galerie

sassie | 09-09-2007 | hangtieten, wel of niet liften...

al zo lang ik me kan herinneren heb ik nooit mooie borsten gehad!!

vanaf dat mn borsten begonnen te groeien waren ze al niet zo stevig, ben ik te laat een bh gaan dragen of hadden mn bh's te weinig steun??? ik weet het niet...

altijd heb ik me er al ongemakkelijk bijgevoeldl en toen ik in korte tijd veel aan kwam en een paar jaar later in korte tijd veel afviel (25kg) werd het er al helemaal niet beter op!!!

het belemmerd me in mn sexleven, we vrijen altijd met het licht aan, maar lekker bovenop als mn tepels zacht zijn doe ik dus echt niet!! (ja... dan hang ik naar voren zodat mijn borsten op zijn borst liggen) maar ik zou liever gewoon onbezorgd willen vrijen en niet constant met die borsten bezig willen!!

als mn borsten het koud hebben zijn mn tepels mooier, dan durf ik wel lekker naakt rond te lopen zonder handen voor mn borsten, zijn mn tepels zacht: dan hangen ze echt ergens onderaan een lap borst, dan kijken ze echt naar de grond... er zit gewoontotaal geen vorm in dan!! daarbij komt ook nog eens dat ik allemaal talgpukkeltjes op mn tepels heb en dat staat ook echt niet zo charmant

ik wil heel graag ze laten liften! heerlijk lijkt me dat, onbezorgd door huis huppelen en tijdens het vrijen niet meer steeds druk maken om mn borsten en ojee... zijn mn tepels wel hard anders is het net zo'n drilpudding als ik lig en zie je al die pukkeltjes

mn vriend vind mn borsten mooi, heeft ze ook nog nooit indie onwijse hangstand gezien: hij ziet ze eigenlijk alleen als mn tepels hard zijn of als we in bed liggen ofzo (als mn tepels zacht zijn en we liggen in bed en mn vriend kijkt er naar daar kan ik nu redelijk tegen, liever niet.... maar ach! vooruit... )maar staan met die zachte tepels en dushangtieten - no way!!

naar de sauna - no way, zonder bh lopen - no way, van bh verwisslen waar vriendinnen bij zijn - no way

als ik een bh aan heb zijn ze trouwens wel heel mooi (lang leve de goede bh!!) alleen als die bh uitgaat dan voel ik me gelijk weer zo rot enonzeker

een borstlift speelt al heel al lang door mn hoofd en heb al info opgevraagd bij een plastisch chirug... maar er is toch iets wat me tegen houdt! sowieso is het duur! maarja, als ik daardoor me zekerder voel wat maakt geld dan uit

maar is het het waard... voor mn vriend hoef ik het niet te doen en mn vriendinnen vinden het ook niet wat, ik wil het dolgraag - maarja, mn borsten zijn gezond! heb hier wat verhalen gelezen over hoe het ook mis kan gaan na zo'n operatie en gevoel wat weg is uit je borsten, denk ik wel goed genoeg na over de consequenties??

wil ik dat allemaal wel... ik wil normale borsten!!!!

maar wat is normaal??

dat modellen nooit een pukkeltje op hun kont/benen hebben? of pukkeltjes door het scheren van je bikinilijn - hebben ze daar wel haar eigenlijk?? nou ik moet me een paar x per week scheren vanaf mn grote teen tot aan mn navel hoor, heb erg veel zwarte haren op mn lichaam! en tja... mn kont is ook plat, heb een buikje en striea her en der over mn lichaam verspreid, vind mezelf eigenlijk 5 kilo te zwaar, maar heb geen motivatie om het er af te lijnen, heb lelijke tenen en een onderkin (zie ik terug op foto's als ik lach)

jee... das een beste lijst als ik het zo terug lees, maar daar kan ik allemaal niet zo meezitten eigenlijk... het totaalplaatje met kleren aan is goed! dan vind ik mezelf mooi! ik ben niet perfect en dat is niemand en dat hoef ik ook helemaal niet te zijn, waarom kan ik me dan toch zo ongelukkig voelen over mn borsten?? en als ik mn borsten laat liften wat is dan het volgende waar ik me ongelukkig over ga voelen, of zou ik me dan helemaal prettig voelen en over mn obsessie heen zijn... maarja, ik weet het niet hoorer staan nog genoeg dingen op de lijst die ikdan misschien weer lieveranders zou zien en me daar dan weer onwijs druk over ga maken!!

zo... dit was ff mijn verhaal en dilemma waar ik me veel te druk om maak, wat zonde eigenlijk van mn tijd...

maar waarom kan ik het dan niet uit mn hoofd krijgen??

