galerie

slagroomsoesje83 | 17-09-2007 | Ik voel mezelf zo lelijk en onaantrekkelijk bij me vriend... :-(

Hey meiden

Ik moet even iets kwijt aan jullie

Ik voel me gewoon echt niet mooi bij me vriend, ik heb al helemaal geen zelfvertrouwen, Ik walg van mezelf en kijk bijna nooit in despiegel ik vind mijn hele uiterlijk en figuurniet mooi. Ik heb altijd het idee datme vriendiedereen mooier vind. Nu is er vanavond iets gebeurd waardoor ik me helemaal verdrietig voel. Me vriend heeft veel vriendinnen op msn in real life etc. nu zat hij gisteravond wat hyves te bekijken. dus ik vroeg goh wie is dat meisje, zei hij oh die ken ik van msn. dus ik zag die foto's dus ik zei je ze is wel supermooi hij vond dat ook. Ik zei toen dat ik altijd zo onzeker wordt van zulke meiden. Toen zei hij dat ik niks te klagen had omdat ik er ook leuk uitzie.

Dat meisje vind hem al een tijdje leuk. Gisteren vroeg ik dus of ik me niet zorgen moest maken om haar ze is sinds ene paar weken weer vrijgezel dus ik voelde me een beetje rot en was bang dat ze achter hem aan ging. Hij zei dat ik me geen zorgen moest maken. Maar hij zei daarnaze is wel erg mooi. Ik voelde me gelijk wel rotmjaik vroeg aan hem of hij haar mooier vond dan ik toen zei die ja :-( maar hij kent mijn innerlijk en dat is ook belangrijk vond hij. Ik weet dat ik zulke vragen niet moet stellen mja als ik me onzeker voel dan ga ik weleens gekke dingen vragen. gewoon om te checken of een meisje geen gevaar is.Ik weet van hem dat hij veel mooie meiden in zijn lijst heeft en hij vind veel meiden erg mooi dat zegt hij ook gewoon eerlijk.

Hij durft er ook voor uit te komen als hij iemand mooier vind dan ik. Ik weet heus wel dat ik niet de mooiste ben maar ik wil het voor hem gewoon graag zijn. Ik vind het niet leuk als hij iemand anders mooier vind. Ik voel me al zo onzeker over m'n uiterlijk. maarja mijn vriend zegt ik ben gewoon eerlijk. Nu is het ook wel een grote flirt en een jongen die veel meisjes mooi vindt. maar ik wordt er gewoon zo gefrustreerd van. Wat vind jullie ben ik echt een aansteller of is hij gewoon te eerlijk.

Laura | 18-09-2007 | Hij is te eerlijk!

Tuurlijk moet hij eerlijk zijn, dat wil ik ook graag (ik stel m ook vaak dat soort vragen alleen word ik wel knapper bevonden over het algemeen), maar als dat niet zo is denk ik dat ie beter een leugentje voor JOUW bestwil kan doen.

pino | 18-09-2007 | erg eerlijk ja

Oei, dat lijkt me wel moeilijk om te horen. Ik denk ook dat hij in dit geval TE eerlijk is geweest. Aan de andere kant kun je zijn 'eerlijke' antwoorden ook proberen te vermijden door te proberen dit soort dingen niet te vragen.

Eva en Nicki | 28-09-2007 | wat een eikel

Nou sorry hoor, maar je vriend mag dit echt niet tegen je zeggen! Hij moet voor jou gaan en je waarderen zoals je bent. Hij zou jou het mooist moeten vinden, en al vind hij anderen mooier zou hte niet moeten delen met je. In dit soort gevallen mag hij liegen voor je

imme | 03-10-2007 | je bent geen aanstelster!

en ik begrijp je helemaal: je wil van je vriend gewoon horen dat jij niet alleen de liefste, maar ook de mooiste bent voor hem. Natuurlijk mag hij anderen mooi vinden, als hij er maar meteen bij zegt "nou èn, dat doet me toch helemaal niks omdat ik jou heb!". Bah, MSN en Hyves... alsof jongeren al niet onzeker genoeg zijn zònder al die contacten die "men" daar op heeft naast de eigen vriend(in). Zo wordt vertrouwen nog eens extra moeilijk, ook al wil je nòg zo graag jouw vriend vertrouwen natuurlijk. Relaties aangaan in deze tijd... pfffft ik benijd de jeugd niet wat dit betreft! Ik ken mijn vriend ook via (IRC-)chatten, maarMSN of iets dergelijks met 'derden' is er bewust niet meer bij, dat is zelfs voor mij als'oude' vrouw "te moeilijk om mee om te gaan!". Veel sterkte en laat je vriend dit maar allemaal lezen: Hij moet echt weten dat hij jou van je onzekerheden moet afhelpen, ook al betekent dat msn en hyves even op een laag pitje. Hij houdt vast wel van je als ik alles zo lees, hij heeft misschien alleen nog even dit kleine stukje inzicht in de vrouwelijke, onzekere, psyche nodig... Kop op meisje!

Sanne | 10-10-2007 | Eerlijk

Ik vind niet dat je een aanstelster bent, maar ook niet dat je vriend te eerlijk is geweest. Jij vroeg het aan hem, en anders had hij misschien wel moeten liegen. In jou probleem herken ik mezelf ook wel, maar dat je vriend met jou heeft zegt toch genoeg?! Als hij echt al die andere meiden veel mooier en leuker en alles vond als jij zou hij echt niet met jou hebben!

marjan | 21-10-2007 | hoeveel is het waard?

Ik vind het niet slim om te willen dat hij je de mooiste vind. Dat kun je niet willen. Tenminste, je kunt het wel willen, maar dat is iets wat hij alleen uit zichzelf kan geven. Dat kun je niet afdwingen. Hij vindt wat hij vindt. Ik zou er doodmoe van worden als iemand zo bezig was. Ga iets leuks met hem doen. Zorg dat je prettig gezelschap bent. Ik zou het verschrikkelijk vinden dat iemand zou zeggen dat ik de mooiste was, omdat ik dat zo graag wil horen. Dat is toch niet echt dan? Dat geloof je dan toch niet?

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]