs vooral niet over elkaars lichaam.

- Met je laatste 2 punten ben ik het helemaal eens.

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]