galerie

Heleen | 07-09-2007 | kut is mooi

Een natuurlijke, volwassen vagina is prachtig. Een meisjessneetje hoort bij een kind, is a-seksueel. Vrouwen die walgen van de prachtige bloem tussen hun benen, zijn bang voor hun seksualiteit.

christina | 07-09-2007 | schaamlipcorrectie

Ik ben het ermee eens dat zo'n vagina na de schaamlipcorrectie geen volwassen vagina is. Ik vind het zelf gewoon eng. Het ziet er zo onnatuurlijk uit. Echt triest. Ik ga er zelf van uit dat alleen iemand zoiets te zien krijgt die van je houdt. En die neemt je zoals je bent. Simpel.

julian K | 15-09-2007 | waarderen normaliseren denigreren respecteren

Ik begrijp wat je bedoelt met bang voor sexualiteit, maar de vrouw is nou eenmaal cultureel geprogrameerd om 'discreet' te zijn als het om sex gaat. Zo is de vrouw ook meer gefocused geweest op haar borsten als het om sexualiteit gaat, terwijl dit strikt genomen niets te maken heeftmet de sexuele daad, maar met 'moederschap'.

Het is zelfs zo'n taboe om erover te praten dat weinig vrouwen wisten wat normaal is en wat minder normaal is. Als Sunny het had geweten had ze dat meisje kunnen redden van een operatie. Maar haar eigen moeder wist het kennelijk ook niet.

Dat zoveel vrouwen nu ineens vrede hebben met hun vagina is het bewijs dat het niets met schoonheid te maken heeft maar het ideaal van normaal-zijn.

Volgens mij bedoel je vrouwen die een correctie onderdaan, maar bij je argumentatie sla je ff de helft van de vrouwen in het gezicht (eigenlijk haar kut), die zijn zo geboren (of beter: zijn zo ge-puberd of volwassen, zit in hun dna voor mijn part).

Ik vind het echt bizar. Ik (een man)was hiereerst maanden de vagina met grote binnenste aan het verdedigen, en nu ben ik de vagina met grote-buitenste gaan verdedigen.

Kunnen vrouwen elkaar niet gewoon respecteren? Zelfs de vrouwen die tot een operatie besluiten? Dat is hun eigen lichaam, en zijn hun eigen waarden. Waarom moet alles wat niet normaal is meteen buitengesloten/gedegradeerd worden? Vind je het gek dat vrouwen bang zijn om niet normaal te zijn?

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]