galerie

karina | 02-09-2007 | het zijn de mannen die bepalen hoe we er uit moeten zien!

Mijn verhaal kan op elk onderwerp staan, want ze zijn in de loop van de tijd allemaal wel een keer voorbij gekomen. Als kind had ik (volgens velen) te grote voeten. Toen te kleine borsten, mijn billen zijn te plat(?) mijn gezicht krijgt rimpels. Was altijd te mager volgens veel mensen. Nu ben ik 53, heb de overgang achter de rug, veel problemen getrosseerd en een aantal kilo's (5) aangekomen. Nu heb ik ook een buikje, en ik moet oppassen dat het geen obsessie wordt. Ik voel me goed, maar krijg te horen dat ik te dik zou zijn. Ben ik te dik met maatje 40 en soms 42 ?

Sunny jou docu heeft mijn gesterkt, ik krijg geen maatje 38 meer, en ik ga me voornemenhier minder mee bezig te zijn.

lisalis | 07-09-2007 | mannen bepsalen hoe we eruit zien

Het is nooit goed hoe we er ook uit zullen zien of zien.Van het ene ga je over naar het andere minpunt.De tijd haalt ons toch wat we ook sleutelen aan ons uiterlijk.Accepteren dat je ouder wordt en daarbij horen rimpels.Media indoctrineerd ons jarenlang tot we zelf geloven wat er al niet mis is.Het is toch te gek dat we niet rimpelig mogen zijn?Beoordeeld door de domme massa op ons uiterlijk??Want wees nu eerlijk met een strakke kop voel je je misschien eventjes beter maar dan??Het is een gebed zonder einde.

Leven beleven en doorleven dat geeft nu net die charme van een rimpelige verlopen kop.Wat helaas niet meer gewaardeerd wordt door de grote domme gehaktballen massa.

Introspectie naar jezelf is heel goed want achter elke rimpel zit wat,een belevenis of ervaring en daar kun je als vrouw trots op zijn.Mensen die je ouderdom niet waarderen zijn de moeite niet waard.Laat ze gaan in hun domheid.

De wereld zoals nu kun je niet veranderen de media ook niet maar voor jezelf en eigenwaarde/levensinvulling kun je zeker met kop en schouder boven deze bling bling onzin staan.

Ik ben 46 en zie mijn jeugd ook achter me liggen(wat is jeugd...)het is toch ook lekker dat je niet meer hoeft mee te draaien met die gekte??

Iets te zwaar?iets te rimpelig?iets te oud,iets te grijs? iets te????Nou en!!!!!!!

Lia | 08-09-2007 | Het kan soms best lastig zijn.

Rimpels vind ik niet erg maar heb zelf ook goede genen.Mijn moeder is in de 50 en heeft weinig rimpels.Maar dik zijn zou ik heel erg vinden.Ik heb ooit 82 kilo bij 1.75 gewogen en was veel'st te dik.Nu weeg ik 72 kilo en sport 4 keer per week,eet gezond en weinig junkfood,alles met mate!Zo voel ik me beter want het was erg vervelend dat mijn broeken te strak zaten.Daarom ben ik er wat aan gaan doen en deed dat voor mezelf.Ik voel me nu gewoon veel gezonder en mooier en straal dat ook uit want daar gaat het om.Maar af en toe ben ik ook onzeker over mijn figuur en ben bang dat mensen mij te dik vinden.Ik heb maat 40/42 en ben ooit op een andere site voor obees uitgemaakt worden terwijl ze mij niet konden zien door de pc.Ze keeken alleen naar het getal en niet of je gespierd was of zware botten had,nee gewoon koort door de bocht.onder maat 38/40 zal ik nooit komen.Zo ben ik niet gebouwd.ik heb van onderen maat 40/42 en van boven maat 38/40.Ben redelijk gespierd en ben er meestel tevreden mee.Maar een opmerking en ik ben weer onzeker.Dat kan een broek zijn die te klein is of denken dat mensen over me lachen als ze mij een kokerrok zien dragen omdat ik een te dikke kont heb.

Mijn ex kneep me vaak in mijn buik en zei dat ik vet was geworden en zei dat het een grapje was.Mijn huidige vriend vind me slank en mooi zoals ik ben en ik geloof hem.Gelukkig heb ik dat niet altijd en beheerst dit mijn leven niet.Ik geniet heus wel ook van het leven en van mijn sportieve lijf.Maar ik ben ook wel ervoor dat je iedereen in zijn waarde moet laten.

Dat je een bepaalde voorkeur hebt voor iets vind ik okay of iets niet mooi vinden dat kan ook want we hebben nou eenmaal verschillende smaken.Maar al vind je iets niet mooi blijf dan netjes en kwets die persoon niet want ik ben er ook niet van gediend dat mensen kwetsende opmerkingen maken over mijn uiterlijk en dat vind niemand leuk.Ik ben van mening dat iedereen iets moois heeft,ja toch?

Ik kan trouwens beste begrijpen dat mensen soms onzeker worden.Het kan beste lastig zijn als iets niet zo is als jij dat graag wilt hebben.Maar het is wel een verschil of JIJ dat vind of DE MAATSCHAPPIJ.Nogmaals,iedereen heeft iets moois.

En als laatst,ik heb waarschijnlijk veel fouten gemaakt.Neem me niet kwalijk want ik kom niet uit Nederland en schrijf in een taal die niet de mijne is.Dus sorry vanwege mijn taalfouten!

bladiebla.. | 05-12-2007 | re

Wat?? Zitten er geen vrouwen in de mode en beauty industrie die het beeld meebepalen? Nooit vrouwen gehoord die kritiek op andere vrouwen geven hoe dik ze wel niet zijn? welke vrouw wil er niet graag slank zijn? En dat beeld ontwikkeld volgens mij al uit zichzelf bij vrouwen en niet enkelt door toedoen van mannen. Slank zijn en de voorkeur daarvoor is al via de natuur bepaald en is een "fitheids-indicator" voor beide sexen. Dat is bewezen. Niet weer de mannen de schuld geven terwijl je het zelf ook allemaal wilt he.. Ik snap dat arrogante mannelijheid domineert in deze wereld, en ik snap dat dat heel erg vervelend is vaak. ik snap ook dat jullie ondanks het protest daartegen roch niet zonder kunnen of willen. getuige de delletjes met de machos. En een schoft als clooney al allerlei positieve waan-trekjes meegeven als "zorgzaam" als ie ook maar 1 kopje koffie heeft ingeschonken. Jullie voorouders hebben die mannen zelf gefokt. En ook in jouw zit een voorkeur voor die mannen. Maarja ehmm ik dwaal af. Vrouwen willen dat slank zijn dus zelf al..

Duf | 17-05-2009 | Slap

Wat slap zeg, gewoon naar de sportschoolmet jouw (of ben je gewoon te lui?)

sportfreak | 26-08-2010 | beweging

Trek de stoute schoenen aan en gewoon gaan sporten,geen smoesjes,gewoon doen!

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]