galerie

I.I | 29-08-2007 | schoonheid

Hoi mensen,

Ik ben een meisje van 16. Ik wilde zeggen dat mensen zich niet zo druk moeten maken over hun uiterlijk. Ik hoor mijn vrienden het al weer zeggen: " Ja, ik ben weer aan de lijn, er moeten nog een paar kilo's af." Dan denk ik bij me zelf. Als je later terugkijkt op je leven, denk je dan aan die ene kilo die je bent kwijt geraakt?

Ik hoor het die vrouw uit de docu nog zeggen:"Dit is het beste wat er in mijn leven is gebeurd." Is dat echt zo? Kun je op je sterfbed liggen en denken: " Die botox deed het hem, dat heeft mijn leven veranderd" ? Ik denk dat niemand dat denkt, of tenminste dat hoop ik.

Ik ben niet superknap, ik ben ook niet lelijk. Ik ben soms onzeker. Ik voel me soms te dik. Maar ik laat die onzekerheid mijn leven niet beheersen. Ik schuif mijn idealen niet opzij voor mijn onzekerheden. Ik weet het, het klinkt cliche maar het is ook zooo waar. Liefde is de belangrijkste factor in je leven. Wat ben je zonder je familie en je vrienden?

Ik denk dat uiterlijk in zekere zin belangrijk is maar dan doel ik vooral op je uitstraling. Hoe je je kleedt en hoe je voelt geeft vaak ook een bepaalde indruk op mensen. Ik denk dat iedereen MOOI is, op zijn eigen manier.

Ik snap wel en niet waarom mensen zich druk maken als ze niet worden nagefloten. Het kan je behoorlijk onzeker, dat snap ik volkomen. Maar wil je echt nagefloten worden. Wil je dat mensen alleen je uiterlijk zien?Ik denk dat veel mensen die dat soort dingen doen er alleen op uit zijn om zo snel mogelijk met je het bed in te duiken.Veel jongens (en mannen) waarmee ik praat, praten meer tegen mijn borsten dan tegen mij. Ik hunker ervan om gewoon een goed gesprek te hebben met een jongen ipv steeds te worden bekeken als een product (ja dat maakt mij onzeker!).

IK zal maar stoppen want dit verhaal wordt erg lang.

Dit wilde ik even kwijt.

Groetjes,

I.I

Jonge man | 30-08-2007 | En zo is het.

Heel goed gezegd, mensen zouden nog wat van jou kunnen leren! :-)

Moeder | 19-09-2007 | dochter

Als mijn dochter net zo verstandig gaat worden als jij, ben ik tevreden.

Veel geluk!

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]