Beebee | 09-09-2007 | Zelfde probleem

Ik wilde even zeggen dat ik je 100% begrijp. Ik heb namelijk precies hetzelfde probleem. Heb ook al zolang ik kan herinneren hangborsten. Ik ben nu 20 en dus op een leeftijd waarvan ik vind dat je gewoon mooie stevige borsten moet hebben, ik was voor me gevoel ook altijd de enige met dit probleem, schaam me ervoor en praat er ook zeker niet over met andere mensen.

Omdat ik er de laatste tijd steeds meer mee zit ben ik op internet gaan rondkijken en ben ik er achtergekomen dat meerdere jonge meisjes en vrouwen dit probleem hebben en dus niet alleen vrouwen bij wie ze naar loop van jaren zijn gaan hangen.

Volgens mij ben ik idd ook te laat een bh gaan dragen of iets in die richting. Ik kreeg dan ook op vroege leeftijdal vrij grote borsten. Je bent én wilt daar dan nog helemaal niet mee bezig zijn!

Maar goed, so be it, het belemmerd mij helaas ook in mijn sexleven. Verschrikkelijk, al die moeite om je borsten niet (in hangstand) te laten zien. Kijk er zelf van op dat dit tot nu altijd is gelukt.Het vervelende is dat ook mijn borsten erin bh blijkbaar super uitzien. Krijg er vaak opmerkingen over en mensen (jongens/mannen) hebben blijkbaar heel wat verwachtingen. Ben het zat omme niet helemaal te kunnen laten gaan, of gewoon de douche uit te kunnen lopen.

Heb nu geenrelatie en mijn borsten zijn eigenlijk ook de reden dat ik niet date, beetje triest eigenlijk, maar de gedachte aan al dat gedoe, en om het onderwerp heen te moeten praten elke x, nee. Hoop dat ik ooit over die schaamte heen kan komen.

Hoe oud ben jij eigenlijk? en ik denk ook na over een borstlift, neig jij meer na wel of niet?

sassie | 09-09-2007 | reactie op beebee

hey hallo!

ik ben 25 en denk nu al jaren na... had bijna de stap gezet totdat ik van de week de docu van sunny zag!

ik neig meer naar wel denk ik!!

ik heb dan wel een vriendje, maar toen ik vrijgezel vond ik het altijd verschrikkelijk... het moment dat die bh uit moet... mn vriend krijgt zelfs complimentjes over mijn borsten (netjes in bh dus)

mn vriendinnen weten het allemaal wel, ik ben hier wel heel open over! maar ze zullen ze nooit in hangstand te zien krijgen!!! ik zie wel eens foto's van meiden die ook hangborsten hebben, maar die vind ik dan toch echt nog mooier dan die van mij

denk jij dat je ooit over die schaamte heen kan komen?? dat je gewoon zorgeloos naakt zal rondlopen enzo? ik kan het me niet voorstellen bij mezelf omdat ik mn borsten gewoon echt niet mooi vind...

Beebee | 12-09-2007 | reactie op sassie

Nee ik denk het ook niet, en loop ook al heel lang met het idee rond voor een borstcorrectie, ik denk dat zodra ik het geld heb dat ik er voor ga.

ik heb verschillende foto's gezien van resultaten na zo een correctie. En het verschil is helaas alleen zo groot. Bij de 1 ziet het er goed uit, bij de ander blijft het raar!

Anne | 15-09-2007 | Reactie op Sassie

Ik begrijp je verhaal volkomen!!! Ook ik heb een lange tijd gelopen met het idee dat mijn borsten zouden hangen en ook alleen mooi zijn als mijn tepels hard zijn...maar nu is dat heel anders!

Ik heb cupmaat D! Hoe kan ik nou bedenken dat mijn borsten dan rechtvooruit zouden moeten staan? Borsten van die omvang zijn zwaar en hangen daarom een beetje. Is niet meer dan normaal. Mijn vriend vind ze prachtig, mannen kijken ook op een hele andere manier naar borsten dan vrouwen. Vaak zien ze niet eens de onzekerheid die wij zien...

Dus ik zou zeggen: kijk naar je borsten en accepteer ze zoals ze zijn...rond, peertjes, klein, groot, grote of kleine tepels. Allemaal zijn ze stuk voor stuk mooi!

