galerie

Eefje | 07-09-2007 | Gratis vetdonatie

Sinds ik het mij kan herinneren heb ik enorme bovenbenen. En zie dan in dit modetijdperk maar eens aan n leuke broek te komen! Over al waar je lijkt; slanke meisjes met skinny jeans, die ik dus niet aankan omdat ze niet om mn kont en benen heenpassen. En ik ben het zat! Spuugzat met dat verdomde modebeeld. Ik moet die broek maar dragen, want andere modellen zijn er niet. Ja, modellen van de "grote-maten-afdeling", maar daar wil je op je 16e ook niet (in)gezien worden.
Ik ben 1,75 lang en zo'n 70 kilo, dus k ben absoluut niet te zwaar, maar t vet dát ik heb zit op totaal de verkeerde plekken. Dus, ik wil graag mijn benenvet doneren aan iemand die er meer aan heeft . Ik heb er niks aan en het maakt me alleen maar ongelukkig. Ik zit in de klas met 3 andere meisjes, en die zijn slank en dragen leuke kleren die ik niet pas.
En nee, het is niet zo dat k niet bereid ben om te gaan sporten, maar ik heb het vaak al zo druk! Ik zit maandag van 8 tot 5 op school, voor k thuis ben is t half 6, dinsdagavond moet ik werken, woensdagavond moet ik boogschieten en vrijdagavond moet ik ook vaak werken, en in de weekends ben ik met mnvriendje. Dan heb ik nog 1 vrije avond, en die heb k nodig voor mn huiswerk. Dus ja, wat doe je er aan? Weinig ben k bang. Hierbij, doneer ik plechtig mijn bovenbenen en billenvet aan iedereen die het maar nodig heeft, tot ik ook in n maat 36 pas.

Lada | 07-09-2007 | Beste Eefje en lotgenoten,

Beste Eefje en lotgenoten,

Maak je niet dik . Tussen m'n 14e en m'n 18e vond ik mezelf echt een enorm dik varken en op ander momenten een lomp nijlpaard. Die benen hè, ik kón er niet omheen. Vooral als ik ergens zat, en ik keek naar beneden, dan zag ik één en al been. En het leek écht alsof ik de enige was! Niemand in de klas had zulkeenorme benen! Van boven maar magertjes, dus het scheelde altijd al een maat. Lekker handig met bikini kopen, not.

Ben inmiddels 33 en getrouwd met een superman die mijn ronde vormen heerlijk vind. Hij houdt, zoals zoveel mannen, helemaal niet van die platte, uitgemergelde, neppe vrouwen. Gewoon lekker ouderwets gevuld en ronde vrouwelijke vormen.. Gelukkig kijkt hij dan ook niet, zoals veel mannen helaas wel doen,in mannenbladen en naar porno e.d., zodat zijn beeld vervormd zou raken.

Zijn waardering heeft ertoe bij gedragen dat ik nu durf te zijn wie ik ben. 1.65m lang en bijna 60 kg, met inmiddels 2 maten verschil in boven en ondermaat (nu nóg handiger met bikini's (not!)...Als ik met vriendelijk licht voor de spiegel sta, ben ik echt dol op m'n ronde heupen en buikje. Ik voel me er sexy en vrouwelijk mee. Dan ben ik blij dat ik er niet uitzie als een anorixiapatient. Helaas ben ik minder blij met m'n putjes-benen en enkele vetkwabben die overboord hangen, maar met het juiste licht zie je daar niks van hahaha!

Moraal van dit verhaal:

Je zelfbeeld kan met de tijd veranderen. Je kunt je lekkerder in je vel gaan voelen zodra je jezelf niet meer zo blootstelt aan vrouwenbladen (weg met die glossies en modeprogramma's) en zodra je mensen vind die je accepteren zoals je bent, ook voor je uiterlijk !!! Positieve input, opbouwende woorden, dát is wat je nodig hebt. Niet een continue herinnering aan het feit dat jij niet bent wat niemand echt is. Dat bouwt juist af. Omgaan met mensen die erg met hun uiterlijk bezig zijn of die in jouw ogen zóveel perfecter en dunner zijn dan jij, is ook geen goede stimulans. Vind mensen die verder kijken dan uiterlijk en houdt je meer bezig met de dingen die er écht toe doen: Het ontwikkelen van een positief karakter, investeren in je familie en vrienden, anderen helpen, en zo bouw je eigenlijk vanzelf aan je zelfvertrouwen. Wedden dat over een paar jaar je benen geen essentieel probleem meer zijn?

Dit is mijn eigen ervaring en ter verduidelijking doe ik er een foto bij van afgelopen zomer.

Greetz Lada

Lada | 07-09-2007 | Ehum, sorry Eefje, de verkeerde foto!

Ehm, ik had een bewerkte foto erbij gedaan! Nee hoor, hahaha, maar hij was wel uit een gunstige hoek genomen.

