galerie

Marjolein | 15-09-2007 | Ze kunnen ook tè groot zijn

Iedereen heeft het over cosmetische ingrepen om "mooier" te worden.

Ik heb altijd grote borsten gehad. Maatje E/F. Tijdens mijn zwangerschapen wissen die dingen enorme afmetingen aan te nemen tot cup J (Ja, het bestaat echt). Toen ik na de geboorte van mijn jongste op F/G bleef "hangen" heb ik een borstverkleining laten doen.

Niet omdat het "mooier" zou zijn maar omdat ik ernstige rugklachten kreeg. Daarom verbaast het mij dat in de zelftest alleen over cosmetische borstverkleining wordt gesproken ...

Overigens heeft mijn man nog even moeten wennen aan het nieuwe cup-maatje (DD), hij vond de oude borsten erg mooi. Gelukkig voel ik me we beter bij (aanzienlijk minder rugklachten, ze niet te hoeven vasthouden als je 's nachts naar de WC moet) en hij vindt ze ook wel leuk geworden "ze staan niet meer zo triest" (ze hingen op m'n navel ....)

Kortom: sommige ingrepen zijn noodzakelijk èn je voelt je er beter bij niet om de rest van de wereld maar voor jezelf.

Overigens wordt er verder NIET aan mij gesleuteld!

Bregje Hendriks | 16-09-2007 | borstvergroting/verkleining

Ja Marjolein, ik begrijp dat jij je hebt laten opereren. Als je gezondheidsklachten krijgt is dat dus niets cosmetisch meer. Dat zijn gewoon medische indicaties.

Zo heb ik in de enquete ook wat gemist. Er werd gevraagd of ik tevreden ben met mijn haar. Nu dat ben ik niet, maar niet omdat het te veel of te weinig krult, maar gewoon omdat ik zo'n dun haar heb, dat ik het slechts eens in de paar weken afscheer op standje 1, onder andere omdat ik het gezeur van iedereen zat was, dat mijn haar zo slecht zat.

Daarnaast was in de enquete ook niet echt rekening gehouden met de mensen die geen borsten meer hebben, want tot die categorie behoor ik. Ook dat was een medische noodzaak in ieder geval een. Die andere heb ik preventief maar laten verwijderen. Desondanks kom ik positief uit de test. Ik heb weinig zin in reconstructies, die het gevoel wat ik vroeger in mijn borsten had, niet terug geven. Ik ga dus ook gewoon naar de sauna en het naaktstrand. Ik trotseer de blikken van, vooral jongeren met strakke lijven, waar ik het mooie lichaamsbeeld van verstoor. Ik denk dan slechts: "ja dames en heren kijk maar naar me een op de 8 dames krijgt er ook mee te maken."

Ik denk ook aan mijn lijf geen polonaise als het niet medisch noodzakelijk is, laat staan de cosmetische chirurgie, dat is al helemaal onbegrijpelijk voor mij. Daarnaast kan ik nog melden dat ook mijn echtgenoot mij nog erg mooi vindt.

sassie | 18-09-2007 | reactie op verhaal van bregje

jee bregje!

stoere dappere vrouw ben jij!!

loop ik te zeuren dat ze hangen, jij hebt ze gewoon niet meer...

ik denk niet dat ik het zou kunnen, geen borsten meer hebben... altijd de littekens zien van waar ooit borsten zaten...

maarja! je hebt helemaal gelijk en ik vind je verhaal erg inspirerend

Jackie | 04-11-2007 | grote cup

ik heb cup 80 WW en zit er niet mee

veel belangstelling

best leuk

voor discussie cupwww@hotmail.com

Herman | 07-11-2007 | Grote Borsten

Hallo,

Mijn vrouw is behoorlijk gezet en heeft ook grote borsten. zij heeft een behamaat I. 110. Zij heeft er verders geen probleem mee of last van en ik vindt ze mooi en lekker. Waar ze zich wel voor schaamt is dat de mannen op straat altijd naar haar borsten staren. Ze loopt thuis bijna altijd zonder beha, maar mocht er iemand op bezoek komen gaat ze eerst een beha aan trekken. Ik zeg latertegen haar je hoeft je toch niet te schamen voor je borsten waarop ze dan zegt, nee dat doe ik ook niet maar het schomeld zo erg. Zijn er meer vrouwen die daar last van hebben. durven jullie wel zonder beha te vertonen. graag wil ik daarop reacties hebben zodat ik dit ookmijn vrouw kan laten lezen.

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]