Warning: XSLTProcessor::transformToXml() [xsltprocessor.transformtoxml]: output conversion failed due to conv error, bytes 0xC3 0x3F 0xC2 0xA8 in /var/www/clients/client2/web18/private/wps25/WPS_DOM_parser.php on line 223
BEPERKTHOUDBAAR.INFO - The people VS. the beauty Industry

galerie

kuiken | 07-09-2007 | te veel haar

Ik ben 18 jaar oud, krijg genoeg aandacht van de jongens en ook wel eens jaloerse blikken van meisje. En ik ben tevreden met hoe ik eruit zie...zolang ik maar kleren aan heb. Ik heb sinds kort weer een nieuwe relatie en hij is wat mij beteft helemaal het einde en ik wat hem betreft, meen ik te begrijpen, ik ook. Alleen lopen we vast op het onderwerp seks. Ik wil het graag, hij wil het graag...wat is dan het probleem? Mijn allergrootste geheim is mijn weelderige haargroei, ik heb er nog nooit hardop over gepraat en zelfs deze informatie anoniem op een forum zetten vind ik moeilijk...Mijn schaamhaar loopt tot ver in mijn liezen door en helemaal tussen mijn bilnaad. Ook heb ik een streepje haar rond en om mijn navel. Deze haartjes zijn ook nog eens dik en pikzwart. Scheren resulteeert in veel jeuk, bultjes en wondjes. Ook al ik het vaker doe. Het gaat niet goed met scheerschuim, scheerolie, nat, droog, met talkpoeder... Ik ben een meisje, maar ik heb haar op plekken waar eigenlijk alleen jongens het hebben..ik durf er niet over te praten en ben bang wat mijn vriendje ervan vind. Ik denk dat hij me wel accepteert zoals ik ben, maar ik geloof niet dt hij het ook echt mooi kan vinden. ik kan het in ieder geval niet... Wie deelt mijn probleem? En heeft misschien een oplossing? En wat denkt het mannelijke geslacht hiervan?

Caroline | 07-09-2007 | te veel haar

Hoi Kuiken, zelf heb ik ook een streepje haar tot mijn navel. ik snap dat je het vervelend vindt. scheren is neit de oplossing. hierdoor komen de haren dikker terug! en zoals je al zei kunnen er ook rode bultjes en jeuk ontstaan. Ik raad je aan om (als je er iets aan wilt doen) je haartjes te ontkleuren. (mideltjes bij drogist) dan wordt je haartjes blond en vallen ze minder op. Als je ze eruit wil hebben zou ik ze met een pincet verwijderen. dan komen ze vaak minder dik terug. succes!

fox | 07-09-2007 | te veel haar

Hoi!

Ik herkenje verhaal meteen. Ik heb zelf ook een vriendje en laat ik je meteen vertellendat hij ergeen moeite mee heeft.Het is belangrijk dat je jezelf accepteert zoals je bent, dan zullen dat anderen ook doen! Zelfverzekerdheid vinden mannen namelijk erg geil!

Ik heb precies hetzelfde als jij, weelderige haargroei, maar samen scheren is best een sexy bezigheid, hij stelde het zelfvoor. Laatste tijd krijg ik ook meer last van bultjes/ingegroeide haartjes, dus overweeg ik het om te laten harsen (auwie ja!) Mijn probleem is bij scheren dat het zo ongelooflijk snel weer teruggroeit, heb je dat ook?

Ik heb trouwens zelf ook vriendinnen die er last van hebben, dus je bent echt niet de enige. Succes!

weet ik ff niet | 07-09-2007 | mening van man

Hoi,

laat ik maar gewoon eerlijk zijn, veel haargroei bij een vrouw vind ik niet mooi. Ik denk dat het cru gezegd niet echt 'vrouwelijk' gevonden wordt door mannen. Beetje vergelijkbaar met dat jullie als je mocht kiezen je vriendje waarschijnlijk liever fors en gespierd zouden zien in plaats van klein en mager.

Echter als je je wel tot elkaar aangetrokken voelt, en je van elkaar begint te houden, denk ik dat 'onvolmaaktheden' zoals veel haargroei of cellulitis en vetrolletjes niet zo belangrijk meer worden. Ik kan me dan ook niet voorstellen dat je nieuwe vriendje hierdoor op je afknapt, hoewel hij het waarschijnlijk idd. niet echt mooi kan vinden. Of hij zal het moeten accepteren, of je zou hem toch tegemoet kunnen komen door te epileren, en misschien met genoeg scheergel en een verzachtende zalf toch af en toe het ongemak kunnen trotseren.

Succes!

ps: niemand is perfect!

niels | 07-09-2007 | alles over schaam haar

Je bent niet de eerste of de enige

http://forum.fok.nl/topic/555759

Jolien | 07-09-2007 | ontharingscr