galerie

alice | 10-03-2007 | over borsten, de documentaire, en (getsie) schaamlip-correcties

Ik loop al een paar jaar rond met het plan m'n borsten te laten vergroten. M'n ene borst is namelijk groter dan de andere, maar ja, beide zijn cupmaatje AA(A). Omdat ik nogal lang ben, vind ik deze cup niet bij mij passen. Ik denk dat ik me sexyer zal voelen als ik borsten heb die je kunt zien. Ik vind borsten ook gewoon mooi. Ik ben zelf bi, val dus op mannen en vrouwen. Ik heb nu al een hele tijd een heel lieve vriend (die me wel steunt in m'n plan, maar me ook vertelt dat het voor hem niet hoeft, hij vindt me zo mooi).

Ik ben vroeger nogal gepest met m'n lengte. Daarom ben ik flink onzeker in m'n lichaam. Toch vind ik dat ik de laatste 5 jaar ontzettend vooruit ben gegaan. Ben niet meer zo verlegen als vroeger.

De documentaire heeft wel indruk op me gemaakt. Sindsdien kijk ik op tv steeds of vrouwen hun voorhoofd kunnen fronsen, en ik heb een oude Cosmo gepakt om eens te kijken naar alle (gephotoshopte) tailles. Ik wist eigenlijk helemaal niet dat er op zo'n grote schaal gebruik werd gemaakt van foto's aanpassen.

Wat ik me realiseerde toen er tijdens de documentaire foto's werden getoond van vulva's voor en na de operatie, was dat ik eigenlijk nooit andere vulva's had gezien. Wat een variatie is er mogelijk! Net als bij het mannelijk geslachtsdeel dus (in grootte, maar ook in waar "het" naartoe wijst, etc). Dat meisje in die documentaire, ik vind het echt heel akelig dat haar wordt aangepraat (zelfs door haar moeder!) dat ze iets raars heeft. En oh bah, die operatie zelf dan! Ik durfde bijna niet te kijken! Bahhhh!!!! Halen ze zo een stukje lichaam van je af... brrr...

Sunny, bedankt voor de documentaire en deze website. Het blijft maar in m'n hoofd zitten.

Carin | 10-03-2007 | flapjes

Ik heb ook "flapdeurtjes", en ik zal je zeggen ik heb nog nooit commentaar daarop gehad van mijn geliefden.

Wanneer ik nu erg jong zou zijn zou ik mij dus belachelijk moeten voelen en deze eraf moeten laten knippen. Een kale K zonder flab is nu de norm.

Ik vraag mijn geliefde toch ook niet of hij z'n ballen wil liften !!

Meiden denk toch eens na!! Laat je niet zo manipuleren. Ze willen alleen maar geld verdienen!

De chirurg in de doku is niets meer dan een schamlippenknipper die straks, zoals hij zelf zegt op het strand gaat zitten.

Wat heb je gedaan in je leven om Zo rijk te worden ? Ik ben kutteknipper.

Ja DOEI !!!

mieke | 10-03-2007 | flapjes

Ik heb ook van die flapjes en er nog altijd moeite mee ze te accepteren (ik ben 22). Maar na het zien van de documentaire weet ik wel dat ik ze zeker niet zal laten verwijderen. Ieh. Het is echt een stukje wat ze van je lichaam weghalen.

Bedankt voor de docu.

zwaan | 10-03-2007 | flapjes

Maar flapjes, die horen daar toch gewoon te zitten? Heb je dan zoveel pornobeelden gezien, dat je denkt dat ze er niet horen? Of kaalgeschoren kutten in de sauna, die ze toevallig niet hadden of zich hadden laten opereren? Wie heeft jou aangepraat dat ze zo abnormaal zijn dat je ze maar moeilijk kan accepteren?

Als je er mee zit, zou ik i.i.g niet scheren.

Misschien moeten er weer van die vrouwenbijeenkomsten komen met spiegels en kussens, waarbij iedereen elkaars edele delen kan bekijken...

mieke | 10-03-2007 | flapjes

Nou nou, alsof het zo schokkend is dat iemand van mijn leeftijd moeite heeft alles maar even mooi te vinden aan haar lichaam.

Ik scheer dat vind ik mooi, mijn flapjes vind ik wat minder mooi. Je mag toch wel vinden dat je bepaalde plus en minpunten aan je lichaam hebt? Ik ben over het geheel gewoon heel tevreden.

En vind het wel prettig om te horen dat veelvrouwen die flapjes hebben. Want de directe voorbeelden uit mijn omgeving (moeder, zus) hebben het juist helemaal niet. Ik denk dat daardoor mijn beeld is ontstaan dat ik een uitzondering ben en niet door beelden in de media. Hoewel die meer onzeker kunnen maken heb ik me ook altijd gerealiseerd dat dat geen realistische voorbeelden zijn. Dat idde van met zijn allen bijelkaar kruipen en k*tten kijken is zo gek nog niet...

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]