galerie

Hedwig | 10-09-2007 | We zijn mooi!

Hey iedereen!

Ik wilde even zeggen dat ik best geschokt ben door de documentaire! Het rare is nog dat ik denk dat alle vrouwen het zichzelf aanpraten! Ik heb het met een vriend over deze documentaire gehad en ik weet nu zeker dat mannen helemaal geen plastische chirurgie willen bij vrouwen! Ze houden van grote borsten, platte buiken en ronde billen maar niet van implantaten en liposucties!En het is trouwens ook een fabeltje dat mannen van dunne vrouwen houden! Ze willen juist iets hebben om vast te houden! En hoe mooi je ook bent.. in een relatie kom je er niet met je uiterlijk! Iedereen is ontzettend mooi op zijn eigen manier! Juist die moedervlek maakt jou speciaal! Of juist die aparte neus maakt jou zo uniek en aantrekkelijk! En zeg nou zelf.. waren die gebotoxde vrouwen die zo ontzettend veel aan zich hadden laten doen mooi? Sorry, ik vond van niet!

Groetjes, Hedwig

Dat klopt | 10-09-2007 | Ik weet het ook zeker!

Nee, natuurlijk willen mannen geen plastische chirurgie bij vrouwen beste Hedwig! Als we liever een pop naast ons in bed haddenhebben liggen denk ik dat daar inmiddels wel een schokkende documentaire over op tv zou zijn geweest (denk wel meerdere) :-o

Wat betreftgrote borsten en ronde billen kan ik je gelijk geven, die borsten vind ik niet zo belangrijk trouwens; ben meer een benen/billen man hihi. En die buik: alstublieft niet zo plat als een plank, een paar heuveltjes is veel fijner. Precies; iets om vast te houden!

Lisse | 11-09-2007 | grote borsten en billen amehoela!

hey hedwig (en 'dat klopt'),

ik vind het een heel goed stuk, maar: ''Ze houden van grote borsten, platte buiken en ronde billen maar niet van implantaten en liposucties!En het is trouwens ook een fabeltje dat mannen van dunne vrouwen houden! Ze willen juist iets hebben om vast te houden!'' - en: ''En die buik: alstublieft niet zo plat als een plank, een paar heuveltjes is veel fijner'', vind ik grote lariekoek! alsof alle mannen daarvan houden... niet dus! iedereen heeft een eigen smaak, en met deze - sorry - lariekoek, maken jullie vrouwen die dit lezen onzeker!

mvg, lisse

Klopt nog steeds | 11-09-2007 | er zijn heus uitzonderingen

Nee, niet alle maar wel een groot deel. Zoals er maar een heel klein deel is dat van dikke vrouwen houdt of van wandelende skeletten. En vertrouw me maar, is geen lariekoek anders post ik dit niet.

Karin | 13-09-2007 | En bedankt

Heel fijn.. ik ben zo'n (te dunne) vrouw met erg kleine borsten.... volgens jou zijn er dus maar een paar mannen die dat mooier vinden en schrijf je geen lariekoek. Ook met dit soort opmerkingen benadeel je mensen, kan je mensen onzeker maken! Ik ben ├ęcht niet happy met mijn lijf en ook nog eens single.. maar weet nu dus waar dat aan ligt....
(ok, beetje negatief verhaal, maar ik wil alleen maar zeggen dat je op moet passen met wat je zegt...)

Groetjes, Karin

Ik | 13-09-2007 | mijn mening..

Luister Karin, ik ben ook maar iemand met een mening. Ik zeg alleen wel wat ik denk hier. Als jij je benadeeld of onzeker gemaakt voelt door mijvind ik dat jammer, is niet mijn bedoeling natuurlijk, maar ik kom hier niet om allerlei mooie praatjes te houden zodat iedereen zich goed voelt, dat kan namelijk nauwelijks. En er zijn vast zat mannen die van hele dunne vrouwen houden, alleen niet het grootste deel denk ik. Op ieder potje past een dekseltje!

Groeten van Mij.

Lia | 15-09-2007 | Ik begrijp Karin wel

Heel eerlijk,iedereen verdient een kans of niet soms?Karin heeft die bouw die ze heeft en een man kiest niet voor je postuur maae voor je mens en dan te stellen dat Karin minder kans maakt vind ik een beetje kort door de bocht.Stel dat ik door ziekte erg mager zou worden of dik wordt er dan minder van me gehouden?Ik dacht het niet.

Karin,je komt die man nog tegen en je kunt ervan overtuigd zijn dat het het stralen in je ogen niet over het hoofd ziet en de charme die van je uitgaat.Ik wens je veel sterkte en succes.Ieder mens heeft iets moois.

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]