galerie

Sunshine (Tine) | 15-09-2007 | beauty lies in the eye of the beholder!

Vergeet dit nooit- want er bestaat geen een soort mooi zijn..

Het is ontzettend goed dat dit onderwerp eindelijk is gekomen door die documentaire- Bedankt ! Het is vreselijk hoe we in ons westerse deel van de wereld hierdoor beinvloed en verneukt wordt. Emotioneel en financieel schandelijk bespelen en gemanipuleerd. Denk al die energie we met zijn allen gebruiken om ons zorgen te maken over hoe we er uitzien- het kon waarschijnlijk een derdewereldland voorzien van duurzame energie! -en ik zelf zit er ook mee en ben onzeker, absoluut- maar ik besef het wel-( we mensen kunnen namelijk pas iets doen als we hetkunnen zien!- dat is de eerste voorwaarde. .)-en aat dit wel blijken o.a in mijn kunst die met een knipoog laat zien wat voor een waanzin ons bezield- waarom vinden wij bijvoorbeeld de verschillendheid van bloemen en juwelen juist schitterend terwijl we een prototype accepteer als "rolmodel " alsof er een alleenstaande soort schoonheid zou bestaan ...

Eigenlijk is het vreselijk simpel- we worden met zn allen tegen elkaar uitgespeeld voor een financiele winst- deel en heers heet dat- een oude spel...dat gaat letterlijk en figurlijk over lijken. En of dat nou over iemands geheel zelfdestructieve of lichtelijk geshaken zelfbeeld gaan of een verhongerende persoon maakt profijt echt niets uit.

Dat we gaan richting een wereld nu in sneltreinvaart die mensen als vervangbare hulsen zien is onbeschrijfelijk en pijnlijk- hoe maken we het helder en duidelijk dat we niet asocial met elkaar willen leven in een kompetitiespel die bedacht is om macht ?

Maar in een wereld waar we mogen schitteren juist in alle die verschillende kleuren en vormen we zijn in geschapen. En waar ouder worden trouwens iets respectvols is zoals nog steedsi n andere culturen en niet puur als een soort medelijwekkend aftakelingsproces wordt gezien - die we mogen vrezen erger dan pijn- verminkingen de dood!

nou folks als we hiervoor een creme zou kunnen krijgen - daar ging ik voor !

so shine on all you beautiful diamonds of people - weet dat je volledig compleet en volmaakt en zelfs UNIEK ben in deze wereld, en dat is ongelofelijk mooi!

Sunshine

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]