galerie

annemarie | 07-09-2007 | docu en vagina

De docu heeft me diep geraakt. Hoewel je al veel weet blijft het schokkend om te zien.Ik had een sterke neiging tot actie ondernemen. Het maakte me bewust van de indoctrinatie waarmee ik dagelijks geconfronteerd wordt; in abri's op bladen en evenals andere mensen maakte het me ook kwaad dat wij vrouwen onszelf zo onzeker láten maken. Ik heb sinds anderhalf jaar een vriend en die vind mijn vagina de `mooiste'die hij ooit gezien heeft.Ik was me daar nooit eerder bewust van (en ik ben al 43) Keek nooit, en als ik dat deed vond ik het er maar raar uitzien.Hij kijkt er altijd met een enorme bewondering naar en komplimenteert me er enorm mee.Grappig..dat ik daar weer een man voor nodig heb om me daar bewust van te worden..

eef | 16-09-2007 | schaamlippencorrectie

ik heb wel zo'n jaar of vijf een operatie ondergaan. Als jong meisje liep ik al met het idee dat er bij mij iets fout was. Ben hier ook meegepest, zodra ik hoorde van de operatie was er geen twijfel meer voor mij om het te gaan doen.

nu, geen jong meisje meer, voel ik enige schaamte over het feit dat ik me heb laten beinvloeden en achteraf zou ik het niet een 2e keer doen. Het hoort bij de vrouw en het is insane om vlees weg te snijden, zodat je op een jong meisje gaat lijken. Ten eerste omdat mijn ervaringen met mannen me hebben geleerd dat ze er over het algemeen geen problemen mee hebben, soms juist de voorkeur aangeven omdat het prettiger om de penis heenvoelt.

spreek ik met wat jongere mannen, die zich vastbijten in het beeld van 'de ideale vrouw'mede om hun eigen zekerheid uit te kunnen halen wanneer ze naast haar mogen lopen. ja, die kunnen vrij onbenullig zijn..

het is heel goed dat deze documentaire is gemaakt en ik hoop van harte dat er meer bewustzijn gaat komen.

julian K | 13-11-2007 | Eef

En ik vind het goed van je dat je dit verhaal verteld, hoewel ik het wel heel sneu voor je vindt. Hopelijk trekken anderen hier hun lering uit.

Ik probeer me alleen een situatie voor te stellen dat je ermee gepest bent. Ik heb er met veel vrouwen over gepraat en over gelezen, maar ben er ook achter gekomen dat veel vrouwen geen andere vagina dan die van zichzelf hebben gezien. En dat vrouwen over veel dingen praten wat uiterlijk betreft, maar niet over hun vagina/ schaamlippen.

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]