Lia | 15-09-2007 | borsten

En daar ligt bij mij zo nu en da het probleem.Ik heb ook D en vind ze te groot.Ik zou liever kleinere willen en overweeg een borstverkleining.Maar dat is VOOR MEZELF EN NIET VOOR ANDEREN en ook niet gewoon zomaar voor mijn plezier,dat ff voor de duidelijkheid!!!

An | 03-10-2007 | wel of niet liften??

Jullie zitten met een aardig dilemma. Dat ken ik. Ik heb na mijn zwangerschap enorme slappe tietjes gekregen, terwijl ik voor die tijd hele mooie borsten had. Dat vond ik erg! Dus uiteindelijk heb ik het laten veranderen. Ik heb nu prachtige parmantige borsten die dapper naar voren staan. Heel dapper, zelfs als ik lig. Ja het ziet er super uit, ook zonder bh. En ze zijn stevig! Vrijwel geen beweging in te krijgen. Dus denk niet dat het dilema over is, want ik weet nog steeds niet wat nu eigenlijk beter is. Die slappe tietjes waren nl ook wel lekker zacht en ze waren gewoon zoals ze waren, van mij dus. En nu ziet het er wel prachtig uit, en het is ook van mij want ik heb er tenslotte veel voor moeten betalen... maar de twijfel blijft...

Annelies | 26-06-2008 | hangtieten

Jezus, wat herkenbaar. Ook ik heb precies hetzelfde verhaal. Vanaf dat ik me kon herinneren hangen mijn borsten. Na een tijdje de pil te hebben geslikt, waardoor m'n borsten nog groter werden waarna ik stopte, gingen ze nog meer hangen. Ik was toen pas 16... Nu heb ik cup 75E en ben ik 24. Ook mijn borsten zijn best te pruimen in een bh, maar zonder... M'n vriend zegt dat ie ze mooi vindt, al twijfel ik er wel eens aan of ie dat tegen me zegt om mij te pleasen of dat hij het echt meent. Al vind hij me zeker wel mooi zoals ik ben.

Ikzelf heb er in ieder geval een megacomplex over m'n borsten en ook ik durf mezelf niet in het bijzijn van vriendinnen om te kleden waarbij m'n blote borsten te zien zijn. Ook belemmert het mij in m'n seksleven en durf ik nauwelijks bovenop te zitten omdat m'n borsten dan belachelijk alle kanten opschudden en ik me heel onzeker voel. Het is zelfs zo dat ik twijfel of ik kinderen wil omdat m,'n borsten na een zwangerschap zeer zeker zullen resulteren in twee hangende lappen vel ben ik bang.

Mijn complex ging soms zover dat ik op internet op zoek ging naar plaatjes van vrouwen met tevens hangende borsten, als bewijs dat ik niet de enige was en me daardoor minder onzeker ging voelen.

Ook ik heb er vaak over nagedacht, een borstlift. Ik vind het echter nogal wat, om in je gezonde borsten te gaan lopen snijden. De resultaten met zo'n T-litteken vind ik ook niet bepaald heel mooi. Dat is toch iets waar ik principieel ook op tegen ben. Ik wil liever niet meegaan met de plastische chirurgie trend. Je krijgt een lichaam en daar moet je het maar mee doen. Althans, als het functioneert dan, wat het in principe doet.

Maar ja, het blijft kut. Vooral bh's kopen leidt altijd tot een groot drama waardoor ik het niet vaker dan 2x per jaar doe. Ook verschijnen in bikini vind ik een hel.

Maar is het niet een ware uitdaging om dit complex op eigen kracht te overwinnen? Om uit te stralen dat je gewoon mooi bent, ook met hangtieten? Ik vind van wel. Mooie vrouwen stralen en dat hoeft niet perse in combinatie met een perfect lichaam. Ik weet het, het is makkelijk gezegd dan gedaan, maar toch...

Dus ik zou zeggen, 'say no to the knife' en accepteer je borsten zoals ze zijn. Wat bij mij overigens ook helpt: gewoon naar de sauna gaan, als een soort van exposure therapie werkt het goed. Zeker omdat je die mensen die daar ronddolen toch niet kent. Gezien gebleken is dat wij niet de enige zijn met een hangende borstpartij is het des te beter om aan anderen te laten zien dat niet iedereen vergezeld is van twee stevige memmen. Om zo iedereen die onzeker is over haar borsten een hart onder de riem te steken en te laten zien dat alle borsten anders zijn. Gewoon met volle, zij het wat hangende, borst vooruit!

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]