Warning: XSLTProcessor::transformToXml() [xsltprocessor.transformtoxml]: xmlXPathTranslateFunction: Invalid UTF8 string in /var/www/clients/client2/web18/private/wps25/WPS_DOM_parser.php on line 223
BEPERKTHOUDBAAR.INFO - The people VS. the beauty Industry

galerie

Liesbeth | 11-09-2007 | borsten

Ik wil melden

Angelique | 13-09-2007 | Confectie!?

Confectie zou zich aan ons moeten aanpassen ipv wij aan de confectie! Snijden en knippen in kleding is minder duur, gevaarlijk en pijnlijk dan snijden in mooie lichamen. Verdorie zeg.

De natuur maakt ons zoals we zijn. En dat is mooi, natuurlijk en normaal. Laten we in godsnaam de boel om ons heen aan ons (laten) aanpassen zonder operaties en aanpassingen aan ons eigen lichaam waarvan de meeste gevolgen op lange termijn nog niet eens bekend zijn.

Zelf ben ik het echt goed zat om nooit kleding in mijn maat te kunnen kopen, mijn benen zijn altijd te kort naar de zin van de confectie industrie! Shoppen voor kleding vind ik daarom een frustrerende klus en zo zou het niet hoeven zijn. Ik hoop dat er mensen in die branche zijn die nu wakkergeschud worden. We zijn niet allemaal 170cm lang met lange benen met een middeltje maatje wesp en cupB. En we zijn niet allemaal gezegend met 2 rechterhanden zodat we ons eigen kleding voor onze eigen maten kunnen maken.

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]