Hier een andere foto. Zie de putjes en vetkwabje op rechterheup. Geen standaard schoonheidsideaal, maar ik ben inmiddels wel tevreden met deze look. Lekker rond toch? Maar op m'n 15e had ik deze foto echt afschuwelijk gevonden!! Precies dezelfde foto, en dan zo'n ander beeld ervan in je hoofd!!! Succes!

promochick | 26-10-2007 | skinny jeans

Vorige week zat ik naar Passion for Fashion te kijken. Dyanne raadde iedereen aan een Skinny jeans te kopen, want 'dat is echt een onmisbaar item in je kledingkast'. Nou, bij mij niet! (27 jr, 1.68m, 70kg, 40 heupen, 38 boven, cup A)

Ten eerste passen mijn bovenbenen er niet in en ten tweede voel ik me er een worst in. En geloof me, mensen die ze wel dragen, maar hetzelfde figuur hebben als ik, zien er ook uit als een worst!

Ik ga dus ook altijd voor de regular jeans met wijde pijpen. Dat komt mijn lichaamsfiguur ten goede en voel ik me 1000x beter in dan in een modejeans die me als een worst maken (en ook niet lekker zitten).

Advies: kleed je zoals je figuur dat toelaat. Het zit en staat beter en dat raakt ook je zelfvertrouwen en je uitstraling. Wedden dat het werkt?

Laatst heb ik een heel mooie jeans gekocht bij de H&M: lange rechte pijpen en een zwart satijnen biesje aan de binnenkant van de zoom en op het kleine zakje. Misschien ook iets voor jou?

Rianne | 08-07-2008 | HAHAHAHA!!!

Ik doe met je mee!!! HAHAHA!!! Weet je soms heb ik dat gevoel ook. Maar een tip voor die skinnyjeansprobleem van jou. Pak jij altijjd je eigen maat? Ik niet......ik pak altijd twee maten groter, SOMS WEL 3!!!!!Maar dan houd je hem bij een gewone broek van jou eigen maat en dan is de verhouding hetzelfde. Skinnyjeans vallen altijd kleiner uit. En nou en dat ik 3 maten groter moet om erin te kunnen komen, haha!! En als je het goed combineert met leuke tops en shirtjes zie je er alsnog fantastisch uit. Je hoeft je niet te schamen dat je wat steviger bent, zolang je maar zelfverzerzekerd overkomt,. Dan gaan andere mensen je ook respecteren zoals je bent. En voor de mensen die dat niet kunnen, die moeten zelf eerst achter de oren krabben of die zich wel helemaal goed voelen. Ik voel me soms ook echt vet ugly en dik, maar na een dag is dat wel weer over. Ik trek me er gewoon niets van aan. Ik schrijf op hoe ik mij op dat moment voel, lees het twee dagen later nog eens door en verbrand het daarna in de openhaard!! Wel let ik op wat ik eet en hoeveel ik eet. Misschien nog een tip voor jou.

Fenna | 06-11-2008 | Geef my maar baggy ;):P

Heey heey ,

Heb precies hetzelfde probleem met skinny jeans, ik bleef maar proberen en vond mezelf idd een worstje in dat ding, bovendien vind ik het vaak andere ook niet mooi staan, vind het model egt niets eigenlijk. En ik maar zoeken.Ik ben zelfeenechte sporter, hebgeturnt, gevoetbalt en gedanst en gezwommen en hardgelopen, ga zo maar verder, enheb daar brede gespierde bovenbenen van gekregen, maar wel een hele smalle taille. Dus no way datik een skinny jeans over mn benen heen krijg en dattie dan ook nogom mijn heupen past.Maar goed Ik ben er gewoon helemaal vanaf gestapt en trek lkkr aan wat ik mooi vind en lkkr vind zitten ! Tip : Doe dat ook! Grote kans dat de mensen waarmee je goed omgaat het alleen maar heel leuk vinden !

Dus wat het voor mij is geworden is wijder dan wijd! Ik trek lkkr mn baggy hip hop broek aan. Voel me er lkkr in en vind het mooi !

Dus mijn tip: Trek aan wat je mooi vind! En mensen moeten is stoppen met constant elkaar kleding te beoordelen !!

Allemaal veel suc 6 en sterkte in deze op uiterlijk gerichte, vaak niet sociale maatschappij !!!

Dikke kus

Fenna

To be or not to be >>>> Be yourself!!!

Riette | 25-01-2011 | wauw!

hahahaha wauw eefje,

dit verhaal had ik kunnen schrijven, exact hetzelfde hier!
Over het algemeen heel tevreden alleen een stel benen waar je naar van wordt! haha en dan ook in verhouding nog veeeels te kort.
Kut, maar waar haha.

Succes met het verkopen, als je een kandidaat over hebt mag je hem met liefde naar mij sturen!

chocopasta | 17-11-2011 | benen

hee hoi,,

nou om heel eerlijk te zijn denk ik dat je wel wat meer kunt proberen met je benen. Ik val ook onder de peren, heb een bhmaat 70F maar billen waar je u tegen zegt.

Sinds kort ben ik vaker gaan lopen in plaats van de fiets te nemen. Daarnaast probeer ik savonds stukjes te wandelen voor het slapen gaan. En geloof mij, mijn benen zijn echt slanker geworden!

Misschien is het leuk om wat vaker samen met je vriendje te gaan wandelen. Dan ben je in de tijd dat je samen bent toch actief bezig. Wandelen is neit alleen goed voor je benen, maar voor je hele lichaam. 70 kg is niet te dik, maar veel dikker moet je niet worden. Probeer gezond te leven lief! Je bent prachtig dat moet je weten

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]