galerie

Suzan | 09-03-2007 | Schaamlippen

Hallo mooie mensen mensen allemaal...

Ik heb echt pijn in mijn buik gekregen van de docu. Vooral dat van die schaamlippen.

(op de een of andere manier doet het me denken aan meisjesbesnijdenissen maar dat is niet waarom ik reageer)

Ik heb mijn schaamlippen ook altijd raar en rommelig gevonden. Zijn ze nog steeds. Ik heb mij er ook voor geschaamd. (Dat deed ik uberhaupt over alles wat naar vrouwelijkheid riekte) Gelukkig heb ik in mijn leven inmiddels zoveel geleerd dat ik weet dat het er niet om gaat hoe mijn schaamlippen zijn (en dat rommelig en groot eerder juist normaal is dan andersom) maar dat het erjuizt om gaat te kunnen genieten van de zon op mijn huid, de maan die schijnt en de sterren die stralen.

Dat ik te leren heb te genieten van wat me gegeven is en daar niet over te twijfelen, daar juist dankbaar voor te zijn. Ik ben :) Mensen die daar niet tegen kunnen of mij niet zo willen zien hebben heel veel pech, of niet. Maar alsjeblieft laat je schaamlippen zoals ze zijn, en als iemand ze lelijk vind keurt deze persoon eigenlijk jou af, jouw wezen, jouw zijn. Wegwezen dan. Als je respect kunt krijgen door de juiste schaamlippen dan zit er iets heel erg fout. Dan heb je of te maken met een man die gelooft wat ie aan gephotoshopte meiden ziet (dus een niet erg realistisch wereldbeeld) of wil niet dieper kijken dan je buitenkant, daar wordt je op termijn dan diep diep ongelukkig van, want het gaat juist om WIE je bent. Waar je om lacht, wat je denkt en wie je liefde schenkt, wat je droom is, en of je open staat voor anderen, voor de wereld enzovoorts.

En nog iets: vroeger werd de vagina vergeleken met een roos, niet met een gat als van een plastic pop.

Lieve mensen mensen laat aljeblieft nix aan je schaamplippen doen, ben er alleen trots op, je trotslippen, je JA ik ben MIJ lippen ;)
Als je je schaamlippen alleen toont aan mensen voor wie je niet hoeft te schamen dan kunnen het geen schaamlippen zijn: een soort Testlippen: alleen voor mensen die echt in het leven staan en niet alleen bezig zijn met Meer, groter en trends.

Liefs

Suzan

Carin | 10-03-2007 | flapjes

Hoi Suzan,

Ik ben blij met m'n "klapdeurtjes" en zal daar NOOIT aan laten knippen.

Niet minder sexueel plezier daardoor!!

Een roos is een mooie metafoor, wanneer je een bloem van al haar esentiele dingen ontdoet blijft er alleen maar een ideaalbeeld over

peter | 18-04-2009 | schaamlippen

suzane,je bent zo mooi

Reageer

STAP 1 [?]
STAP 2(invullen en dan op verhaal toevoegen klikken)
Je naam [?]
Email-adres [?]
*
Het onderwerp [?]
Commentaar [?]

[login]